Már most Joe Biden nélkül folyik az amerikai kormányzás - Nem engedik megszólalni és Harris tárgyal helyette - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Már most Joe Biden nélkül folyik az amerikai kormányzás - Nem engedik megszólalni és Harris tárgyal helyette

Share This
A szundikáló Joe, már teljesen eltűnt és teljes egészében "Joe-mentes show"-kat látunk, amikben - ahogy az várható volt - már most a másik bábu, Kamala Harris viszi az ügyeket.
A magas rangú tárgyalások is már Biden nélkül folynak!

Már most csütörtökön is Kamala Harris alelnök anélkül beszélt Benjamin Netanyahu izraeli miniszterelnökkel, hogy Joe Biden "elnök" jelen lett volna!

Pedig a Fehér Ház kérésére hívták az izraeli miniszterelnököt, Biden híján Harris - mint írta Twitteren:
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
aláhúzta a Biden-Harris elnökség elkötelezettségét az Egyesült Államok és Izrael partnersége iránt” és megerősítette, hogy ellenzi a Nemzetközi Büntetőbíróság vizsgálatát az izraeli katonák háborús bűncselekményei miatt miatt."

 

Elgondolkodtató, hogy Harris vállal felelősséget és tárgyal már Justin Trudeau kanadai, Emmanuel Macron francia és Scott Morrisson ausztrál miniszterelnökkel, valamint az Egészségügyi Világszervezet vezetőjével, Tedros Adhanom Ghebreyesusszal is.

Aggasztó viszont, hogy Harris, akinek a Fehér Házba érkezése előtt semmilyen külpolitikai tapasztalata nem volt, Biden helyett látja el ezeket a feladatokat.

Míg Donald Trump mikroszinten is képben volt és döntéseket hozott, például múlt évben egy ponton beavatkozott két szövetségi áramszolgáltató főnök kirúgásánál és munkák kiszervezése miatt. Joe Biden ezzel szemben látszólag megelégszik azzal, hogy hagyja a szövetségi bürokráciát működni a maga módján.

Joe Biden még nem tartott sajtótájékoztatót, hagyta, hogy Jen Psaki sajtótitkár kezelje a médiával való interakciókat. Nyilvános fellépései ritkák és forgatóköny szerint zajlanak.

Nem is engedik Joe Bidennek, hogy ellenőrizetlen körülmények között megszólalhasson

De olyan, mintha nem is engednék neki, hogy megszólaljon, ugyanis amikor Joe Biden szerdán egy virtuális konferencia során felajánlotta, hogy megválaszolja az újságírók kérdéseit, elvágták a videó hírcsatornáját és később a konferencia egyik változatát közzétették az interneten, ajánlatát szerkesztve.
Mindez megerősíti azt az előre tudható várakozást, hogy Donald Trumppal ellentétben Joe Biden teljesen alkalmatlan lesz az elnökségre és a felette álló személyek hamar ki fogják cserélni más bábjaikra.

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Joe Biden csapata "nulla, zéró szinten, azaz egyáltalán nem bízik abban, hogy ez az elnök a válogatott újságírókon kívül is képes kezelni a kérdéseket" - jelentette ki csütörtökön a Fox News munkatársa, Joe Concha.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Nyilvánvalóan kognitív problémákkal küzd."
 - mondta egy nappal korábban Sean Hannity műsorvezető, vendégére, Marco Rubio szenátorra (Florida) reagálva, megerősítve azt az egyértelmű dolgot, hogy Joe Biden
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
A radikális, kontroll nélküli őrület eszköze és egyben a szélsőbaloldali demokrata párt bábja."
Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: RT News

➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

► Óriási botrány és összeesküvés derült ki az USA-ban! Az Obama-Clinton bűnszervezet puccsot készített elő és hazaárulást követett el!


► Joe Biden irányította kenőpénzzel Ukrajnát korrupcióba keveredett fia ügyében is - Joe Biden maga mondta el, de 2 év kellett a főáramú médiának leközölni





Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

3 megjegyzés:

 1. Szia.
  Ezt is lehet érdekes volna lefordítani.

  ADOLF HITLER: THE MAN WHO FOUGHT AGAINST THE NEW WORLD ORDER TAKEOVER (DOCUMENTARY VIDEO)
  https://ourtube.co.uk/watch/JxSTVybX6bUHse8


  VálaszTörlés
 2. Ezer sebből vérzik! Mégis hogy a fenében szavazhattak még Obamánál is többen Joe Bidenre? - The Federalist elemzése/ Ha netan erdekelne titeket miert valaszt egy amerikai magyar demokratakat republikanusok heleytt, a valasz konnyu. A konzervativizmus nem vonzo, a Rep. nem hajlando nepszuksegletben gondolkodni. Nekunk kell az altalanos orvosi ellatas, nekik ez tuske a labukba, es meg sorolhatnam.

  VálaszTörlés
 3. Amerikaval kapcslatban meg annyit, a szeker halad s a sok kutya /ujsagiro/ ugat.

  VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT