A Facebook agresszívan elnyomja majd azokat a "tényeket", amelyek a "vakcinákkal kapcsolatos habozást" erősítik vagy aggályokat fogalmaznak meg - jelentették be - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

A Facebook agresszívan elnyomja majd azokat a "tényeket", amelyek a "vakcinákkal kapcsolatos habozást" erősítik vagy aggályokat fogalmaznak meg - jelentették be

Share This

A Facebook mostantól agresszívan elnyomja majd azokat a "tényeket", amelyek a "vakcinákkal kapcsolatos habozást" erősítik vagy aggályokat fogalmaznak meg - derült ki és vált immár teljesen nyilvánossá.

A Facebook agresszív lépéseket tesz a Covid-19 vakcinákat kritizáló tartalmak, köztük akár teljesen tényszerű anyagok háttérbe szorítása mellett is - fedte fel két bennfentes a Project Veritasnak.

A Big Tech óriás azt állítja, hogy ezt az irányelvet immáron nyilvánosan is bejelentették.

A konzervatív médiafigyelő szervezet egy állítólagos belső Facebook-tervezetet hozott nyilvánosságra a "vakcinaellenességgel kapcsolatos kommentek visszaszorításáról".

Az irányelv célja, hogy "drasztikusan csökkentse a felhasználóknak a vakcinákkal kapcsolatos bizonytalankodásnak való kitettségét" - áll a dokumentumban.


Egy másik, a Project Veritasnak kiszivárgott dokumentum azt tárgyalja, hogyan kell megjelölni és kategorizálni azokat a "nem jogsértő tartalmakat", amelyek kérdéseket vetnek fel az oltással kapcsolatban, "ezáltal hozzájárulva az oltási bizonytalansághoz vagy elutasításhoz".
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
 A hozzászólások "vissza lesznek szorítva", amennyiben észlelhető, hogy közvetlenül vagy közvetve lebeszélik az embereket az oltás beadatásáról. Nem számít, hogy a tartalom tényszerűen pontos-e - jelentette a Project Veritas a kiszivárgott dokumentumokra hivatkozva.
A közzétett irányelvek szerint
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
a vakcinákhoz kapcsolódó mellékhatásokról szóló "sokkoló történetek" elnyomhatók, még akkor is, ha azok "potenciálisan vagy ténylegesen igaz események vagy tények, amelyek tényleg komoly biztonsági és egészségügyi aggályokat vetnek fel". 
Lásd például itt ezt a temérdek vakcina beadása utáni halálos, vagy súlyos szövődményt, megtörtént esetet és személyes beszámolót!

A vállalat magyarázata szerint az ilyen tartalmakat azért kell visszaszorítani, mert "bizonyos kontextusokban akadályt jelenthetnek a védőoltások előtt".


A Facebook állítólag azokat a kommenteket is célba veszi, amelyek azt állítják, hogy az alacsony Covid-19 halálozási arány miatt nincs szükség a védőoltásra, vagy a vírus elleni természetes nyájimmunitás mellett érvelnek, mivel az ilyen nézetek "közvetett elrettentésnek" minősülnek, amelyek árthatnak az immunizációs erőfeszítéseknek.
A Project Veritashoz forduló egyik Facebook-jelentéstevő azt mondta, hogy
bárkit, aki megkérdőjelezi az "adasd be a vakcinát, a vakcina jót tesz neked" "narratívát", "kiszemelik" és megbélyegzik!

Egy másik, adatközponti technikusként azonosított vállalati bennfentes azt mondta, hogy a Facebook azon dolgozik, hogy cenzúrázzon minden olyan tartalmat, amely kritikusnak tekinthető az oltóanyagokkal kapcsolatban.
 Megpróbálják ellenőrizni ezt a tartalmat, mielőtt még az oldaladra kerülne, mielőtt még látnád" - mondta a bejelentő a Project Veritasnak.
A kiszivárgott dokumentumokra reagálva a Facebook szóvivője azt mondta a médiafigyelőnek, hogy a vállalat "proaktívan bejelentette ezt a politikát a vállalati blogján és a súgóközpontunkat is frissítette ezzel az információval".

Februárban a platform közölte, hogy bővíti a Covid-19 vakcinákkal kapcsolatos "hamis állítások" elleni küzdelmet.
Bill Gates háborúja az emberiség ellen
A kezdeményezés keretében a Facebook közölte, hogy eltávolítja azokat a tartalmakat, amelyek azt állítják, hogy "a vakcinák nem hatékonyak a betegség megelőzésében, amely ellen védeni hivatottak", vagy amelyek azt állítják, hogy az oltások "veszélyesek".


A tartalom visszaszorítása az oltóanyagokkal kapcsolatban felmerült mellékhatások miatti növekvő aggodalom közepette történik.

Számos ország ideiglenesen felfüggesztette az AstraZeneca oltóanyagának bevezetését, mivel az oltóanyagot kapó embereknél vérrögképződésről érkeztek jelentések.

A gyógyszergyártó vállalat ragaszkodik ahhoz, hogy a vakcina biztonságos és ezt az álláspontot az EU gyógyszerfelügyeleti hatósága is megerősítette. Egyesek azonban azzal érveltek, hogy nem áll rendelkezésre elegendő adat annak bizonyítására, hogy a piacon lévő vakcinák hosszú távon biztonságosak és hatékonyak, mivel bevezetésüket a világjárvány közepette gyorsították fel és kizárólag vészhelyzeti engedélyeztetést kaptak. 

Eközben éppen a hétvégén érkezett a hír, hogy a CDC viszgálatot kell indítson a Pfizer vakcinájával kapcsolatban, melynek beadása után fiataloknál szívizom-gyulladás alakult ki!

Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete.com & AlternativHirek.com

Forrás: RT News

Ha tetszik neked és fontos szerinted a VilagHelyzete.com 2011 óta végzett tevékenysége, valamint az AlternativHirek oldalon készített cikkek, fordítások elérhetősége és fennmaradása, segíts kérlek a folytatásban támogatásoddal! 
Ezen a linken megteheted PayPal fiókkal és annak használata nélkül is! 
Köszönöm!
(SBG Buddha - VilagHelyzete)

➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽


➽ Dr. Reiner Fullmich: NÜRNBERG 2021 - Több ezer orvos és kutató jogi eljárást indít a világjárvány létrehozása és intézkedései ellen emberiség elleni bűncselekmények miatt

➽ A CDC-nek vizsgálatot kell indítani, mivel egy újabb 4 gyermekes, 35 éves anyuka belehalt a Johnson & Johnson vakcinába 11 nappal az oltás után


➽ Fasizmus újratöltve – Klaus Schwab, eugenisták - Világjárvánnyal ismétli magát a történelem - Megdöbbentően fontos igazságok az interjúban!

➽ STERN címlap: A Globális Vakcinakartell világvallássá teszi az oltásban való hit dogmáját és eretnekké a kérdéseket feltevőket!

➽ COVID-19 lett az új vallás és a maszk az új kereszt a Tudatlanság Birodalmában

➽ Az oltásipari lobbi ellenére az emberek többségének esze ágában sincs beoltatni magát a Covid-vakcinával - mutatják a közvéleménykutatások

➽ Hogyan lehetne a lakosságot a Covid-oltásra rávenni és beprogramozni - erre irányuló kísérletet folytat a Yale Egyetem

► Milyen jövőt szőnek a "Nagy Reset" háttérhatalmi bábjai? - Az RT News friss cikkben sorra veszi, mire számíthatunk 2021-ben a "nagy újraindítás" terv évekkel ezelőtt megtervezett forgatókönyve szerint.

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT