Biden megfenyegette Oroszországot: "A gyilkos Putyin meg fog fizetni azért, amiért megpróbáltak beavatkozni a 2020-as amerikai választásokba" - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Biden megfenyegette Oroszországot: "A gyilkos Putyin meg fog fizetni azért, amiért megpróbáltak beavatkozni a 2020-as amerikai választásokba"

Share This
"A gyilkos Putyin meg fog fizetni azért, amiért megpróbáltak beavatkozni a 2020-as amerikai választásokba"
Joe Biden megfenyegette Oroszországot és folytatja az őrületet, amit a baloldali demokraták elkezdtek Trump megválasztásakor! Újra ugyanazt tolja a bábként Fehér Házba helyezett Joe Biden és a felette álló kör.

Joe Biden amerikai """elnök""" azt mondta, hogy adminisztrációja kemény válaszra készül, miután az amerikai biztonsági ügynökségek arról számoltak be, hogy Oroszország megpróbált beavatkozni az Egyesült Államok 2020-as választásaiba ellenfele, Donald Trump javára.

Az ABC hírcsatorna szerdán megjelent interjújában Bident George Stephanopoulos főáramú műsorvezető megkérdezte, hogy szerinte
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Vlagyimir Putyin orosz elnök „gyilkos” -e .
- Mmm hmm, igen"
 - válaszolta Biden.
Hozzátette:
korábban már figyelmeztette moszkvai kollégáját, hogy az Egyesült Államok potenciálisan intézkedni fog, amennyiben bizonyítékot talál arra, hogy Oroszország beavatkozik a választásokba.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
- Fizetni fog" - mondta Biden.
"Hosszan beszélgettünk, ő és én ... viszonylag jól ismerem. És a beszélgetés úgy kezdődött, hogy azt mondtam: "Ismerlek téged és te is engem. "Ha megállapítom, hogy ez történt, akkor készülj fel!"
Kedden adták ki a CIA és a Belbiztonsági Minisztérium közös jelentését. Ebben kijelentik:


"Oroszország megkísérelte befolyásolni a 2020-as szavazást azzal a céllal, hogy "aláássa Biden elnökjelöltségét és a Demokrata Pártot, támogassa Trump volt elnököt, aláássa a közvélemény bizalmát a választási folyamat iránt és súlyosbítsa az Egyesült Államok szociálpolitikai megosztottságát."


Mint fogalmaznak, ezt
„Ukrajnához kötődő és az orosz hírszerzéshez és hálózataikhoz kötődő egyének hajtották végre."

Hiszen mint tudjuk Joe Biden korrupciós megvesztegetési ügyei és fia, Hunter Biden bűncselekményei is Ukrajnához kapcsolódnak.Az elemzés nyomán az amerikai média arról számolt be, hogy az USA várhatóan már a jövő héten nyilvánosságra hozza az Oroszországgal szembeni szankciókat, válaszul a választások állítólagos befolyásolási kísérleteire.

Az orosz diplomaták azonban visszautasították a hírszerző ügynökségek jelentését

A moszkvai washingtoni nagykövetség Facebook-oldalán tett bejegyzésében azt mondta, hogy a dokumentum 
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
újabb alaptalan vádak hazánk ellen az amerikai belső politikai folyamatokba való beavatkozással.”
A tisztviselők azzal érvelnek, hogy „az Amerikában befolyási műveleteket folytató Oroszországról szóló jelentés következtetéseit kizárólag a hírszerző szolgálatok önigazságukba vetett bizalma erősíti meg. Nem nyújtottak be tényeket vagy konkrét bizonyítékokat az ilyen állításokról és semmivel nem tudják igazolni azokat. ”

Ugyanakkor az orosz diplomácia azzal vádolja Washingtont, hogy
„megafondiplomáciát” gyakorol, hogy megpróbálja "fenntartani Oroszország negatív képét [és] a külső szereplőket hibáztatni az a saját országukon belüli helyzet destabilizálódása miatt".


Józanul megítélve, mindenki tisztában van azzal, hogy az amerikai titkosszolgálatok Oroszországban, az orosz titkosszolgálatok pedig az Egyesült Államokban mindent megtesznek saját érdekeik védelmében. Ez a háború legalább 80 éve tart.

Az őrület folytatódik! Ahogy 2016 óta folyamatosan láttuk... mindegy, hogy Clintonnak, Obamának, vagy Bidennek nevezik a fejet, mind ugyanahhoz a törzshöz kapcsolódik....  Az álarcok pedig cserélődnek.... 

Fordította, szerkesztette és saját megj.: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: RT News

Ha tetszik neked és fontos szerinted a VilagHelyzete.com 2011 óta végzett tevékenysége, valamint az AlternativHirek oldalon készített cikkek, fordítások elérhetősége és fennmaradása, segíts kérlek a folytatásban támogatásoddal! 
Ezen a linken megteheted PayPal fiókkal és annak használata nélkül is! 
Köszönöm!
(SBG Buddha - VilagHelyzete)

➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

ÉS EZEKRE MÁR SENKI NEM EMLÉKSZIK 2016-ból?
Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

VilagHelyzete BTC Bitcoin Tárca - ez a címe és a QR-kód >>> >
bc1qt90vem7gpt2se8v0y7uqpwx74u5zd4znf35tya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT