Toroczkai László be merte vállalni a tabuként kezelt témát: Oltás utáni rejtélyes halálozások százai fordulnak elő Magyarországon is! - Videó - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Toroczkai László be merte vállalni a tabuként kezelt témát: Oltás utáni rejtélyes halálozások százai fordulnak elő Magyarországon is! - Videó

Share This
Toroczkai László be merte vállalni a tabuként kezelt témát: Oltás utáni rejtélyes halálozások százai fordulnak elő Magyarországon is! - Videó


Kár volt közzétennem úgy látszik, mert alig telt el néhány perc a cikk megosztása óta és hiába fogalmaztam a posztban virágnyelven, minden 'kritikus szót' kerülve, 60 napra, azaz két hónapra azonnal letiltott a Facebook:


2 megjegyzés:

 1. Figyelem! Senki ne ossza meg itt FB-on a T.László videót, amit a legfrissebb Alternat1vH1rek cikkben találtok, mert azonnal 60 napos tiltást kaptam érte! Kigyomláltam, ahonnan csak tudtam. Mások is hasonló retorzióról számolnak be! Ezek rosszabbak, mint a kommunisták!
  Bármi történne és netán letiltják a VilagHelyzete Facebook-oldalakat is a Telegramon t.me/VilagHelyzete megtaláltok!

  VálaszTörlés
 2. Buddha!Te tényleg ennyire ostoba,elvakult vagy,hogy ma,amikor a háttérhatalmi tőke akar mindent megkaparintani,akkor a kommunistákat szidod?!
  Ha egyszer ennyire kritikus vagy,akkor legalább egyszer tanulmányozd át a ML-egytem anyagát,és tanulmányozd a tudományos szocializmus tanait,de Marxot is!Az az egy biztos,hogy Rockefellerek,Antonio Sosa,A Rohtschildok sosem voltak kommunisták,és az egész mai cirkusznak ők a rendezői!Ha a valódi baloldalt szidod,akkor megfosztod magad,és követőidet attól,hogy érdemben szembe tudjanak szállni a háttérhatalom eszkalációjával!
  Nyugodtan kititlhatsz,de azzal semmivel sem leszel különb a facebooknál,és a háttérhatalmi összeesküvésnél!Azért írtam neked,hogy mit tanulmányozz,mert a rendszerváltáskori kommunista-baloldali hisztéria eszméivel a kapitalizmus ellen küzdeni nem lehet,ami csak röhög a te erőlködéseden,hiszen a malmára hajtod a vizet!Ugyanis nem véletlen,hogy a kommunistákat gyalázza a háttéhatalom,mert fél a dolgozók tömegeinek igazától,és lázadásától,te pedig a kommunistázással a kezükr játszol!
  Vajon szándékosan?!Mert akkor coki...tudod!?

  VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT