Az Amerikai Gyószerfelügyelet (FDA) egy teljesen korrupt bűnszervezet - Paul Craig Roberts cikke magyarul - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Az Amerikai Gyószerfelügyelet (FDA) egy teljesen korrupt bűnszervezet - Paul Craig Roberts cikke magyarul

Share This
Az FDA egy teljesen korrupt bűnszervezet: A korrupt amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA), amely állítólag egy szabályozó ügynökség, de valójában a Big Pharma gyógyszeripar, vakcinaipar és az agrárbiznisz ügynöke, a hírek szerint végleges jóváhagyást adott a Pfizer Covid "vakcinájának"
"Az FDA gratulál magának, kijelentve, hogy a "vakcina" "mérföldkő a COVID-19 világjárvány elleni küzdelemben" - írja Dr. Paul Craig Roberts, a The Institute for Political Economy elnöke, a Wall Street Journal korábbi társszerkesztője, számos könyv ismert szerzője és a The Herland Report rendszeres munkatársa.

Az FDA az egyik legrosszabb és legátlátszóbb hazugságban, amit valaha is mondott egy amerikai kormányhivatal, azt nyilatkozta:
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Ennek a vakcinának az FDA általi jóváhagyása mérföldkő a COVID-19 világjárvány elleni küzdelemben. Miközben ez és más vakcinák is megfeleltek az FDA szigorú, tudományos szabványainak a sürgősségi felhasználás engedélyezéséhez, az FDA által jóváhagyott első COVID-19 vakcinaként a lakosság nagyon biztos lehet abban, hogy ez a vakcina megfelel a biztonságosság, hatékonyság és gyártási minőség magas színvonalának, amelyet az FDA egy jóváhagyott termékkel szemben támaszt" - mondta Dr. Janet Woodcock, az FDA megbízott biztosa.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Bár emberek milliói már biztonságosan megkapták a COVID-19 vakcinát, elismerjük, hogy egyesek számára az FDA által jóváhagyott vakcina most további bizalmat ébreszthet az oltás beadásában.
A mai mérföldkő egy lépéssel közelebb visz minket ahhoz, hogy megváltoztassuk ennek a világjárványnak a lefolyását az Egyesült Államokban."
Figyeljék meg az utolsó két mondatot, amelyet hangsúlyoztam! 
Az engedélyezés célja, hogy meggyőzzék azokat, akik ellenállnak a veszélyes és hatásfokban is hiányosságokat mutató "vakcinával" való beoltásnak, azaz engedelmeskedjenek és beadassák az oltást.

Az FDA teljesen korrupt bűnszervezet: 

Amint azt oly sok szakértő, férfiak és nők, akiknek tudományos és orvosi tudása messze meghaladja azt, amit az FDA, CDC, NIH, WHO össze tud hozni, hangsúlyozták, a létező tudományos bizonyítékok minden kétséget kizáróan bizonyítják, hogy
az mRNS vakcinák nem nyújtanak védelmet, és valójában lehetővé teszik a vírus számára, hogy elkerülje az immunválaszt, így olyan változatok jönnek létre, amelyek megfertőzik a beoltottakat.
Nem létezik olyan bizonyíték, amely alátámasztaná az FDA állításait.


Vegyük Janet Woodcock biztos állítását, miszerint emberek milliói kaptak már biztonságosan Covid-19 vakcinát. Az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és az EU hivatalos vakcinák mellékhatás-bejelentő rendszerei június közepén, két hónappal ezelőtt 22 821 vakcinával kapcsolatos halálesetet és 4 085 204 egészségkárosodást jelentettek, némelyik súlyos és maradandó.

Kapcsolódó cikk:
➽ A koronavírus-vakcinák mellékhatásainak adatbázisában 17503 halottat és 1,7 millió sérültet jelentett az Európai Unió eddig - íme az adatok!

Nyilvánvaló, hogy a vakcina nem volt biztonságos ezen 4 108 025 ember számára!
Mivel köztudott, hogy az oltás okozta mellékhatásoknak és haláleseteknek csak kis százalékát jelentik,
a vakcina által károsított emberek tényleges száma sokkal nagyobb.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Vegyük észre, hogy az FDA "biztonságos" jóváhagyást adott egy olyan "vakcinának", amely az USA, az EU és az Egyesült Királyság hivatalos kormányzati adatbázisai szerint tavaly júniusig 22 821 ember halálát okozta, és 4 085 204 ember sérülését okozta.

Az FDA a Pfizer-nek küldött jóváhagyó levelében azt írja, hogy elemzései megerősítik, hogy a Pfizer "vakcinája" 95%-ban hatékony.

Ennek az állításnak minden ismert bizonyíték ellentmond. A világ minden tájáról rendelkezésre állnak bizonyítékok arra vonatkozóan, hogy a Coviddal megbetegedett kórházakban fekvő betegek többsége a teljesen beoltottak közül kerül ki.
- Ha a "vakcina" 95%-ban hatékony, hogyan lehetséges, hogy Izlandon, ahol 95%-os az átoltottsági arány, tömeges Covid-járvány tört ki?


- Hogyan lehetséges, hogy Izraelben, ahol szinte kizárólag a Pfizer vakcinát használták, az izraeli egészségügyi minisztérium jelentése szerint július elején a Pfizer "vakcina" hatékonysága 64% volt, és július végére 39%-ra csökkent?A teljesen korrupt FDA 95%-ot húzott ki a seggéből.


Antitest-függő felerősítés (ADE):
Az FDA jóváhagyó levelében sehol sincs említés arról, hogy a vakcina antitest-függő felerősítést (ADE) produkál. Az ADE egy olyan mechanizmus, amely növeli a vírus azon képességét, hogy bejusson a sejtekbe és a betegség súlyosbodását okozza.

A bizonyítékok egyértelműek, hogy a Pfizer "vakcina" és a többi mRNS "vakcina" olyan vírusvariánsokat termel, amelyeket nem lehet vakcinákkal kontrollálni.
Teljesen és törvénytelenül lehetetlen, hogy bármilyen vakcinát, amely ilyen eredménnyel jár, valaha is bármilyen körülmények között engedélyezzenek.

- Miért szegte meg az FDA a törvényt? Mi az FDA valódi célja. Egészen biztosan nem a közegészségügy.

- Miért akarja az FDA tönkretenni az amerikaiak és a világ összes többi lakosának egészségét? Mi az igazi célja?

- Mi folyik itt valójában? Az inkompetencia és hozzá nem értés önmagában nem lehet a válasz.

A szükséges inkompetencia túl nagy ahhoz, hogy lehetséges legyen, különösen akkor, amikor korunk legkiválóbb tudósai és orvosi szakértői a világ minden tájáról riasztásokat adnak ki, amelyeket a "hivatalos egészségügyi hatóságok" és a média cenzúráznak.
A képen Christine Grady amerikai bioetikus, aki az Országos Egészségügyi Klinikai Központ Bioetikai Osztályának vezetőjeként dolgozik. Ezek azok a cégek, akik jóváhagyják a drogot az FDA döntéseként. A képen férjével, Anthony Fauci-val, az amerikai jráványkezelés cárjával és irányítójával látható. Most már érted? (SBG Buddha - VilagHelyzete megj.)

A cenzúrázást végző korrupt emberek képtelenek arra, hogy a tuást a valódi szakértők helyett közvetítsék, akiket viszont elhallgattatnak.

Egyértelmű, hogy valami nagyon rosszra készülhetünk fel.
Robert F. Kennedy Jr. itt magyarázza el az FDA által az emberek megtévesztésének egy másik aspektusát.

Kapcsolódó cikk:

Robert Kennedy Jr. üzenete magyaroknak a járvány elhallgatott összefüggéseiről


➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽


Jogos a "vakcinákkal szembeni aggodalom?":
A koronavírus-oltás után megváltozott a menstruáció több mint 30 000 brit nő esetében.

A kórházba kerülő fertőzöttek 85-90%-a teljesen oltottakból áll Izraeltől Ausztrálián át a világ számos országáig! - adják hírül csatornák

Dr. Dan Stock amerikai orvos bombaként ható felszólalása az ehibázott vakcinázásról és járványkezelésről! - magyar felirattal

Joe Rogan: Vakcina-őrület és oltási útlevél minden tudományos ténnyel szembemenve! Diszkrimináció és a józan szkepticizmus hiánya, avagy elnyomása.

Bomba botrány: A Pfizer-vakcina akár "40%-kal" halálosabb, mint az AstraZeneca - állítja az AZ (AstraZeneca) belső jelentése 6 országra kiterjedő tanulmánya alapján

A BBC bemondója belehalt a vérrögképződésbe, mivel az AstraZeneca oltása után agyvérzést kapott - egy brit modell szintén

A Facebook agresszívan elnyomja majd azokat a "tényeket", amelyek a "vakcinákkal kapcsolatos habozást" erősítik vagy aggályokat fogalmaznak meg - jelentették be

Klaus Schwab már 2016-ban egy mikrochip formájában beültethető, 10 éven belül kötelező globális egészségügyi igazolványt szorgalmazott

Vakcina-fasizmus: Azon sok millió ember közé tartozom, aki nem fogja magát beoltatni a kísérleti vakcinákkal. Kitiltanak a repülésből, épületekből és üzletekből? - RT News

Mengeléhez hasonlítják a Pfizer zsidó igazgatóját a globális emberkísérlet és kísérleti vakcina beadásának réme miatt!

Dr. Reiner Fullmich: NÜRNBERG 2021 - Több ezer orvos és kutató jogi eljárást indít a világjárvány létrehozása és intézkedései ellen emberiség elleni bűncselekmények miatt

A CDC-nek vizsgálatot kell indítani, mivel egy újabb 4 gyermekes, 35 éves anyuka belehalt a Johnson & Johnson vakcinába 11 nappal az oltás után

A Magyarok Világszövetségének sajtótájékoztatója az Ivermectin hatásosságáról, az oltás-diszkriminációról és más kérdésekről

Fasizmus újratöltve – Klaus Schwab, eugenisták - Világjárvánnyal ismétli magát a történelem - Megdöbbentően fontos igazságok az interjúban!

STERN címlap: A Globális Vakcinakartell világvallássá teszi az oltásban való hit dogmáját és eretnekké a kérdéseket feltevőket!

COVID-19 lett az új vallás és a maszk az új kereszt a Tudatlanság Birodalmában

Az oltásipari lobbi ellenére az emberek többségének esze ágában sincs beoltatni magát a Covid-vakcinával - mutatják a közvéleménykutatások

Hogyan lehetne a lakosságot a Covid-oltásra rávenni és beprogramozni - erre irányuló kísérletet folytat a Yale Egyetem

Bill Gates "NEM"-et mond a vakcina-szabadalmak megnyitására - hozzátéve, hogy hátha nem telik egy évtizedbe, míg a szegény országok is megkapják az oltást

Az államok feletti hatalom terve a lakosság militarizált ellenőrzésére és korlátozására a világjárvány felhasználásával

CEPI - A globális vakcina-üzlet és biogenetikai iparág egy magán érdekcsoport kezébe került, amit Bill Gates irányít - 2020.Dec.01.

➽❗ A JÖVŐ MÁTRIXA és a betervezett járványok - Rockefeller tanulmány és a SPARS-járvány 2025 - 2028

Botrány: Boris Johnson elszólta magát, hogy a vakcinák nem akadályozzák meg a vírus terjedését és a beoltottak továbbra sem találkozhatnak zárt terekben

Évente két vakcina kell majd a brit egészségügyi miniszter szerint, mert nem ismerjük az oltások nyújtotta védelem időtartamát sem!

Egy globális, "irányíthatatlan szörnyeteg" létrehozását kockáztatjuk - Azonnal le kellene állítani a kísérleti vakcinák beadását, a WHO vakcina-szakértője szerint

A Pfizer katonai bázisokat kér a vakcináért cserébe és a mellékhatásokért nem vállal felelősséget - Leleplező riport magyarul

Interjú a Pfizer volt alelnökével: Így vásároljuk meg és fizetjük le az egészségügyet - videó

Európa Tanács: Semmilyen formában nem korlátozhatóak a be nem oltott emberek jogai

Mi történik, ha munkáltatója kényszeríti Önt a kísérleti vakcina beadatására? Egy ügyvéd jogi tanácsa

Valójában a Bill Gates Alapítvány finanszírozza a WHO-t, tartja kézben a CDC-t - tárta fel a Fox News

WHO: A beoltottaknak ugyanúgy karanténban kell maradni, mert nincs bizonyíték arra, hogy a vakcina megakadályozná a vírus elkapását, átadását

Videó: Higgy a tudományban! De hogyan, amikor egyedül a politikai kontextus határozza meg, mikor mit mond?

❗➽ Laborból származik a világjárványt okozó vírus - A Hamburgi Egyetem tudósa nyilvánosságra hozta 1 éven át végzett kutatásának eredményeit

❗➽ Bomba: "Mesterséges a COVID-19 és csak laborban lehetett létrehozni" -mondta a HIV-et felfedező Dr Luc Montagnier

PROBLEM - REACTION - SOLUTION - A manipuláció alapképlete mindig működik! Globálisan is!

90% lehet azok aránya, akiknél pozitív a C-19 teszt, de alig hordoznak bármilyen vírust és nem fertőzőek - így nehéz megérteni a járvány természetét

Legalább 36 embernél alakult ki ritka, de halálos vérbetegség, miután megkapták a vakcinákat - New York Times

Újabb nővér szenved a súlyos remegéses mellékhatástól a Moderna vakcinája után - Videóban figyelmeztet és kér segítséget!

Érdemes: Nem a vakcina a megoldás! Van használható gyógyszer a megelőzésre! - Amerikai szenátusi meghallgatás

A BBC 5 pontból álló útmutatást adott ki, hogyan rázzuk le "összeesküvés-elméletekkel" előálló rokonainkat karácsonykor

A "tájékozott beleegyezés" az orvosi etika alapja - Most hol marad?

Hátborzongató! A Microsoft C0V1D-rendszert hoz létre a gyermekek "szkennelésével" egyedi vonalkóddal - csak az mehet iskolába, akinek ilyenje van!

Vakcina-fasizmus Izraelben: Kizárólag beoltottak használhatják a strandot

Vakcina-fasizmus a küszöbön! Spanyolországban már pénzbüntetéssel sújtanák azokat, akik megtagadják a kísérleti koronavírus-oltást

❗➽ SPIRO-jelentés: A PCR-tesztek megalkotója maga mondja el, miért alkalmatlan diagnosztizálásra és hogyan hazudnak nekünk

❗➽ FONTOS: Bírósági döntés mondta ki, hogy a PCR-tesztek nem alkalmasak Covid-tesztelésre! A főáramú média tudomást sem vesz róla!

"Valami szélsőségesen hamis dolog folyik itt!"-üzente Elon Musk, miután 4 covid-tesztjéből 2 negatív, 2 pozitív lett 24 óra alatt

Elon Musk ledobta az igazságbombát a Covid-19 körüli diagnosztizálásra és az egészségügyre is.

👉 A Nagy Újraindítás háttérhatalmi TERVE a járvány leple alatt érkezik - THE GREAT RESET - Kötelező tudásanyag!

👉 "Build back better" - Ha ezek mind ugyanazt mondják, akkor tudjuk, hogy megtévesztéssel állunk szemben - A Great Reset új szlogenje

👉 Ezt fogjuk átélni 2023-ig, ha követjük a Világgazdasági Fórum Great Reset TERVÉT, mely nem fog kegyelmezni - TIME Magazine

👉 A híres "ÚJ NORMA" teljes dokumentumfilm magyarul - Nem hinnéd el, milyen folyamatok zajlanak a fejünk felett!

👉 Aki megtagadja a szabályokat, az pszichopata, nárcisztikus és közveszélyes

Milyen jövőt szőnek a "Nagy Reset" háttérhatalmi bábjai? - Az RT News friss cikkben sorra veszi, mire számíthatunk 2021-ben a "nagy újraindítás" terv évekkel ezelőtt megtervezett forgatókönyve szerint.

2020 VILÁGMÉRETŰ EMBERKÍSÉRLETE A LOCKDOWN VOLT, 2021-É AZ OLTÁS LESZ - Azonnali.hu

"George Orwell: 1984" legfontosabb részlete, amit mindenkinek ismernie kellene, hogy megértse a jelen folyamatait! + Teljes film

Már Orwell sem orwelli és 1984 sem az, ami! - kioktat a liberális média, hogyan kellene helyesen használni az orwelli kifejezéseket

Orwell 1984 ezen gondolatai napjainkban a szemünk előtt válnak valósággá

1 megjegyzés:

  1. Mi van fideszbèrenc szarházi. Ha valaki megirja neked az igazat rólad erre letiltod a facèn a kommenteket? Te egy igazi szarházi pánikot keltő geciverès vagy!!! Hogy basznád meg anyádat szájba fideszes kutyáid mennyit adnak hogy ūzemeltesd ezt a retek oldaladat te szarházi csicska m3g hogy te vagyvaz igazság bajnoka hiresztelője aztán meg ha megirja valaki az igazat rólad akkor letiltod te fèreg

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT