Bill Gates azután távozott a Microsoft vezetőségéből, hogy a cég vizsgálatot indított egy női alkalmazottal való viszonya miatt + Epsteinnel való kapcsolata vezetett válásához - Wall Street Journal - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Bill Gates azután távozott a Microsoft vezetőségéből, hogy a cég vizsgálatot indított egy női alkalmazottal való viszonya miatt + Epsteinnel való kapcsolata vezetett válásához - Wall Street Journal

Share This
A vakcinaipar elsőszámú menedzsere, Bill Gates azután mondott le és távozott a Microsoft igazgatótanácsából, hogy a cég vizsgálatot indított egy női alkalmazottal való viszonya miatt. - újabb botrányt tárt fel a Wall Street Journal.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Bill Gates a Microsoft igazgatótanácsából egy alkalmazottal folytatott viszonya miatti aggodalmak miatt távozott" - jelentette a Wall Street Journal, ami a válásának körülményeiről szóló találgatásokat is táplálja.
A lap az ügyet ismerő személyekre hivatkozva azt írta, hogy Bill Gates-t arra kérték, hogy 2020 márciusában hagyja el a pozícióját, miután egy alkalmazottal folytatott házasságon kívüli kapcsolata a vállalat vizsgálatának tárgyává vált. Alig három hónappal korábban újraválasztották az igazgatótanácsba. Döntését indokolva Gates akkor közleményt adott ki, amelyben azt írta, hogy emberbaráti (filantróp) tevékenységére kíván összpontosítani, hozzátéve, hogy továbbra is a Microsoft vezérigazgatójának, Satya Nadellának a tanácsadójaként fog tevékenykedni. Lemondott a Berkshire Hathaway Inc. konglomerátum igazgatótanácsában betöltött pozíciójáról is, amelyet a szintén milliárdos üzletember Warren Buffett vezet.

A Wall Street Journal szerint azonban Gates távozása mögött botrányosabb okok is álltak.

2019 végén a Microsoft igazgatótanácsának tagjai állítólag egy női alkalmazott levelére lettek figyelmesek, aki részletesen beszámolt a szoftvermogullal folytatott kapcsolatáról és változtatásokat is követelt a cégnél betöltött állásával kapcsolatban.

A nő állítólag azt kérte, hogy Gates immár elhidegült felesége, Melinda French Gates is olvassa el az állítólagos viszonyt részletező levelét. Az ügy kivizsgálásával megbízott igazgatótanácsi tagok egy ügyvédi irodát bíztak meg az esetleges visszaélések kivizsgálásával. Ahogy egyre több részletre derült fény, a cég vezetése attól tartott, hogy a Gates és a női alkalmazott közötti kapcsolat "nem volt helyénvaló" - írta a lap.
Az igazgatótanács tagjai állítólag aggályokat fogalmaztak meg Gatesnek az elítélt szexuális bűnözővel és pedofil Jeffrey Epsteinnel való kapcsolata miatt is.

Gates állítólag még azelőtt lemondott, hogy az igazgatótanács hivatalos döntést hozott volna az ügyben.

A vádakra reagálva a Microsoft elismerte, hogy "aggodalmainak adott hangot" amiatt, hogy Gates 2000-ben "intim kapcsolatot próbált kezdeményezni" egy alkalmazottal.
A vállalat közölte, hogy "alapos vizsgálatot" folytatott le az állítással kapcsolatban, és hogy "széles körű támogatást" nyújtott az állítással jelentkező munkatársnak.

Gates szóvivője megerősítette, hogy a milliárdos "közel 20 évvel ezelőtt" viszonyba keveredett, de a kapcsolat "barátságosan ért véget". Gates képviselője azonban kitartott amellett, hogy az igazgatótanácsból való távozásáról szóló döntése nem függött össze az üggyel.

A cégből való távozásának rejtett indítékáról szóló állítás egy sor, Gates magánéletéről szóló, a közelmúltban történt válásához vezető jelentés közepette hangzott el.

Mérgező házasság és pedofil szexuális bűnözők?

A Daily Beast szerint Gates állítólag házassági tanácsokat kért Epsteintől, amikor 2011 és 2014 között többször is meglátogatta a manhattani villájában. Gates állítólag azt mondta a hírhedt "pénzembernek", hogy a Melindával kötött házassága "mérgező".
A beszélgetések során a milliárdos állítólag azt is felvetette, hogy segíthetne Epsteinnek "rehabilitálni az imázsát", miután 2008-ban elítélték kiskorúak prostitúcióra való felbujtásáért. A hírhedt szexuális bűnöző állítólag 2019 augusztusában öngyilkos lett, miközben egy manhattani szövetségi börtönben várta a tárgyalását.

Egy hónappal korábban tartóztatták le és vádolták meg szexkereskedelemmel. Epstein a legfelső Elit kerítője és kiskorúak "beszállítója" volt.

Gates szóvivője ragaszkodott ahhoz, hogy a két férfi soha nem beszélt Melindáról becsmérlő módon, és vitatta a találkozóik részleteit is.

A New York Times egy másik jelentésében azt állította, hogy Gates több alkalommal is üldözte a Microsoftnál és a filantróp alapítványánál dolgozó nőket.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Ez a viselkedés tükrözte "megkérdőjelezhető viselkedéséről a munkával kapcsolatos helyzetekben szerzett hírnevét" - írta a lap.
Gates és volt felesége a hónap elején jelentették be 27 éve tartó házasságuk végét.

A The Daily Beast arról számolt be, hogy Gates Epsteinnel való barátsága "kísértette" őt és feszültségekhez vezetett a pár között. Az asszony nem nyilatkozott nyilvánosan az ügyben. A pár azonban állítólag a válási papírokban azt írta, hogy a házasság "menthetetlenül tönkrement".

Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete

Forrás: RT News

Ha tetszik neked és fontos szerinted a VilagHelyzete.com 2011 óta végzett tevékenysége, valamint az AlternativHirek oldalon készített cikkek, fordítások elérhetősége és fennmaradása, segíts kérlek a folytatásban támogatásoddal! 
Ezen a linken megteheted PayPal fiókkal és annak használata nélkül is! 
Köszönöm!
(SBG Buddha - VilagHelyzete)

➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽


➽ Kanadai Epstein? Letartóztatták a divatmágnás Peter Nygard-ot kiskorú lányok szexuális kereskedelmének vádjával - Ő is vendégül látta Andrew herceget és a pedofil elitet

➽ Clinton és Epstein társa, Steve Bing hollywoodi producer zuhant le felhőkarcolója 27.emeletéről - Elvarrják a pedofil hálózat szálait?

➽ Megtalálták holtan a gyilkosát az Epstein és a Deutsche Bank ellen vizsgálódó bírónő családjának - elvarrták a szálat a háttérhatalom megbízói

➽ Lelőtték a pedofil elit és Epstein ügyében a Deutsche Bank szerepét vizsgáló szövetségi bírónő családját (fiát és férjét)!

➽ A Pizzagate pedofil-botrány, amiről az Elit és a média is hallgat - Speciális magyar nyelvű Out of Shadows videóban

➽ A brit trónteremben pózolnak a pedofilok - derült ki! Az angol királyi család és Clintonék rémálma: rács mögött Epstein bűntársa és a Mossad tisztje

➽ OUT OF SHADOWS - Ki az árnyékból - magyar felirattal a hollywoodi elit sötét oldaláról készített ébresztő videó

➽ Fall of Cabal - A Cabal és a háttérhatalom bukása - Mind a 10 rész magyar felirattal - Kötelező tények, dokumentumok, összefüggések

► ► Elfogta az FBI végre Jeffrey Epstein pedofil-hálózatát az Elit számára kerítőként működtető Ghislaine Maxwell-t, a milliárdos Mossad-ügynök lányát

► Íme itt van Jeffrey Epstein teljes "Kis Fekete Könyve" tele a világ liberális elitjének neveivel

➽ Elmeprogramozott MK-ULTRA élő adásban-Hogyan működik a tudatmódosítás a gyakorlatban (Tanulmány)

➽ Korrupció a brit kormány legmagasabb szintjein, ahogy az Epstein pedo-hálózat utáni nyomozást leállították!

➽ Óriási botrány: Az ABC 3 éve tudott Epstein és a Clintonok pedofil-hálózatáról, de brit királyi család fenyegetésére jegelték az interjút

➤ Egy leleplező cikk a sok közül!

➽ Trump -"Jeffrey Epsteinnek információi voltak Bill Clintonról és lám most halott. Öngyilkos lett 24/7 öngyilkosság elleni megfigyelés alatt?"

➽ Miért nem írok az elit "Pizzagate" nevű legmocskosabb botrányáról és hová vezetnek a szálak?

➽ A Netflix sorozata olyan kormányhoz köthető pedofil-hálózatot mutat be, amivel már a Baltimore-i Rendőrség is kénytelen foglalkozni

➤ Kapcsolódó New York Times cikk:

➽ Assad összekapcsolja a pedo Epstein, a Fehér Sisakosok két vezetőjének megölését: TÚL SOKAT TUDTAK!

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT