A németek által vezetett EU megpróbálja monopolizálni az európai identitás és értékek fogalmát és saját liberális elvei alapján definiálva rákényszeríteni azt mindenkire! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

A németek által vezetett EU megpróbálja monopolizálni az európai identitás és értékek fogalmát és saját liberális elvei alapján definiálva rákényszeríteni azt mindenkire!

Share This

A németek által vezetett Európai Unió megpróbálja monopolizálni az európai identitás és értékek fogalmát és saját liberális elvei alapján definiálva rákényszeríteni azt mindenkire!
Ez viszont csak az ellenségeskedést és a kontinens destabilizálását táplálja.

A németek által vezetett Európai Unió magát Európát pusztán az EU intézményeként fogalmazza meg, amely szövetségi projekt egy
„posztnacionális liberális identitáson alapuló
„ Európai Egyesült Államok ”felépítésére.

A brit Európa-koncepció nem kompatibilis a föderalizmussal, mivel úgy véli, hogy a kontinenst a hatalomnak a nemzeti parlamentek felé történő szétszórásával kell meghatároznia a demokrácia és a verseny életben tartása és védelme érdekében.

Az európai magyar és lengyel elképzelés - ahol a civilizációs kitartás és fennmaradás a hagyományos kultúrán, a keresztény örökségen és más konzervatív értékeken alapszik - viszont nem kompatibilis a kizárólag liberalizmuson alapuló közös identitással. - fogalmaz az RT News cikke.

Szavak háborúja: A szavak és fogalmak jelentésének meghatározása

A nyelv manipulációja láthatóan felhasználható a különbségek súlyosbítására is a szavak közös és egyérteémű jelentésének kiküszöbölésével. Nem érvek mentén kell győzni, helyette meg kell változtatni a fogalmak jelentését!

Legjobb példa erre, amikor az „illegális bevándorlókat” „okmány nélküli migránsokként” értelmezik azzal a jóindulatú szándékkal, hogy dekriminalizálják az emberek egy csoportját.

Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás és folytatás a cikkben: RT News

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT