Sucharit Bhakdi: A legnagyobb fenyegetés, amellyel az emberiség valaha is szembenézett - The Herland Report interjúja magyarul - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Sucharit Bhakdi: A legnagyobb fenyegetés, amellyel az emberiség valaha is szembenézett - The Herland Report interjúja magyarul

Share This
Sucharit Bhakdi: Covid-19 oltás a legnagyobb fenyegetés, amellyel az emberiség valaha is szembenézett
Dr. Sucharit Bhakdi, a németországi mikrobiológia élvonalbeli vírusszakértője egyike annak a sok orvosnak, tudósnak és egészségügyi szakembernek, akik vészjóslóan figyelmeztetnek a jelenlegi, nem tesztelt vakcinákkal kapcsolatban, amiket a világon milliárdoknak adnak be.

Dr. Bhakdi a német egészségügyi történelem egyik legtöbbet idézett kutatója, a mainzi Johannes Gutenberg Egyetem korábbi professzora és az Orvosi Mikrobiológiai és Higiéniai Intézet vezetője, aki az oltások területén szakértő.
Egy új interjúban világosan kifejti szakértői véleményét a nem tesztelt kísérleti oltásokról, amiket világszerte megfelelő vizsgálatok nélkül terjesztenek:
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Kötelességünk, hogy tájékoztassuk az embereket azokról a veszélyekről, amelyeknek kiteszik magukat és szeretteiket ezzel az "oltással"
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
A génalapú vakcinák abszolút veszélyt jelentenek az emberiségre és a jelenlegi használatuk sérti a Nürnbergi Kódexet, így mindenkit, aki propagálja a használatukat, bíróság elé kellene állítani."
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Különösen a gyermekek beoltása olyannyira bűnös dolog, hogy nincsenek szavak, amelyekkel kifejezhetném a borzalmamat... Borzasztóan aggódunk, hogy ez hatással lesz a termékenységre. És ez évek vagy évtizedek múlva fog megmutatkozni. És ez potenciálisan az egyik legnagyobb bűncselekmény, egyszerűen az egyik legnagyobb bűncselekmény, amit el lehet képzelni".
Dr. Joseph Mercola, bestseller író és többszörös díjazott a természetes egészségügy területén, interjút készít Bhakdival és kifejti:

"Bhakdi oltóanyag-fejlesztéssel foglalkozott és azt mondja, hogy "természetesen oltáspárti, ami a működő és értelmes oltásokat illeti". Kutatásainak nagy része az úgynevezett komplementrendszerre összpontosított. Amikor aktiválódik, a komplementrendszer végül úgy működik, hogy inkább elpusztítja, mint segíti a sejteket.


Érdekes módon a SARS-CoV-2 éppen ezt a rendszert használja ki a maga javára, az önpusztítás útjára terelve az immunrendszert. Úgy tűnik, hogy ugyanezt az önpusztító utat aktiválják a COVID injekciók is, ami részben az oka annak, hogy Bhakdi szerint ezek jelentik a legnagyobb fenyegetést, amellyel az emberiség valaha is szembenézett." 


Mennyire hatékonyak a COVID injekciók?


Dr. Joseph Mercola elemzése szerint: Bár a COVID injekciókat úgy jellemezték, hogy valahol 95% körüli hatékonysággal rendelkeznek a SARS-CoV-2 fertőzéssel szemben, ez az állítás statisztikai ködösítés eredménye.

Röviden, összemossák a relatív kockázatcsökkentést és az abszolút kockázatcsökkentést. 
Az abszolút kockázatcsökkenés valójában 1% körül van a jelenleg rendelkezésre álló összes COVID-injekció esetében.

A "Outcome Reporting Bias in COVID-19 mRNA Vaccine Clinical Trials" című tanulmányában Dr. Ron Brown kiszámítja a Pfizer és a Moderna injekcióinak abszolút kockázatcsökkenését saját klinikai vizsgálati adataik alapján, hogy azok összehasonlíthatók legyenek az e vállalatok által bejelentett relatív kockázatcsökkenéssel. Íme az eredményeinek összefoglalása:

Pfizer/BioNTech vakcina BNT162b2 - Relatív kockázatcsökkentés: 95,1%. Abszolút kockázatcsökkenés: 0.7%
Moderna vakcina mRNS-1273 - Relatív kockázatcsökkenés: 94,1%. Abszolút kockázatcsökkenés: 1,1%

Piero Olliaro, Els Torreele és Michel Vaillant a The Lancet Microbe című folyóirat 2021. július 1-i számában megjelent kommentárjában szintén az abszolút kockázatcsökkentés használata mellett érvel, amikor a vakcinák hatékonyságáról beszélnek a nyilvánossággal. Ők is végigvették a számításokat, és a következőkre jutottak:


Milyen védelmet nyújtanak a COVID oltások?


"Egyáltalán nem mutattak [előnyöket a klinikai vizsgálatokban]" - mondja.
"Ez a nevetséges. Az emberek nem értik, hogy átverték őket és végig átverték őket.

Vegyük az egyik ilyen Pfizer-kísérletet: 20 000 egészséges embert beoltottak és másik 20 000 embert pedig nem oltottak be.


Aztán megfigyelték, hogy körülbelül 12 héten keresztül hány megbetegedést találtak a beoltott csoportban és hányat a nem beoltott csoportban.
Azt találták, hogy a beoltott csoport kevesebb mint 1%-a kapta el a COVID-19-et, ahogy a nem beoltott csoport esetén is kevesebb mint 1%-a kapta el a COVID-19-et.


A különbség 0,8-0,1% volt, ami semmi, figyelembe véve, hogy nem is a súlyos eseteket vizsgálták. Olyan embereket vizsgáltak, akiknél a PCR-teszt pozitív volt - ami, mint már mindannyian tudjuk, értéktelen - plusz egy tünet, ami lehetett köhögés vagy láz.

Ez nem a COVID-19 súlyos esete. Bármilyen oltás esetén, melyet engedélyeznek, annál bizonyítani kell, hogy véd a súlyos megbetegedések és a halálozás ellen és ezt itt határozottan nem mutatták ki.

Tehát felejtsük el az engedélyezést. Nem lehet engedélyezni, semmilyen normális módon sem.


Most [a COVID-injekciók nem rendelkeznek] teljes körű engedélyezéssel ez egy sürgősségi engedély, ami megint csak abszolút baromság, mivel tudjuk, hogy ennek a betegségnek vagy vírusnak a fertőzés okozta halálozási aránya nem nagyobb, mint a szezonális influenzáé. John Ioannidis közzétette ezeket a számokat, amelyeket soha senki nem vitatott a világon, és nem is lehet vitatni.

Ha valaki 70 év alatti, és nincs súlyos előbetegsége, aligha halhat meg [SARS-CoV-2 fertőzésben]. Tehát nincs olyan halálozási arány, amelyet csökkenteni lehetne.

Az idős emberek esetében pedig, akiknek már van előbetegségük, ahogyan azt Dr. Peter McCullough és kollégái munkájából tudjuk, nagyon jó eszközök és gyógyszerek állnak rendelkezésre a vírus kezelésére, így a halálozási arány további 70-80%-kal csökken, ami azt jelenti, hogy egyáltalán nincs ok a sürgősségi alkalmazásra.

Ez azt jelenti, hogy az FDA-t arra kellene kényszeríteni, hogy visszavonja ezt a sürgősségi felhasználási engedélyt - hacsak nem szövetkeznek azzal, aki az engedélyezést akarja mindenképp megtenni"."

Elfelejtettem nyomon követni a megjegyzését, miszerint a COVID injekciós vizsgálatokban 40 000 ember között egyenlően oszlott meg az injekcióval vakcinázott és a vakcina nélküli csoport aránya. Néhány hónappal ezelőtt valóban feladták a kísérlet nem injekciós ágát, így nincs többé kontrollcsoport.

Az indoklás az volt, hogy az injekció túl fontos ahhoz, hogy megtagadják azt a kontrollcsoporttól. Ez csak egy újabb sunyi módja annak, hogy megkerüljék a vakcinával beoltott csoportban fellépő összes mellékhatásról szóló jelentést.

Ennek ellenére érdemes megismételni, hogy
az FDA csak akkor adhat sürgősségi felhasználási engedélyt egy világjárvány elleni gyógyszerre vagy vakcinára, ha nincs biztonságos és hatékony, már létező kezelés vagy alternatíva. Mivel több ilyen alternatíva is létezik, az FDA-nak jogilag kötelessége visszavonni a sürgősségi engedélyt ezekre az oltásokra.


Bizonyítottan megnövekedett fertőzési kockázat az injekció beadása után

Jelenleg a Centers for Disease Control and Prevention állítása szerint a SARS-CoV-2 kórházi kezeléssel járó fertőzések mintegy 95%-a a be nem oltottak körében fordul elő.

Ez is egy statisztikai fikció, mivel 2021 januárjától júniusig terjedő időszakra vonatkozó adatokat használnak, amikor az amerikai lakosság nagy része nem volt beoltva.

Az újabb adatokat vizsgálva azt találjuk, hogy a súlyos esetek és kórházi kezelések többsége valójában azok körében fordul elő, akik megkapták a COVID-oltást.

Sajnos, ahogy azt Bhakdi megjegyezte:

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Az egészet manipulálják. És ha valaki manipulálni akar valamit, és abban a helyzetben van, hogy aztán ezt propagálja, akkor nincs esélyünk elemezni és elmondani az embereknek, mert nekünk nincs szavunk ebben az ügyben. Amikor kiállunk és elmondjuk ezt az embereknek, akkor csak megfordulnak és azt mondják, hogy ez nem az igazság".
Aggasztó, hogy most kezdjük látni az antitest-függő fokozás (ADE) első jeleit, ami miatt sok tudós már a kezdetektől fogva aggódott. Indiában például, ahol a lakosság 10%-át "beoltották", most a COVID-19 nagyon súlyos eseteit tapasztaljuk. Bhakdi szerint:
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Amit Indiában és valószínűleg Izraelben is tapasztalunk, az a betegség immunrendszerfüggő felerősödése... Ez elkerülhetetlenül bekövetkezik. Tehát azoknak az embereknek, akiket most beoltanak, félniük kell a valódi fertőzések következő hullámától, legyen az [SARS-CoV-2 variáns] vagy bármely más koronavírus, mert ezek mind rokonok, és nyilvánvalóan mind immunfüggő erősödésnek lesznek kitéve."

Az antitestfüggő fokozódás (ADE) vagy paradox immunerősödés (PIE) olyan állapotra utal, amikor a vakcinázás a kívánt eredmény teljes ellentétét eredményezi. Ahelyett, hogy védene a fertőzés ellen, a vakcina fokozza és rontja a fertőzést.
Az ADE több mechanizmuson keresztül is bekövetkezhet és Bhakdi azon a véleményen van, hogy a fokozódás elsősorban a túlreagáló ölő limfociták és a másodlagos komplementaktiváció miatt következik be, amelyek mindkettő súlyos károsodást okoz.

Antitestek kontra limfociták

Bhakdi elmagyarázza:

"A vírusfertőzés elleni védekezésnek két fő fegyvere van. Az egyik az antitestek, amelyek, ha jelen vannak, megakadályozhatják, hogy a vírus bejusson a sejtjeinkbe. Ezek az úgynevezett semlegesítő antitestek, amelyeket a védőoltásnak kellene [előállítania].

De az antitestek nem ott vannak, ahol szükség lenne rájuk, vagyis a légúti hám felszínén. Ott vannak a vérben, de nem a hám felszínén, ahová a vírus érkezik. Ekkor lép be az immunvédelem második ága, és ezek a limfociták.


A limfocitáknak különböző típusai vannak és leegyszerűsítve azt mondom, hogy a fontos limfociták az úgynevezett gyilkos limfociták, amelyek érzékelik, ha a sejtben vírustermék termelődik.

Ezek aztán elpusztítják a vírusnak otthont adó sejteket, és így a gyár bezárul, és Ön ismét meggyógyul.


Ez az a mechanizmus, amivel túlélhetjük a tüdő vírusfertőzéseit, és ez mindig megtörténik. 
A limfociták tehát az antitestekkel ellentétben a fehérjék sok-sok részét ismerik fel.
Tehát, ha egy vírus egy kicsit megváltozik, az nem számít, mert a hulladékok, amelyeket a gyilkos limfociták felismernek, nagyon hasonlóak maradnak.


Ezért van az, hogy mindannyiunknak, és ez ma már ismert, mindannyiunknak vannak memória limfocitái a nyirokcsomóinkban és a nyirokszervekben, amelyek arra vannak kiképezve, hogy felismerjék ezeket a koronavírusokat.

És hogy ott van-e mutáns vagy sem, az nem igazán számít, mert ők felismerik a mutánst vagy a variánst."


Bhakdi szerint a koronavírusok csak pontmutációkon mehetnek keresztül, ami azt jelenti, hogy egyszerre csak egy nukleotidot lehet megváltoztatni. Az influenzavírus eközben radikálisabb mutációkon is áteshet. Az influenzavírus például teljesen megváltoztathatja a tüskefehérjét úgy, hogy a tüskefehérjét kicseréli egy másik, egyidejűleg jelen lévő vírussal.

Ez a fajta váltás a koronavírusoknál nem lehetséges. Ezért soha nem lesznek ugrásszerű antigénváltozások sem az antitestek, sem a T-sejtes ölő limfociták számára. Ezért van az, hogy az ember élete során kialakuló háttérimmunitás nagyon széleskörű és szilárd.


A természetes immunitás sokkal jobb, mint a vakcinával kiváltott immunitás

Az orvosi tudományos igazság egyik legkirívóbb semmissé tétele az az állítás, hogy a COVID "oltás" jobb védelmet biztosít, mint a természetes immunitás, amelyet a vírusnak való kitettség és a felépülés után kapunk.

A valóság az, hogy a természetes immunitás végtelenül jobb, mint az oltás által kiváltott védelem, amelyet ezekkel az oltásokkal kapunk, és amely szűk és átmeneti.


A COVID oltás csak a vírus egyik fehérjéje, a tüskefehérje ellen termel ellenanyagokat, míg a természetes immunitás a vírus minden része ellen termel ellenanyagokat, valamint memória T-sejteket.

Ahogy Bhakdi megjegyezte:

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Maga az a tény, hogy az Egészségügyi Világszervezet megváltoztatta a nyájimmunitás definícióját ... olyan botrányos. Nem találok szavakat arra, hogy leírjam, mennyire nevetségesnek tartom ezt az egészet, hogy ezt a kollégáink elfogadják. Hogyan bírják elviselni a világ orvosai és tudósai ezt a sok ostobaságot?".

Hogyan okoz kárt a COVID-injekció


Ahogy Bhakdi elmagyarázta, amikor Ön COVID injekciót kap, genetikai utasításokat fecskendeznek a delta-izomba. Az izom a nyirokcsomókhoz csatlakozik, amelyből viszont a véráramba kerülhetnek. Az izomból közvetlenül a kisebb véredényekbe is átkerülhet.

A Pfizer által a japán hatóságoknak benyújtott állatkísérletes adatok azt mutatják, hogy az mRNS az injekció beadásától számított egy-két órán belül megjelent a vérben. A gyorsaság arra utal, hogy a nanorészecskék az izomból közvetlenül a vérbe transzlokálódnak, megkerülve a nyirokcsomókat.


A véráramba kerülve a genetikai utasítások a rendelkezésre álló sejtekhez, nevezetesen az endotélsejtekhez jutnak el. Ezek azok a sejtek, amelyek az ereket bélelik. Ezek a sejtek ezután az mRNS utasításainak megfelelően elkezdik a tüskefehérje termelését.
Ahogy a neve is mutatja, a spike (tüske)-fehérje úgy néz ki, mint egy éles tüske, amely a sejtfalból a véráramba nyúlik.


Mivel nem kellene ott lenniük, a gyilkos limfociták a területre rohannak, azt gondolva, hogy a sejtek fertőzöttek. A gyilkos limfociták megtámadják a sejteket, ami a sejtfal károsodását okozza. Ez a károsodás viszont vérrögképződést idéz elő.

Mostanában látunk bizonyítékot arra, hogy a COVID injekciók mindenféle véralvadási problémát okoznak, a mikroméretű vérrögöktől a hatalmas rögökig.


Természetesen, ha egy elég nagy méretű vérrög keletkezik a szívben, akkor szívrohamot kapunk. Az agyban pedig stroke-ot kapunk. De még az olyan mikrorögöknek is súlyos következményei lehetnek, amelyek nem zárják el teljesen az eret.

A mikrorögök jelenlétét D-dimer vérvizsgálattal ellenőrizheti. Ha a D-dimer értéke emelkedett, akkor valahol a szervezetében vérrögök keletkeztek.Hogyan okozhatnak kárt a vakcina által kiváltott antitestek


De ez még nem minden. A tüskésfehérje-ellenes antitestek is károsak lehetnek.

Bhakdi elmagyarázza:

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
A másik dolog, ami most kiderült, ugyanolyan ijesztő [mint a véralvadási probléma].
Egy-két héttel az első oltás után nagy mennyiségben elkezd antitesteket termelni.


Most, amikor a második oltás megtörténik és a tüskefehérjék elkezdenek az erek falából a véráramba kerülni, nemcsak a gyilkos limfociták találkoznak vele, hanem most már az antitestek is ott vannak és az antitestek aktiválják [a] komplement [rendszert].
Ez volt az első kutatási területem. 
Az első kaszkádrendszer az alvadási rendszer. Ha bekapcsoljuk, a vér megalvad. 
Ha bekapcsolja a komplementrendszert az érfalhoz kötődő antitestekkel, akkor ez a komplementrendszer elkezd lyukakat létrehozni az érfalban.

És akkor látja ezeket a betegeket, akiknek vérzik a bőrük.
Kérdezd meg, honnan jön ez? Nos, ha lyukakkal teletűzdeli az ereket, akkor [vérzés keletkezik]. Ha a lyukak megtámadják a máj, a hasnyálmirigy vagy az agy ereit, akkor a vér az ereken keresztül beszivárog a szövetekbe ...


[A COVID-injekciók] legalább egy hétig a véráramban vannak és bármelyik szervbe beszivárognak.

És amikor ezek a [szervi] sejtek aztán maguk is elkezdik termelni a tüskefehérjét, akkor a gyilkos limfociták is megkeresik és elpusztítják azokat [az adott szervben, további károsodást és későbbi vérrögképződést okozva].


Aminek tanúi vagyunk, az az egyik leglenyűgözőbb kísérlet, amely masszív autoimmun betegséghez vezethet. Hogy ez mikor fog bekövetkezni, azt Isten tudja. És hogy mihez fog ez vezetni, azt Isten tudja".


A COVID-oltás látens vírusokat és rákot válthat ki


A COVID oltások a nyirokcsomókat is megtizedelhetik, mivel a nyirokcsomók tele vannak limfocitákkal és más immunsejtekkel. A nyiroksejtek egy része azonnal elpusztul, amint érintkezik velük, gyulladást okozva.

Azokat a sejteket, amelyek nem halnak el, és felveszik az mRNS-t és elkezdik termelni a tüskefehérjét, vírustermelőként ismerik fel és a komplementrendszer megtámadja őket.

Ez lényegében háborút hoz létre egyes immunsejtek között más immunsejtek ellen.
E támadás következtében a nyirokcsomók megduzzadnak és fájdalmassá válnak.


Ez komoly probléma, mivel a nyirokcsomóidban lévő limfociták élethosszig tartó őrszemek, amelyek kordában tartják az olyan látens fertőzéseket, mint az övsömör. Ha ezek nem megfelelően működnek vagy elpusztulnak, ezek a látens vírusok aktiválódhatnak.

Ezért látjuk, hogy az övsömör, a lupusz, a herpesz, az Epstein-Barr, a tuberkulózis és más fertőzések az injekciók mellékhatásaként jelennek meg. Természetesen bizonyos rákos megbetegedések is érintettek lehetnek.

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Mint tudjuk, a szervezetünkben nap mint nap daganatok képződnek, de ezeket a tumorsejteket a limfocitáink felismerik, majd kiirtják őket" - mondja Bhakdi.

"Szóval, betegesen aggódom amiatt, hogy a világot arra ösztönzik, hogy bevigyünk a szervezetünkbe valamit, ami az egész orvoslás arculatát meg fogja változtatni"."

A tájékozott beleegyezés gyakorlatilag lehetetlen


Miután sokat gondolkodott ezen a kérdésen, Bhakdi meg van győződve arról, hogy a COVID injekciós kampányt le kell állítani.

 A "tájékozott beleegyezés" az orvosi etika alapja -
Most hol marad?

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
A génalapú vakcinák abszolút veszélyt jelentenek az emberiségre és használatuk jelenleg sérti a Nürnbergi Kódexet, így mindenkit, aki propagálja a használatukat, bíróság elé kellene állítani" - mondja Bhakdi.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Különösen a gyermekek beoltása olyannyira bűnös dolog, hogy nincsenek szavaim, hogy kifejezzem a borzalmamat... Borzasztóan aggódunk amiatt, hogy ez hatással lesz a termékenységre. És ez évek vagy évtizedek múlva fog megmutatkozni. És ez potenciálisan az egyik legnagyobb bűncselekmény, egyszerűen az elképzelhető legnagyobb bűncselekmények egyike ...
Mint mindannyian tudjuk, a Nürnbergi Kódex rögzíti, hogy amennyiben embereken kísérleteket kell végezni, azt csak tájékozott beleegyezéssel lehet elvégezni.

A tájékozott beleegyezés azt jelenti, hogy az oltandó személyt tájékoztatni kell az összes kockázatról, a kockázat-haszon arányról, a lehetséges veszélyekről és a mellékhatásokról.

Ez nem végezhető el gyermekekkel, mert a gyermekek nincsenek abban a helyzetben, hogy ezt megértsék. 
Ezért nem adhatnak tájékozott beleegyezést. Ezért nem lehet őket beoltani. 

Ha valaki ezt teszi, azt bíróság elé kellene állítani. Ha a felnőtteket tájékoztatták és be akarják oltatni magukat, az rendben van. De ne kényszerítsenek senkit az oltásra. Csak tájékozott beleegyezéssel lehet."

Persze a tájékozott beleegyezés még a felnőttek esetében is gyakorlatilag lehetetlen, hiszen csak az egyik oldalát kapják meg a történetnek. Minden mellékhatást és kockázatot gyakorlatilag mindenhol cenzúráznak és a róluk szóló beszélgetéseket betiltják. Az amerikai kormány még a COVID injekció kockázatairól szóló beszélgetések kriminalizálását is szorgalmazza.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
A végén azt jósolom, hogy tömeges megbetegedéseket és haláleseteket fogunk látni olyan emberek körében, akiknek előtt normális esetben csodálatos élet állna" - mondja Bhakdi.
Az embereket az a kérdés foglalkoztatja, hogy lehet-e valamit tenni az oltások okozta károk visszafordítása érdekében? Egyelőre nem tudjuk.

Ha azonban egy vagy több oltást kapott, és fertőzés tünetei jelentkeznek, Bhakdi hidroxiklorokin és/vagy ivermektin kezelést javasol, például a Zelenko protokoll4 és a MATH+ protokoll5 szerint, amelyek bizonyítottan hatékonyak. Fontos tudatosítani, hogy valójában hajlamosabb lehet a súlyos fertőzésre, nem pedig kevésbé.


Hogyan tovább?

Ha már kapott egy vagy két injekciót, nem tehet semmit. Természetesen ne kapjon emlékeztetőt, mivel minden egyes emlékeztető kétségtelenül felnagyítja a károkat.


A teljes cikket fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete


➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽  Dr. Dan
Stock amerikai orvos bombaként ható felszólalása az ehibázott vakcinázásról és
járványkezelésről! 
- magyar felirattal  Joe Rogan:
Vakcina-őrület és oltási útlevél minden tudományos ténnyel szembemenve!
Diszkrimináció és a józan szkepticizmus hiánya, avagy elnyomása.  Bomba
botrány: A Pfizer-vakcina akár "40%-kal" halálosabb, mint az
AstraZeneca - állítja az AZ (AstraZeneca) belső jelentése 6 országra kiterjedő
tanulmánya alapján  A BBC
bemondója belehalt a vérrögképződésbe, mivel az AstraZeneca oltása után
agyvérzést kapott - egy brit modell szintén A Facebook
agresszívan elnyomja majd azokat a "tényeket", amelyek a
"vakcinákkal kapcsolatos habozást" erősítik vagy aggályokat
fogalmaznak meg
 - jelentették be Klaus Schwab már 2016-ban egy mikrochip formájában beültethető,
10 éven belül kötelező globális egészségügyi igazolványt szorgalmazott

 Vakcina-fasizmus: Azon sok millió ember
közé tartozom, aki nem fogja magát beoltatni a kísérleti vakcinákkal.
Kitiltanak a repülésből, épületekből és üzletekből?
 - RT News Mengeléhez hasonlítják a Pfizer zsidó
igazgatóját a globális emberkísérlet és kísérleti vakcina beadásának réme
miatt! Dr. Reiner Fullmich: NÜRNBERG 2021 - Több
ezer orvos és kutató jogi eljárást indít a világjárvány létrehozása és
intézkedései ellen emberiség elleni bűncselekmények miatt A CDC-nek vizsgálatot kell indítani,
mivel egy újabb 4 gyermekes, 35 éves anyuka belehalt a Johnson & Johnson
vakcinába 11 nappal az oltás után A Magyarok Világszövetségének
sajtótájékoztatója az Ivermectin hatásosságáról, az oltás-diszkriminációról és
más kérdésekről Fasizmus újratöltve – Klaus Schwab,
eugenisták - Világjárvánnyal ismétli magát a történelem
 - Megdöbbentően fontos igazságok az interjúban! STERN címlap: A Globális Vakcinakartell
világvallássá teszi az oltásban való hit dogmáját és eretnekké a kérdéseket feltevőket!
 COVID-19 lett az új vallás és a maszk az
új kereszt a Tudatlanság Birodalmában
 Az oltásipari lobbi ellenére az emberek
többségének esze ágában sincs beoltatni magát a Covid-vakcinával - mutatják a
közvéleménykutatások
 Hogyan lehetne a lakosságot a
Covid-oltásra rávenni és beprogramozni - erre irányuló kísérletet folytat a
Yale Egyetem Bill Gates "NEM"-et mond a
vakcina-szabadalmak megnyitására - hozzátéve, hogy hátha nem telik egy
évtizedbe, míg a szegény országok is megkapják az oltást Az államok feletti hatalom terve a lakosság militarizált
ellenőrzésére és korlátozására a világjárvány felhasználásával CEPI - A globális vakcina-üzlet és biogenetikai iparág egy magán
érdekcsoport kezébe került, amit Bill Gates irányít
 - 2020.Dec.01. A JÖVŐ MÁTRIXA és a betervezett járványok - Rockefeller
tanulmány és a SPARS-járvány 2025 - 2028 Botrány: Boris Johnson elszólta magát, hogy a vakcinák nem
akadályozzák meg a vírus terjedését és a beoltottak továbbra sem találkozhatnak
zárt terekben Évente két vakcina kell majd a brit egészségügyi miniszter
szerint, mert nem ismerjük az oltások nyújtotta védelem időtartamát sem! Egy globális, "irányíthatatlan szörnyeteg"
létrehozását kockáztatjuk - Azonnal le kellene állítani a kísérleti vakcinák
beadását, a WHO vakcina-szakértője szerint A Pfizer katonai bázisokat kér a vakcináért cserébe és a
mellékhatásokért nem vállal felelősséget
 - Leleplező riport magyarul Interjú a Pfizer volt alelnökével: Így vásároljuk meg és
fizetjük le az egészségügyet
 -
videó Európa Tanács: Semmilyen formában nem korlátozhatóak a be nem
oltott emberek jogai Mi történik, ha munkáltatója kényszeríti Önt a kísérleti vakcina
beadatására? Egy ügyvéd jogi tanácsa Valójában a Bill Gates Alapítvány finanszírozza a WHO-t, tartja
kézben a CDC-t - tárta fel a Fox News WHO: A beoltottaknak ugyanúgy karanténban kell maradni, mert
nincs bizonyíték arra, hogy a vakcina megakadályozná a vírus elkapását,
átadását Videó: Higgy a tudományban! De hogyan, amikor egyedül a
politikai kontextus határozza meg, mikor mit mond? Laborból származik a világjárványt okozó vírus - A Hamburgi
Egyetem tudósa nyilvánosságra hozta 1 éven át végzett kutatásának eredményeit Bomba: "Mesterséges a COVID-19 és csak laborban lehetett
létrehozni" -mondta a HIV-et felfedező Dr Luc Montagnier PROBLEM - REACTION - SOLUTION - A manipuláció alapképlete mindig
működik! Globálisan is! 90% lehet azok aránya, akiknél pozitív a C-19 teszt, de alig
hordoznak bármilyen vírust és nem fertőzőek - így nehéz megérteni a járvány
természetét Legalább 36 embernél alakult ki ritka, de halálos vérbetegség,
miután megkapták a vakcinákat 
- New York Times Újabb nővér szenved a súlyos remegéses mellékhatástól a Moderna
vakcinája után
 -
Videóban figyelmeztet és kér segítséget! Érdemes: Nem a vakcina a megoldás! Van használható gyógyszer a
megelőzésre!
 - Amerikai
szenátusi meghallgatás A BBC 5 pontból álló útmutatást adott ki, hogyan rázzuk le
"összeesküvés-elméletekkel" előálló rokonainkat karácsonykor A "tájékozott beleegyezés" az orvosi etika alapja -
Most hol marad? Hátborzongató! A Microsoft C0V1D-rendszert hoz létre a gyermekek
"szkennelésével" egyedi vonalkóddal - csak az mehet iskolába, akinek
ilyenje van! Vakcina-fasizmus Izraelben: Kizárólag beoltottak használhatják a
strandot Vakcina-fasizmus a küszöbön! Spanyolországban már
pénzbüntetéssel sújtanák azokat, akik megtagadják a kísérleti
koronavírus-oltást SPIRO-jelentés: A PCR-tesztek megalkotója maga mondja el, miért
alkalmatlan diagnosztizálásra és hogyan hazudnak nekünk FONTOS: Bírósági döntés mondta ki, hogy a PCR-tesztek nem
alkalmasak Covid-tesztelésre! A főáramú média tudomást sem vesz róla! "Valami szélsőségesen hamis dolog folyik itt!"-üzente
Elon Musk, miután 4 covid-tesztjéből 2 negatív, 2 pozitív lett 24 óra alatt Elon Musk ledobta az igazságbombát a Covid-19 körüli
diagnosztizálásra és az egészségügyre is.👉 A Nagy Újraindítás
háttérhatalmi TERVE a járvány leple alatt érkezik - THE GREAT RESET
 - Kötelező
tudásanyag!👉 "Build back
better" - Ha ezek mind ugyanazt mondják, akkor tudjuk, hogy
megtévesztéssel állunk szemben
 - A Great Reset új szlogenje👉 Ezt fogjuk átélni
2023-ig, ha követjük a Világgazdasági Fórum Great Reset TERVÉT, mely nem fog
kegyelmezni
 - TIME Magazine👉 A híres "ÚJ
NORMA" teljes dokumentumfilm magyarul - Nem hinnéd el, milyen folyamatok
zajlanak a fejünk felett!

👉 Aki megtagadja a szabályokat, az pszichopata, nárcisztikus és
közveszélyes Milyen jövőt szőnek a "Nagy Reset" háttérhatalmi
bábjai? 
- Az RT News friss
cikkben sorra veszi, mire számíthatunk 2021-ben a "nagy újraindítás"
terv évekkel ezelőtt megtervezett forgatókönyve szerint. 2020 VILÁGMÉRETŰ EMBERKÍSÉRLETE A LOCKDOWN VOLT, 2021-É AZ OLTÁS
LESZ
 - Azonnali.hu "George Orwell: 1984" legfontosabb részlete, amit
mindenkinek ismernie kellene, hogy megértse a jelen folyamatait! + Teljes film Már Orwell sem orwelli és 1984 sem az, ami! - kioktat a
liberális média, hogyan kellene helyesen használni az orwelli kifejezéseket Orwell 1984 ezen gondolatai napjainkban a szemünk előtt válnak
valósággá

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT