A 2019-es Abigail c. film megdöbbentő előzetese: "Nincs fertőzés! Mindezt csak arra hozták létre, hogy elvegyék tőled a legfontosabbat!" - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

A 2019-es Abigail c. film megdöbbentő előzetese: "Nincs fertőzés! Mindezt csak arra hozták létre, hogy elvegyék tőled a legfontosabbat!"

Share ThisEgy nagyon kedves VilagHelyzete-olvasó hívta fel a figyelmemet erre a filmre és tényleg megdöbbentem már az előzetesén is, mennyire sok átfedés hangzik el jelen világunkkkal kapcsolatban.

A címe: ABIGAIL (2019)

Íme az előzetes és benne: 

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
"Itt a Nemzetbiztonsági Hivatal vezetője beszél: Annak érdekében, hogy biztonságban tartsuk polgárainkat ettől a borzalmas betegségtől és fertőzéstől, lezárjuk a város határait." 

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
- Ezek itt maszkokban járkálnak! De kik ezek valójában?"
- "Tudnod kell, hogy nincs járvány! Nincs fertőzés! Mindezt csak arra hozták létre, hogy a hatalom elfedje és igazolja, hogy elveszi bárkitől azt, amit úgy hívunk:
a képesség, amely felébreszt téged! Fedezd fel az adottságodat!"
Ilyen az, amikor a háttérhatalom mesébe ágyazza a valóságot! Akik ezt átlátják, őket megbélyegzik, mert 'valótlan mesékben' hisznek. Akik beszélni mernek róla, őket kiközösítik, hiszen ez nem lehet a valóság, mert csak mesékben és filmekben van ilyen! Hiszen látták a TV-ben.

És a megtévesztés, a manipuláció művészete, a prediktív programozás mindig, minden körülmények között működik. (SBG Buddha - VilagHelyzete saját vélemény)

"There is no epidemic. No infection. All of this is just a cover for the authorities to justify taking away anyone who has the gift of magic"
"Discover your power"Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT