A CDC-nek vizsgálatot kell indítani, mivel egy újabb 4 gyermekes, 35 éves anyuka belehalt a Johnson & Johnson vakcinába 11 nappal az oltás után - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

A CDC-nek vizsgálatot kell indítani, mivel egy újabb 4 gyermekes, 35 éves anyuka belehalt a Johnson & Johnson vakcinába 11 nappal az oltás után

Share This

Az egészségügyi szakemberek kötelesek tájékozott beleegyezést biztosítani minden orvosi eljáráshoz. Ezek közé az eljárások közé tartoznak a koronavírus elleni vakcinák is, de számos ember még most sincs tisztában az oltások lehetséges súlyos mellékhatásaival!
És sajnos hozzá kell tennünk, nem is hagyják, hogy tisztában legyenek vele!
A vakcinák beadása előtt nem széleskörű tájékoztatást adnak, ahogy azt a "tájékozott beleegyezés joga" minden orvos számára ezt kötelezővé tenné, hanem mindössze a 'áldozat' és 'oltakozó' személy orra alá tolják a papírt, hogy írja alá, hogy önként vesz részt az emberkísérletben és lemond azon jogáról, hogy a felelősséget akár a gyártó, akár a vakcinát beadó vállalja. Ez kizárólag innentől saját felelősségére történik meg, hogy így mentesítsék a hatalmas korporációkat és az államot a mellékhatások miatti súlyos kártérítési perektől! (SBG Buddha - VilagHelyzete megj.)


Cenzúra-mentes hírekért csatlakozzatok a Telegram-csatornához itt: t.me/VilagHelyzete

Talán nehézkes a mellékhatások teljes listáját végigvenni a az oltási helyszíneken és nagyon sok helyszíni beszámoló Magyarországon arról tanúskodik, hogy sem tájékoztatás, de nagyon sokszor előzetes orvosi vizsgálat sem történik (ezt személyesen tanúsítom is), előzetes fertőzést igazoló vagy kizáró teszt pedig egyáltalán nem történik. Futószalagon és a papír aláíratása után azonnal adják is be a vakcinákat mindenféle kontroll nélkül. (SBG Buddha - VilagHelyzete megj.)

Mit gondolsz, az amerikaiak kockáztatnák az életüket és beadnák az oltást, ha ismerik a következményeket? Én nem hinném. - kezdi cikkét az amerikai True Reporter portál

A CDC-nek vizsgálatot kell indítani, mivel egy újabb 4 gyermekes, 35 éves anyuka belehalt a Johnson & Johnson vakcinába 11 nappal az oltás után

A Johnson & Johnson lekicsinyli a COVID-vakcinájuk mellékhatásait, áprilisban rövid leállást tartottak a vérrögökről szóló jelentések miatt.

Annie VanGeest számára azonban nem a legjobbkor jött ez a szünet. Négy gyermek édesanyja volt, és mindössze tizenegy nappal az oltás beadása után meghalt.
Tragikus halálát 35 éves korában egy akut subarachnoidalis vérzés, azaz az agy és az azt körülvevő szövetek közötti vérzés okozta. A halál elkerülhető lett volna, és az FDA és a CDC volt a felelős érte.
A CDC titokban elemzi VanGeest halálát.
De a Twitter-fiókok kommentálják a Johnson és Johnson ''vakcina'' biztonsági kockázatait, különösen a fiatal nők esetében.

Az áldozat orvosa jelentést küldött a CDC-nek a VAERS-en.

Mivel a halotti bizonyítványában természetes okok - akut subarachnoidalis vérzés szerepel, nem hiszem, hogy a CDC komolyan elemzi a jelentést.


A családja közleményében azt mondta, hogy a 35 éves feleség és négygyermekes anya "a Johnson & Johnson COVID-19 vakcina beadását követő komplikációk következtében halt meg".
Ezt azonban egyelőre sem az orvosok, sem a CDC nem tudhatja biztosan.

VanGeest orvosa jelentést nyújtott be a VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System - Oltási Mellékhatásokat Bejelentő Rendszer) rendszerbe a CDC-nek.

A VAERS a CDC és az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) által kezelt vakcinabiztonsági rendszer. A VAERS fogadja az oltást követő lehetséges mellékhatásokról - más néven "nemkívánatos eseményekről" - szóló jelentéseket.

A rendszer nem arra szolgál, hogy megállapítsa, hogy a bejelentett nemkívánatos eseményt a vakcina okozta-e, hanem korai figyelmeztető rendszerként szolgál és segít a CDC-nek és az FDA-nak azonosítani a további vizsgálatra szoruló területeket.
Amikor a VAERS-be súlyos betegségről vagy oltást követő halálesetről érkezik jelentés, a VAERS munkatársai kapcsolatba lépnek azzal a kórházzal, ahol a beteget kezelték, hogy a mellékhatás jobb megértése érdekében beszerezzék a kapcsolódó orvosi feljegyzéseket.

VanGeest halotti bizonyítványában a halál okaként subarachnoidalis vérzés szerepel.

A Local 4 nem tudja, hogy volt-e bármilyen társuló állapot, például alacsony vérlemezkeszám vagy agyi vénás sinus trombózis. Az utóbbi két állapot kombinációja az oka a J&J vakcina beadásának kezdeti szüneteltetésének. A J&J vakcina leállítását nem a subarachnoidalis vérzés megnövekedett aránya miatti aggodalom okozta.

Amikor a CDC április 23-án újraindította a J&J vakcinát, elismerte, hogy valószínűleg több eset lesz a ritka vérrögökből, de úgy vélte, hogy az orvosok már jobban értik, hogyan kell kezelni, és senkit sem tántorított el a vakcina beadatásától.

A tisztviselők szerint az agyi vénás szinusz trombózisnak nevezett vérrögtípus és a vérlemezkék alacsony szintje volt megfigyelhető ezekben az esetekben.

A hatóságok szerint mind a hat eset 18 és 48 év közötti nőknél fordult elő, és a tünetek hat és 13 nappal az oltás után kezdődtek.

Általában egy heparin nevű véralvadásgátló gyógyszert használnak a vérrögök kezelésére, de ezekben az esetekben alternatív kezelést alkalmaznak, mert a heparin beadása veszélyes lehet, mondták a tisztviselők.

Ez az eset rendkívül ritka - mindössze hat embernél azonosították a 6,8 millióból, akik megkapták a Johnson & Johnson oltóanyagát.

Gondolja, hogy hallgatni fogunk, mert a tömegmédia szerint VanGeest halála véletlen egybeesés volt, és nem a vakcina okozta? Hát nem! Nem hisszük, hogy a fiatal anya halála véletlen volt. Úgy hisszük, hogy a koronavírus elleni oltás okozta!

A Target 8 válaszokat kért a Johnson & Johnsontól, de VanGeestet nem említették a válaszukban!
Nincs nagyobb prioritás, mint az általunk szolgált emberek biztonsága és jóléte, és gondosan megvizsgáljuk a gyógyszereinket vagy vakcináinkat kapó személyeknél bekövetkezett nemkívánatos eseményekről szóló jelentéseket.
Dose of deviltry
A COVID-19 vakcinánkat kapó egyénről szóló minden jelentést és a jelentés értékelését megosztjuk az Egyesült Államok Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatalával és más megfelelő egészségügyi hatóságokkal. Ez része annak a kialakított folyamatnak, amely tájékoztatja az egészségügyi hatóságok átfogó felügyeleti programjait, amelyek a gyógyszerek, valamint az e világjárvány ellen engedélyezett vakcinák általános biztonságosságát felügyelik.

A J&J a mainstream médiával együtt hallgat a tragikus veszteségről!

Minden egyes vakcinához, különösen a koronavírus elleni vakcinákhoz, azaz a kísérleti gyógyszerekhez tájékozott beleegyezésnek kell tartoznia!

Minden élet számít, még azok is, amelyeket a vakcinák miatt veszítettek el!

Azt tanácsoljuk, hogy először olvassa el a mellékhatásokat, és csak utána döntse el, hogy megkapja-e a vakcinát. - zárja a cikk.

Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete


Ha tetszik neked és fontos szerinted a VilagHelyzete.com 2011 óta végzett tevékenysége, valamint az AlternativHirek oldalon készített cikkek, fordítások elérhetősége és fennmaradása, segíts kérlek a folytatásban támogatásoddal! 
Ezen a linken megteheted PayPal fiókkal és annak használata nélkül is! 
Köszönöm!
(SBG Buddha - VilagHelyzete)

➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽


Fasizmus újratöltve – Klaus Schwab, eugenisták - Világjárvánnyal ismétli magát a történelem - Megdöbbentően fontos igazságok az interjúban!

► Milyen jövőt szőnek a "Nagy Reset" háttérhatalmi bábjai? - Az RT News friss cikkben sorra veszi, mire számíthatunk 2021-ben a "nagy újraindítás" terv évekkel ezelőtt megtervezett forgatókönyve szerint.


Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT