Davos dekódolva - A globális végjáték tényfeltáró dokumentumfilm és cikk! A világjárvány még csak a kezdet! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Davos dekódolva - A globális végjáték tényfeltáró dokumentumfilm és cikk! A világjárvány még csak a kezdet!

Share This

Ez az új dokumentumfilm még mélyebb betekintést nyújt a háttérhatalom Világgazdasági Fórum nevű szervezetének és létrehozójának, Klaus Schwab-nak Nagy Újraindításként (Great Reset) ismert tervébe avagy a Build Back Better-ként eltervezett programjába.

George Orwell 1984-es könyvéből az „örökké az arcodon taposó csizma” köszön már vissza napjainkban is és nagyon közel áll a végső beteljesüléshez.

Pedig még csak az előszobájában vagyunk a folyamatoknak, az Új Világrend (New World Order) létrehozásának.

Amikor 10 évvel ezelőtt, 2011-ben elkezdtem ezekről a folyamatokról cikkeket írni, csak nagyon kevesen értették meg, hogy összeesküvés-gyakorlat játszódik le a szemük előtt. Ők mégis ősszeesküvés-elméletnek titulálták ezeket, a mozaikokat összerakó embereket pedig ostoba fanatikusoknak.

Pedig a háttérhatalom emberei nyíltan bejelentették, hogy  „2030-ra lehet, hogy már semmit sem birtokolsz és mégis boldog  leszel" - majd ők gondoskodnak róla. Viszont „bérelhetsz bármit, amire szükséged van”  , 2021. január 25-i héten újra találkoztak, hogy megvitassák a bolygó teljes átalakítás terveit és mérleget vonjanak, hogyan haladtak a tervvel a világjárvény kirobbantásával és segítségével 2020-ban. 

Aki nem tudná, Davosról, a Világgazdasági Fórumról beszélünk! 

Decoding Davos: The Global Endgame - Davos dekódolva - A globális végjáték tényfeltáró dokumentumfilm!

A konferencia Klaus Schwab, a Világgazdasági Fórum alapítójának és ügyvezető elnökének észrevételeivel kezdődött, aki azt állította, hogy 2021 „kulcsfontosságú és döntő év” lesz a jövőnk számára.

👉 A Nagy Újraindítás háttérhatalmi TERVE a járvány leple alatt érkezik - THE GREAT RESET - Kötelező tudásanyag!

Az egy héten át tartó konferencián a kormányok, a banki, az üzleti élet, az egyetemi központok, a média-, a Big Tech és a Big Pharma képviselői vettek részt. Néhány figyelemreméltóbb lista a következő személyeket tartalmazza, csak hogy értsük:

 • Anthony S. Fauci, az  Országos Allergiai és Fertőző Betegségek Intézetének (NIAID) igazgatója
 • Bill Gates, a  Bill & Melinda Gates Alapítvány elnöke
 • Tedros Adhanom Ghebreyesus, az  Egészségügyi Világszervezet (WHO) főigazgatója
 • Kristalina Georgieva, a  Nemzetközi Valutaalap ügyvezető igazgatója
 • Al Gore,  az Egyesült Államok volt alelnöke
 • John F. Kerry, az  Egyesült Államok klímaügyi különleges elnöki megbízottja
 • Christine Lagarde, az  Európai Központi Bank elnöke
 • Angela Merkel,  Németország szövetségi kancellárja
 • Sundar Pichai, az Alphabet, Google Inc vezérigazgatója
 • Rajiv Shah, a Rockefeller Alapítvány elnöke

Különleges címeket is közöltek: 

 • António Guterres, az  ENSZ főtitkára
 • Emmanuel Macron,  Franciaország elnöke
 • Benjamin Netanjahu,  Izrael miniszterelnöke
 • Vlagyimir Putyin,  az Orosz Föderáció elnöke
 • Ursula von der Leyen,  az Európai Bizottság elnöke
 • és  Xi Jinping,  a Kínai Népköztársaság elnöke

Az idei davosi találkozó 7 fő témája a következő volt:

 1. Hogyan lehet megmenteni a bolygót
 2. Igazságosabb gazdaságok
 3. Tech for Good
 4. Társadalom és munka jövője
 5. Jobb üzlet
 6. Egészséges jövő
 7. A geopolitikán túl

Jól hangzik, igaz? Nos, ha minden olyat szeretnél, hogy az életedről gazdag, önmagukat dicsőítő és senki által meg nem választott, a háttérben összefonódó bennfentesek döntsenek, akkor biztos, hogy csodálatosan hangzik.

A többiek számára, akik viszont továbbra is fontosnak tartják a függetlenséget, a szabadságot és a magánszférát, Davosnak a bolygó megmentésére és a társadalom átalakítására vonatkozó céljai inkább autoriter hadüzenetnek tűnnek, amelyektől még George Orwell is hanyatt esne.

Nincs visszatérés a normalitáshoz!
Nincs visszatérés a normális élethez!

A davosi frontember, Klaus Schwab nyíltan kijelentette, hogy a COVID-19 járvány tökéletes alkalom volt  „újragondolni a világunkat”,  és még egy teljes könyvet is írt arról, hogyan kell ezt megtenni, a  COVID-19:  The Great Reset címmel . 

Valójában Schwab büszkén hirdette, hogy a világ soha nem tér vissza a normális kerékvágásba, mintha ez iszonyatos dolog lenne.

A  COVID-19:  A nagy visszaállítás című részben Schwab megerősítette álláspontját, miszerint nem tér vissza a normális helyzetbe, kijelentve:

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/

Sokan azon töprengenek, hogy a dolgok mikor normalizálódnak. A rövid válasz: soha. 

Soha semmi nem tér vissza a válság előtt uralkodó „megtört” normális érzéshez, mert a koronavírus-járvány alapvető inflexiós pontot jelent globális pályánkon. - Klaus Schwab

👉  A híres "ÚJ NORMA" teljes dokumentumfilm magyarul - Nem hinnéd el, milyen folyamatok zajlanak a fejünk felett!


Előreláthatólag nem Schwab volt az egyetlen, aki így érzett. Számos kormányzati és üzleti vezető csatlakozott hozzájuk, akik kísértetiesen kezdték visszhangozni a médiában szinte pontosan ugyanazokat a kijelentéseket.

Schwab Világgazdasági Fóruma, a Bill és Melinda Gates Alapítvány, valamint a John's Hopkins Egészségkutatási Központ támogatta a 2019-ben már elpróbált EVENT 2021 nevű eseményt még 2019 októberében. Ez a világjárványra való felkészültségi gyakorlat csak néhány példáját mutatta be annak, ami a valóságban zajlik majd, hónapokkal később.

Most per pillanat hagyjuk a vírus valódi eredetét és természetét. - pedig az is megérne egy külön misét, főleg, hogy azóta tabuként kezelik a közbeszédben és főáramú médiában....

De amint a szakértői testület az EVENT 201 (2019 októberi) szimuláció során megjósolta, minden megváltozott és nagyon gyorsan, miután az Egészségügyi Világszervezet 2020 március 11-én pandémiát, világjárványt  hirdetett.

Ugyanezen a napon a Világgazdasági Fórum bejelentette  COVID Akció Platformjának létrehozását , tervként a koronavírus-világjárványra adott globális gazdasági válasz átformálásához.

Megjelent a  Stratégiai Hírszerzési Platform is,  amelyet „a gazdaságok, az iparágak és a globális kérdések átalakítási változásainak feltárására és nyomon követésére” fejlesztettek ki. Más szavakkal, a bolygó és lakossága életének minden létfontosságú irányításának megragadása.

Ezekkel és még több erőfeszítéssel a Davos-i "Elit" nem vesztegette az idejét a világ átalakításának terveivel. Mint Rahm Emanuel volt chicagói polgármester (és Dr. „nincs visszatérés a normális állapotba” Zeke Emanuel testvére) egyszer kijelentette,

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Soha nem akarom, hogy egy súlyos válság veszendőbe menjen. És ez alatt azt értem, hogy olyan dolgokat tehetek meg, amelyeket úgy gondolsz, hogy korábban nem tudtál volna megtenni.
De az igazi kérdés mindig is a globális kormány létrehozásának és ennek a menetrendnek az előmozdítása volt. A világjárvány volt az ürügy arra, hogy felgyorsítsák ezt a rendszert. 

Ismét Schwab volt az, aki felismerte,

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
A fertőző betegségek terjedése egyedülálló képességgel rendelkezik, ami a félelmet, a szorongást és a tömeges hisztériát illeti.
- Schwab, Klaus. COVID-19: A nagy visszaállítás című könyve

Valójában a közegészségügyi válság okozta félelem miatti hisztéria hozta létre azokat a pontos forgatókönyveket, amiket az EVENT 201-en már hónapokkal korábban elpróbáltak.

Ez a világméretű kísérlet nagyrészt sikeresnek bizonyult, mivel a világ társadalmait néhány hónap alatt totalitárius rezsimekké alakították át és követelték a drákói intézkedések betartását a vírus terjedésének megakadályozása érdekében.

Az állampolgárok hozzájárultak azokhoz az intézkedésekhez, amiket a járvány kitörése előtt elképzelhetetlennek tartottak volna, mint például a társadalmi távolságtartás, az arcmaszkok, a kapcsolattartás nyomon követése, az üzletek bezárása és az utazási korlátozások. 

➽  COVID-19 lett az új vallás és a maszk az új kereszt a Tudatlanság Birodalmában


Az élet minden aspektusát teljesen feldúlták. Szerencsére a vírus okozta halálozási arány közel sem volt az EVENT 201-nél előre jelzetthez.

Az öngyilkossági ráta, a családon belüli erőszak, a depresszió és a szerekkel való visszaélés azonban mind megugrott, mivel maga a lezárás fenyegetőbbnek bizonyult, mint maga a vírus.

De gondoltad volna? Mindezeket az emberi szenvedéseket a Davos-i Háttérhatalom 'jósolta' meg. Tudták, hogy ez különösen nehéz lesz a fejlődő nemzetek és kisebbségek számára. Teljesen tisztában voltak azzal, hogy egy ekkora válság tovább növeli a gazdagok és a szegények közötti vagyoni különbséget. 

Előre tudták, milyen szélsőséges károkat okoznak, és milyen károkat okozhat az emberi egészség, vagyon, érzelmi és lelki jólét területén. De ezek a beteg, hataloméhes vámpírok ezt a káoszt felhasználnák végjátékuk részeként. Remélik, hogy azáltal, hogy jobban láthatóvá teszik ezeket az egyenlőtlenségeket, könnyebben elfogadják az előre megtervezett megoldásaikat. És így tervezik megtenni.

Bizalomépítés a globális kormányzásért

A januári davosi találkozók egyik fő témája a „bizalomépítésre” összpontosított.
Valójában Schwab úgy véli, hogy sikertervük egyik legkritikusabb kérdése a bizalom megújulása.

A Davos-i háttérhatalmi elit mindent úgy csinál, hogy Ön egyetértsen a terveikkel. Ezt nem tehetik meg simán az ön bizalma nélkül. 

Ez a globális játék úgy működik, hogy kifinomult propagandával, prediktív programozással és átfogó agymosással állítja elő az Ön beleegyezését. Hacsak nem mond kifejezetten nemet és nem tesz valamit, hogy ellenálljon a háttérhatalom terveinek, akkor hallgatását engedélyként fogják felfogni a terveik folytatásához.

Ezért szeretik használni az olyan szavakat, mint az  inkluzív,  méltányos,  rugalmas,  fenntartható,  többpólusú,  együttműködő és társadalmi igazságosság, hogy úgy tűnjön, mintha az asztalhoz hívnák önt is, hogy segítsen döntéseket hozni. A valóságban az összes döntést már meghozták helyetted. És egyikük sem igazán az emberek érdekét szolgálja.

De a Davos-i Elit nem hülye. Rájönnek, hogy sokan folytatják rendszereiket, és még azt is elismerték, hogy A nagy újraindítás terve aljas globális összeesküvésnek tűnik. 

Igen, imádják „összeesküvés-elméletekként” elutasítani a gonosz napirendjükről szóló feltárásokat és leleplezéseket.  De ez a fajta propaganda nem más, mint egy mágikus trükk. 

Kétségbeesetten azt akarják, hogy hidd el, mélyen törődnek veled, és döbbentsen meg minden ellenállás. Hogy merészelsz még gondolkodni, hogy megkérdőjelezd őket és válaszokat keress magadnak!

Bízzon a szakértőkben. Bízzon a kormányban. Bízzon a bankárokban. Bízzon a tudományban. Bízzon a tervben. Bízzon a Davos-i elitben!

➽  Egyetlen közös fotón a háttérhatalmi elit számos prominens tagja még 2001-ből. Nézzük, ki kicsoda!

A COVID-járvány csak a terv első fázisa, amely arra készteti Önt, hogy engedjen a  céljaiknak. 
Mit tartogatnak még?

Agenda 21/2030 és kollektivizmus

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Egy új ellenséget keresve, amely egyesítene minket, arra az ötletre jutottunk, hogy a szennyezés, a globális felmelegedés veszélye, a vízhiány, az éhínség és hasonlók megfelelnek a számításainknak ... Mindezeket a veszélyeket emberi beavatkozás okozza és csak a megváltozott attitűdök és magatartás az, amelyekkel leküzdhetők. Az igazi ellenség tehát maga az emberiség." - Dr. Alexander King, a Római Klub társalapítója Az első globális forradalom, A Római Klub tanácsának jelentése, Alexander King és Bertrand Schneider, 1991
VilagHelyzete-cikk 2012-ből:
➽  
A JÖVŐ MÁTRIXA és a betervezett járványok - Rockefeller tanulmány és a SPARS-járvány 2025 - 2028

A globális kormány megfogalmazásának ördögi terveire már régen felhívták a figyelmet. 

A Római Klub óriási szerepet játszott ebben egészen 1972-ig, a növekedés határai című jelentésének közzétételével, amely lényegében minden társadalmi problémát azzal magyaráz, hogy túl sok ember fogyaszt túl sok mindent. 

A banki iparmágnások, értelmiségiek, tudósok, bürokraták és barátaik globális szindikátusának egyik elsődleges módja az Új Világrend megvalósítását tervezte a globális felmelegedés veszélyének előmozdításával, amely mára az  éghajlatváltozássá vált. Az éghajlatváltozás fogalma ad ürügyet a globális technokratáknak a világ megváltoztatására a nettó nulla szén-dioxid-kibocsátás követelésével  ami tönkretenné a fosszilis üzemanyagok iparát és teljesen megváltoztatná a világ működését.

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
A környezeti válság veszélye lesz a „nemzetközi katasztrófa-kulcs”, amely megnyitja az Új Világrendet." - Mihail Gorbacsov
A földet szennyező és mérgekkel teli iparágak évszázados vezetése után most azt akarják, hogy higgyük el ugyanezeknek, hogy van tervük, hogy orvosolják ezeket a hibákat. Pont ugyanazok, akik azokat létrehozták!


De a Római Klub, a Világgazdasági Fórum és az ENSZ nem egyedüli csoportok, akik ezt a rendszert támogatják. A kormányzati világtalálkozó (WGS) számos más szervezet és gondolkodási központ között zajlik, amelyek a globális kormányzásról alkotott álmuk megvalósításán munkálkodnak.

VilagHelyzete-cikk 2013-ból:
➽  A Jelentés, amit mindenkinek el kellene olvasni - Report From Iron Mountain
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
A Földgolyónkért vívott küzdelem lép az ideológiai küzdelem helyébe, mint az új világrend meghatározó témája."
A Római Klub Tanácsa által 1991-ben publikált "
The First Global Revolution " (Az első globális forradalom) c. kötetben ez olvasható:


.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Kutatva egy új ellenséget, amely egyesít minket, úgy találtuk, hogy a környezetszennyeződés, a globális felmelegedés,az édesvízhiány, és az éhínség megfelelne erre a célra... Mindezeket a veszélyeket az emberi beavatkozás okozza... Vagyis az igazi ellenség, maga az emberiség."

Növekedési határok  jelentés modern alprogramjai az  Agenda 21 és az ENSZ által kidolgozott Agenda 2030 fenntartható fejlődési céljai . 

Pusztán véletlen, hogy egy globális világjárvány 2020 elején éppen akkor következett be, hogy „egy évtizedes ambiciózus fellépést indítson be” a bolygó teljes irányításának megszerzése érdekében? 

Véletlenül használták ezt a világjárványt az éghajlatváltozás menetrendjének túlhajtására is?

Egy másik releváns kérdés az, hogy ki adta ezt a felhatalmazást az ENSZ-nek? Soha nem szavaztam António Guterresre, az ENSZ jelenlegi főtitkárára, vagy bármelyik előzőre, és biztos vagyok benne, hogy Ön sem. 

De még 1992-  ben elfogadtak egy törvényjavaslatot  az Egyesült Államok képviselőházában, amely kötelezi az országot az Agenda 21 végrehajtására.

Nem más, mint a jelenlegi házelnök, Nancy Pelosi támogatta, és a jelenlegi szenátus többségi vezetője, Chuck Schumer és Bernie Sanders szenátor is támogatta. Noha ez a törvényjavaslat soha nem született meg a szenátusban, számos elve az évek során életbe lépett. Nem számít, hol laksz, valószínű, hogy országod hasonló törvényeket hozott a beleegyezésed nélkül.

Az olyan koncepciók, mint a társadalmi igazságosság, az egyetemes alapjövedelem (UBI) és a Green New Deal politikák, mind az Agenda 21-ből fakadnak, és ha teljes mértékben érvényesek, sokkal több kárt okoznak, mint hasznot.

Úgy gondolva, hogy a legtöbb ember vagy egyetért e tervekkel, vagy még mindig bezárkózik a hamis valóság mátrixába, az ENSZ-nek még volt mersze  létrehozni egy weboldalt, amely egy új világrendet hirdetett  „boldogsággal, jó közérzettel és minden élet szabadságával”. A Föld 2050-re ”, ami annyi rossz visszajelzést hozott, hogy végül eltávolították.

A Davos-i elit és globalista csatlósaik imádnak úgy tenni, mintha terveik az egész emberiség javát szolgálnák, miközben a világ vagyonának és erőforrásainak nagy részét továbbra is a saját kasszájukban tartják. 

Bár globális méltányosságot ígérnek, soha nem árulják el, hogy ez azt jelenti, hogy mindenki egyformán lesz szegény és függ a technokrata uraktól az asztal minden morzsájáért.

Az évek során sok olyan bátor lélek, mint Rosa Koire, a Zöld maszk mögött  és Patrick Wood, a Technokrácia felemelkedése írója,  tett arra kísérletet, hogy leleplezték a terveiket és csapdákat, amit a világ elé akartak állítani.

Az  Agenda 21, az  Agenda 2030, a  Build Back Better, az  éghajlatváltozás és  a Nagy Újraindítás  középpontjában a kollektivizmus áll. A globális kormányzati tervek kutatásának úttörőjeként  G. Edward Griffin  azt is elmagyarázta, hogy 

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
a kollektivizmus nem más, mint egy marketingfogás, amely arra készteti az embereket, hogy feladják egyéni jogaikat, és hogy az országok feladják szuverenitásukat a globális elit számára.
A negyedik ipari forradalom és az ígért utópia
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
A világ válaszút előtt áll. Azok a társadalmi és politikai rendszerek, amelyek milliókat emeltek ki a szegénységből és fél évszázadon át formálták nemzeti és globális politikánkat, kudarcot vallanak velünk

Az üzleti életbe, a kormányba, a médiába és még a civil társadalomba vetett bizalom odáig fajult, hogy a világ több mint fele úgy érzi, hogy a jelenlegi rendszer kudarcot vallott…

Ebben a bizonytalan politikai és társadalmi kontextusban kell szembenéznünk egy sor hatalmas, feltörekvő technológia lehetőségeivel és kihívásaival - a mesterséges intelligenciától kezdve a biotechnológián át, a fejlett anyagoktól a kvantumszámításig -, amelyek radikális változásokat fognak indítani életmódunkban, és amiről már írtam, hogy a negyedik ipari forradalmat jelentik majd."- Klaus Schwab, A negyedik ipari forradalom kialakítása
Szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete
➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

👉 A Nagy Újraindítás háttérhatalmi TERVE a járvány leple alatt érkezik - THE GREAT RESET - Kötelező tudásanyag!

👉 "Build back better" - Ha ezek mind ugyanazt mondják, akkor tudjuk, hogy megtévesztéssel állunk szemben - A Great Reset új szlogenje

A Jelentés, amit mindenkinek el kellene olvasni - Report From Iron Mountain

A JÖVŐ MÁTRIXA és a betervezett járványok - Rockefeller tanulmány és a SPARS-járvány 2025 - 2028

Egyetlen közös fotón a háttérhatalmi elit számos prominens tagja még 2001-ből. Nézzük, ki kicsoda!

COVID-19 lett az új vallás és a maszk az új kereszt a Tudatlanság Birodalmában

👉 A híres "ÚJ NORMA" teljes dokumentumfilm magyarul - Nem hinnéd el, milyen folyamatok zajlanak a fejünk felett!

Mi a kapcsolat a koronavírus-járvány, Bill Gates és Wuhan között - Tények és dokumentumok

ENGEDELMESKEDJ! A Covid-19 után a tech-óriások még több kontrollt fognak gyakorolni afelett, hogy mit láthatsz és mit gondolhatsz a világról!

Orwell 2020: Koronavírus-immunitás igazolásokat akar az amerikai operatív törzs vezetője

Kissinger szerint a globális VILÁGKORMÁNY a megoldás, mert még az USA sem tudja legyőzni a CoViD-19-et egyedül

Globális kormányzásra és világkormányra szólít fel az Egyesült Királyság korábbi miniszterelnöke a világjárvány kapcsán!

Halálosabb, mint a Covid? A bezártság hatására egekben az öngyilkosságok száma - 500 orvos írt levelet az amerikai elnöknek


Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

3 megjegyzés:

 1. hogyan tudnank megallitani , ellenallni ezt a satanizmust?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mit tehet egyetlen ember? Tud erre valaki válaszolni?

   Törlés
 2. Talán ha megtanulnál magyarul írni, az lehetne az első lépés. :-)

  VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT