Himmler hatalmas, okkult miszticizmussal és boszorkánysággal foglalkozó könyvtárát találták meg - 13 ezer kötettel - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Himmler hatalmas, okkult miszticizmussal és boszorkánysággal foglalkozó könyvtárát találták meg - 13 ezer kötettel

Share This
Hatalmas okkult könyvtárat és gyűjteményt találtak, amit maga Heinrich Himmler gyűjtött össze vagy szerzett meg anno szabadkőművesektől!
Kétlem, hogy a titkos tartalma miatt ezeket nyilvánosságra hoznák, de 13.000 darabos készlet szerintem felbecsülhetetlen értékű! A tartalma pedig annál is különlegesebb, hiszen a szabadkőműves társaságok az ősi okkult tudást tartják ellenőrzésük alatt és titkaik között. 

A boszorkányságnak szentelt okkult könyvek elveszett raktárát, amely a hírhedt náci vezető, Heinrich Himmleré volt, egy prágai könyvtár fedezte fel újra.
Az ezoterikus kérdések és a miszticizmus köztudott megszállottjaként Himmler ezen témáknak szentelt, elképesztő 13 000 művet gyűjtött össze a nácik uralma alatt Európa-szerte.

Készletének nagy része a „Boszorkánykönyvtár” nevet viselte és számtalan könyvet tartalmazott a boszorkányok németországi történetéről.
Cseh nemzeti könyvtár - ahol a 13.000 kötetes gyűjteményt megtalálták

Az elveszett gyűjteményt most újra felfedezték, miután a könyvtári dolgozók beléptek egy olyan raktárterületre, amelyet az 1950-es évek óta nem nyitottak meg és ráébredtek a megtaláltak történelmi jelentőségére.


Szakértői vizsgálat alapján néhány okkult művet még norvég szabadkőművesektől lophattak el a második világháború alatt és így kerültek Himmlerhez. 

Fordította, szerkesztette és saját megjegyzés: SBG Buddha - VilagHelyzete

Forrás: Daily Mail

Ha tetszik neked és fontos szerinted a VilagHelyzete.com 2011 óta végzett tevékenysége, valamint az AlternativHirek oldalon készített cikkek, fordítások elérhetősége és fennmaradása, segíts kérlek a folytatásban támogatásoddal! 
Ezen a linken megteheted PayPal fiókkal és annak használata nélkül is! 
Köszönöm!
(SBG Buddha - VilagHelyzete)


Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

1 megjegyzés:

  1. Na ez ott van !Szóval volt egy , vagy több nem kicsi helyiség a Prágai könyvtárban, és senkinek nem tűnt fel, hogy nem járt ott senki 70 éve ? Most meg csak úgy megtalálták !

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT