A BBC bemondója belehalt a vérrögképződésbe, mivel az AstraZeneca oltása után agyvérzést kapott - egy brit modell szintén - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

A BBC bemondója belehalt a vérrögképződésbe, mivel az AstraZeneca oltása után agyvérzést kapott - egy brit modell szintén

Share This
A BBC rádió műsorvezetője fejfájástól szenvedett, azután, hogy megkapta az AstraZeneca amúgy is kétes hátterű és aggályos Covid-19 vakcináját, majd vérrögképződés következtében agyvérzést kapott és meghalt.
A BBC Newcastle rádió 44 éves műsorvezetője, Lisa Shaw múlt pénteken tragikus módon elhunyt azt követően, hogy az oltás után egy hétig "erős" fejfájások gyötörték.

Családja szerint Shaw "agyvérzés" miatt került kórházba röviddel a vakcina beadása után.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Lisának egy héttel az AstraZeneca oltóanyagának beadása után súlyos fejfájása lett, és néhány nappal később súlyosan megbetegedett" - áll a család közleményében.
"A Royal Victoria Infirmary intenzív osztályán kezelték vérrögök és agyvérzés miatt".

"Tragikus módon péntek délután, családja körében elhunyt".

Az angol Evening Standard című brit lap szerint a 40 év alattiaknak más alternatívákat kínálnak az Oxford-AstraZeneca Covid-19 vakcina helyett, mivel egyre több halálos kimenetelű vérrögképződéssel járó esetre derül fény.

Shaw halálának hírére érkezett egy újabb eset, miszerint egy másik brit lakos, Stephanie Dubois brit modell is vérrögképződés miatt halt meg a múlt héten, néhány nappal az AstraZeneca Covid-19 vakcinájának beadása után.

A brit modell, Stephanie Dubois napokkal az AstraZeneca Covid-19 vakcinájának beadása után vérrög-képződésbe halt bele.

A ciprusi média szerint a 39 éves Dubois május 14-én "súlyos trombotikus eseményt" szenvedett el és kórházba kellett szállítani, miután május 6-án megkapta az első Covid-adagját.

"Úgy tudjuk, hogy agyvérzést kapott és kómában volt, mielőtt szombat délután meghalt" - írja a Cyprus Mail.

"Szóval ma megkaptam az oltást! Utálom a tűket, ez alól a mai nap sem volt kivétel.... És most borzalmasan érzem magam... pizza és ágy nekem" - írta a Facebookon.
Állapota azonban hamarosan romlott; teste önkéntelenül görcsölni kezdett, és légzési nehézségekkel küzdött.

Dubois a Facebookon dokumentálta a hatásokat, azt írva, hogy azt hitte, hogy Covid-19 betegségben szenved.

"Felébredtem, és jól éreztem magam, majd egy órán belül teljes testremegésem lett, minden ízületem görcsbe rándult, nehezen kaptam levegőt, és csontig fáztam, állandó fejfájással és szédüléssel" - írta Dubois, hozzátéve: "Meg voltam győződve arról, hogy Covidot kaptam el!".

Később aznap Dubois egy frissítést tett közzé, amelyben elméletileg a Covid vakcinának lehetett köze az állapotához.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Megvizsgálták a véremet, és határozottan valami nincs rendben, mivel a fehérvérsejtszámom magas, de nem tudják, mi okozza" - dokumentálta.
"Az itteni orvosok nagyszerűek, és vasárnap megnézik, hogy hogy vagyok".

"Lehet, hogy a múlt heti Covid-oltásom elhúzódó reakciója, vagy talán azok a mellékhatások befolyásolták az immunrendszeremet és közben elkaptam valami mást" - tűnődött.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Teljesen kimerültem, nincs energiám, és az egész testem fáj, fájnak és gyengék az ízületeim... de jobb, mint ma reggel volt. Ma reggel nagyon megijedtem, hogy őszinte legyek."

 

Ezután meghalt. BELEHALT A VAKCINÁBA.


Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete

Forrás: Infowars

Ha tetszik neked és fontos szerinted a VilagHelyzete.com 2011 óta végzett tevékenysége, valamint az AlternativHirek oldalon készített cikkek, fordítások elérhetősége és fennmaradása, segíts kérlek a folytatásban támogatásoddal! 
Ezen a linken megteheted PayPal fiókkal és annak használata nélkül is! 
Köszönöm!
(SBG Buddha - VilagHelyzete)

➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽


➽ Klaus Schwab már 2016-ban egy mikrochip formájában beültethető, 10 éven belül kötelező globális egészségügyi igazolványt szorgalmazott


➽ Dr. Reiner Fullmich: NÜRNBERG 2021 - Több ezer orvos és kutató jogi eljárást indít a világjárvány létrehozása és intézkedései ellen emberiség elleni bűncselekmények miatt

➽ A CDC-nek vizsgálatot kell indítani, mivel egy újabb 4 gyermekes, 35 éves anyuka belehalt a Johnson & Johnson vakcinába 11 nappal az oltás után


➽ Fasizmus újratöltve – Klaus Schwab, eugenisták - Világjárvánnyal ismétli magát a történelem - Megdöbbentően fontos igazságok az interjúban!

➽ STERN címlap: A Globális Vakcinakartell világvallássá teszi az oltásban való hit dogmáját és eretnekké a kérdéseket feltevőket!

➽ COVID-19 lett az új vallás és a maszk az új kereszt a Tudatlanság Birodalmában

➽ Az oltásipari lobbi ellenére az emberek többségének esze ágában sincs beoltatni magát a Covid-vakcinával - mutatják a közvéleménykutatások

➽ Hogyan lehetne a lakosságot a Covid-oltásra rávenni és beprogramozni - erre irányuló kísérletet folytat a Yale Egyetem

► Milyen jövőt szőnek a "Nagy Reset" háttérhatalmi bábjai? - Az RT News friss cikkben sorra veszi, mire számíthatunk 2021-ben a "nagy újraindítás" terv évekkel ezelőtt megtervezett forgatókönyve szerint.

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT