Jogos a "vakcinákkal szembeni aggodalom?": A koronavírus-oltás után megváltozott a menstruáció több mint 30 000 brit nő esetében. - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Jogos a "vakcinákkal szembeni aggodalom?": A koronavírus-oltás után megváltozott a menstruáció több mint 30 000 brit nő esetében.

Share This
Jogos a "vakcinákkal szembeni aggodalom?":
A koronavírus-oltás után megváltozott a menstruáció több mint 30 000 brit nő esetében.


Legalább 30 304 brit nő számolt be a menstruációs ciklusában bekövetkezett változásokról, miután beoltották őket Covid-19 ellen. A The Spectator egyik szerkesztője az egyik legfrissebb érintett, és azt mondja, hogy sokan félnek előállni.
Erről ír ma friss cikkben az RT News, amit teljes egészében lefordítottam számotokra. (SBG Buddha - VilagHelyzete)

Lara Prendergast, a londoni Spectator magazin egyik vezető szerkesztője
csütörtökön egy rovatában felvetett néhány aggasztó kérdést, miután beszámolt arról, hogy a Pfizer májusi első adagjának beadása óta érintett.

Megjegyezve, hogy "kényelmetlen" és érzékeny témáról van szó - jelezve, hogy a menstruációval összefüggő oltási mellékhatásokkal küzdő nők valódi száma jóval nagyobb lehet, mint a dokumentált 30 304 - Prendergast elárulta, hogy menstruációs ciklusa nem megfelelő amióta hónapokkal ezelőtt beoltották.

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Több millió brit nőt oltottak be, így a 30 304 jelentés egy aprócska arányt jelent: mondhatni, elhanyagolható számot. De nem tűnik elhanyagolhatónak, ha te is egyike vagy ezeknek a nőknek" - írta, hozzátéve, hogy barátai elmondták neki, hogy "ők is érintettek", de "ők sem jelentették", mert a téma egyszerre kínos és érzékeny és mert féltek attól, hogy "oltásellenesnek" bélyegzik őket.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Vajon 'vakcina-ellenesség' az, ha aggódunk amiatt, hogy ezek az oltások hatással lehetnek a menstruációs ciklusunkra?" - tette fel a kérdést Prendergast,
mielőtt azt állította volna, hogy egy nőgyógyász azt mondta neki, hogy az egyáltalán nem normális, "hogy a vakcinák ilyen módon befolyásolják a menstruációt".

Prendergast aggodalmát fejezte ki amiatt is, hogy "ha az oltások ennyi nő menstruációját befolyásolják, akkor ki tudja, mi minden történhet még", megjegyezve, hogy nők milliói csak "remélhetik és bízhatnak" abban, hogy az orvosi tisztviselőknek és befolyásos személyeknek, akik a fiatal nők oltását szorgalmazzák, igazuk van az állítólagosan alacsony kockázatokat illetően.

Bár elismerte, hogy a tisztségviselők, például a Szülésznők és Nőgyógyászok Királyi Kollégiumának (RCOG) elnöke, Dr. Edward Morris biztosította a nőket arról, hogy lehetetlen, hogy a vakcinák hatással legyenek a nők termékenységére, Prendergast rámutatott, hogy a legtöbb nő "a menstruációját a termékenységével hozza összefüggésbe" és hogy a mellékhatások ezért rendkívül riasztóak azok számára, akik tapasztalják azokat.

"Egy hónappal a második oltásom után feljegyzem, hogy a legutóbbi ciklusom ismét összekuszálódott" - zárta a rovatot.

Az Egyesült Királyság gyógyszer- és egészségügyi termékeket szabályozó hatósága (MHRA) azt tanácsolta az érintett nőknek, hogy a menstruációs problémák "többnyire átmeneti jellegűek" és hogy "nincs bizonyíték arra, hogy a Covid-19 vakcina hatással lenne a termékenységre és a gyermekvállalási képességre".

Az RCOG alelnöke, Dr. Jo Mountfield azt is elmondta, hogy bár "a menstruáció megváltozása aggasztó lehet", úgy tűnik, hogy "a legtöbb nő menstruációs ciklusa egy-két ciklus után visszatér a normális kerékvágásba".

A menstruációs ciklus változásai nem is szerepelnek a mellékhatások listáján, amit a briteknek adnak, mielőtt megkapják a Covid-19 vakcinát az Egyesült Királyságban.

A brit kormány hétfőn jelentette be, hogy az MHRA felülvizsgálja "a Covid-19 elleni vakcinázást követő menstruációs zavarok és váratlan hüvelyi vérzés feltételezett mellékhatásait az Egyesült Királyságban".

A teljes cikket fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete


➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽Bomba botrány: A Pfizer-vakcina akár "40%-kal" halálosabb, mint az AstraZeneca - állítja az AZ (AstraZeneca) belső jelentése 6 országra kiterjedő tanulmánya alapján

➽  A BBC bemondója belehalt a vérrögképződésbe, mivel az AstraZeneca oltása után agyvérzést kapott - egy brit modell szintén


➽ Klaus Schwab már 2016-ban egy mikrochip formájában beültethető, 10 éven belül kötelező globális egészségügyi igazolványt szorgalmazott


➽ Dr. Reiner Fullmich: NÜRNBERG 2021 - Több ezer orvos és kutató jogi eljárást indít a világjárvány létrehozása és intézkedései ellen emberiség elleni bűncselekmények miatt

➽ A CDC-nek vizsgálatot kell indítani, mivel egy újabb 4 gyermekes, 35 éves anyuka belehalt a Johnson & Johnson vakcinába 11 nappal az oltás után


➽ Fasizmus újratöltve – Klaus Schwab, eugenisták - Világjárvánnyal ismétli magát a történelem - Megdöbbentően fontos igazságok az interjúban!

➽ STERN címlap: A Globális Vakcinakartell világvallássá teszi az oltásban való hit dogmáját és eretnekké a kérdéseket feltevőket!

➽ COVID-19 lett az új vallás és a maszk az új kereszt a Tudatlanság Birodalmában

➽ Az oltásipari lobbi ellenére az emberek többségének esze ágában sincs beoltatni magát a Covid-vakcinával - mutatják a közvéleménykutatások

➽ Hogyan lehetne a lakosságot a Covid-oltásra rávenni és beprogramozni - erre irányuló kísérletet folytat a Yale Egyetem

► Milyen jövőt szőnek a "Nagy Reset" háttérhatalmi bábjai? - Az RT News friss cikkben sorra veszi, mire számíthatunk 2021-ben a "nagy újraindítás" terv évekkel ezelőtt megtervezett forgatókönyve szerint.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT