Szergej Brin felesége és sógornője - Egyetlen család kezében összpontosul a hatalom Google, YouTube és a biotechnológia felett - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Szergej Brin felesége és sógornője - Egyetlen család kezében összpontosul a hatalom Google, YouTube és a biotechnológia felett

Share This

Egyetlen család kezében összpontosul a hatalom kereséseid, DNS-ed és véleményed felett! Ezt a kapcsolatot így együtt még nem olvastam sehol, ezért összeállítottam nektek egy cikkben, hogy tudjanak róla minél többen.
Főleg, mivel az elkövetkező években ők is azok között lesznek, akik meghatározzák majd, miről mit mondhatsz vagy közölhetsz másokkal. (SBG Buddha - VilagHelyzete saját megj.)

Az Alphabet Inc a Google anyavállalata - A keresőmotorokon és adatbázisépítésen kívül mesterséges intelligencia fejlesztéssel is foglalkozik és szorosan kapcsolódik az amerikai hadiiparhoz és a Védelmi Minisztérium szárnyai alá tartozik. 

A Google társalapító vezérigazgatója az orosz zsidó származású Szergej Brin, hivatalosan technológiai elnök.
Nettó vagyon: 75 milliárd dollár


Hogy a Google milyen politikai - gazdasági - társadalmi hatalmat és véleményformálást birtokol, ezt nem kell részleteznem. Ha valakit mélyebben érdekel a Big Tech cégek rejtett élete és háttere, nézze meg ezt a cikket és  benne a videót, amit évekkel ezelőtt tettem fel.

>>> Szergej Brin FELESÉGE: Anne Wojcicki  (eredetileg Hochman) (zsidó családból)


Anne Wojcicki - A Forbes szerint a világon
a 93. legbefolyásosabb nő.
Nettó vagyon: 700 millió - 1 milliárd dollár

A 23andMe DNS-sel, az emberi genommal foglalkozó biotechnológiai cég társalapítója és vezérigazgatójaAnne Wojcicki testvére Susan Wojcicki -A YouTube CEO vezérigazgatója.
Nettó vagyon: 600 millió dollár körül a Forbes szerint

Tudod, ők döntenek arról, hogy miről beszélhetsz videóidban és miről nem! 

Szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete

➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽
► Botrány: Az Arvato cég és moderátorok tömegei felelnek a Facebook magyar cenzúrázásáért! - A 444 maga buktatta le saját magukat egy ott dolgozóval!

► Cenzúra vagy szabadság? Az InfoWars-t összehangoltan törölte az Apple, a Facebook, a YouTube és a Spotify! A tisztogatás elkezdődött és az ellenállás is:a Valódi Információs Háború


► "Az igazság árulásnak számít a hazugságok birodalmában"-mondta Ron Paul szenátor a kutatóintézetét és az InfoWars portált ért likvidálás miatt, amit a BigTech közösségi médiamogulok indítottak


► PRISM- A teljes közösségi médiát kémkedésre használja a titkosszolgálat - szivárgott ki egy 2036-ig titkosított jelentésből!

► Kitört az Igazság-háború a Főáramú és az Alternatív Média között - Ron Paul nyilvánosságra hozta a hazug mainstream listáját


► A "démonizálás" veszélye - avagy miért nem hisz már senki a hazug nyugati főáramú 'hírforrásoknak'


Kapcsolódó nagyon érdekes videó:

David Icke a Szilícium-völgyben - Exkluzív 1 órás videó magyar felirattal

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT