Donald Trump elindította saját oldalát, amit továbbra is patriotizmusának és a 2024-es indulásának fog szentelni - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Donald Trump elindította saját oldalát, amit továbbra is patriotizmusának és a 2024-es indulásának fog szentelni

Share This
Donald Trump elindította saját oldalát, amit továbbra is az "America first" patriotizmusának szellemiségében és a 2024-es indulásának jegyében fog a legfontosabb információk megosztásának szentelni.

A hivatalos oldal mostantól a https://www.45office.com címen érhető el.

Egy diavetítéssel köszönti a látogatókat, amelyek Trump négy hivatali évének jeleneteit mutatják be. A címlap arra ösztönzi az embereket, hogy osszák meg „gondolataikat, kéréseiket és üdvözletüket” az elnökkel, hozzátéve, hogy kapcsolatba lépve megerősíthetik, hogy Trump támogatói számára továbbra is a nemzet az első.

A weboldal kijelenti, hogy a volt elnök elkötelezett amellett, hogy Amerika „fáradhatatlan bajnok maradjon a szorgalmas férfiak és nők számára”

Trump irodájának nyilatkozata elmagyarázta, hogy a webportált úgy tervezték, hogy az egyének levelezést, ütemezett kéréseket és sajtó-megkereséseket nyújtsanak be az exelnök és felesége, Melania számára.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
"Az elnököt és Mrs. Trumpot folyamatosan erősíti az amerikai nép tartós szelleme, és várják a kapcsolattartást" - olvasható a közleményben.
A weboldal potenciálisan arra szolgálhat, hogy Trump fenntartsa jelenlétét az interneten.

A volt elnököt ugyanis a január 6-i Capitolium körüli zavargások ürügyén teljesen vitatható és példátlan módon kitiltották kezdetek óta használt választott platformjáról, a Twitterről.

Az exelnök továbbra is fenntartja, hogy nem játszott szerepet az erőszakban, bár továbbra is kérdéseket vet fel a 2020-as verseny legitimitásával kapcsolatban. Számos bíróságon Trump és szövetségesei indítottak pert, amelyek szerint a széles választói szabálytalanságok befolyásolták a novemberi választások eredményét.

A volt elnök leghűségesebb támogatói továbbra is azzal érvelnek, hogy Trumpnak továbbra is hivatalban kell és kellene lennie.

A MyPillow vezérigazgatója és hangos Donald Trump támogató, Mike Lindell egy nemrégiben adott interjúban elmondta, hogy
„bizonyítékai” vannak a választási csalásokra, amelyeket a Legfelsőbb Bíróság elé visz, előrejelezve, hogy a publikált 2020-as eredményeknek búcsút inthetnek és hogy Trump nemsokára, visszatér (augusztusban) a Fehér Házba.... 

Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete

Forrás: RT News

Ha tetszik neked és fontos szerinted a VilagHelyzete.com 2011 óta végzett tevékenysége, valamint az AlternativHirek oldalon készített cikkek, fordítások elérhetősége és fennmaradása, segíts kérlek a folytatásban támogatásoddal! 
Ezen a linken megteheted PayPal fiókkal és annak használata nélkül is! 
Köszönöm!
(SBG Buddha - VilagHelyzete)

➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽Politikai átnevelőtáborba kényszerítenék a marxista baloldali demokraták a Trump-szavazók gyermekeit - A Project Veritas leplezte le őket

A legjobb összeállítás 1 percben, hogyan adták Bidennek az elnökséget - A videó, amit Trump megosztott és ami miatt törölték a készítő fiókját

Joe Biden irányította kenőpénzzel Ukrajnát korrupcióba keveredett fia ügyében is - Joe Biden maga mondta el, de 2 év kellett a főáramú médiának leközölni

Dr. Drábik János - AMERIKA TRIANONJA - Amiről csak nagyon kevesen tudnak! 1-2.rész

Joe Biden: A bevándorlást kell ösztönözni és az a jó, hogy fehérek kisebbségben lesznek már 2070-re, mert ez az erőnk forrása!

A Capitoliumban történt False Flag események elemzése magyar felirattal - Gene Bailey

False flag: Így engedte, sőt hívta be be a Capitolium Rendőrsége akadálytalanul a tömeget 2021. január 6-án

Capitolium - Mi a fészkes fene folyik itt? Mert a globalo-marxista médiából igazság helyett valami bűzös dolog árad!


Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

2 megjegyzés:

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT