Laborból származik a világjárványt okozó vírus - A Hamburgi Egyetem tudósa nyilvánosságra hozta 1 éven át végzett kutatásának eredményeit - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Laborból származik a világjárványt okozó vírus - A Hamburgi Egyetem tudósa nyilvánosságra hozta 1 éven át végzett kutatásának eredményeit

Share This
A Hamburgi Egyetem prominens német tudósa egy éven át tartó tanulmány eredményeit hozta nyilvánosságra, amelyek arra a következtetésre jutottak, hogy a koronavírus-járvány legvalószínűbb oka a Wuhani Virológiai Intézetből kijutott vírus.
Megismétlem: Laboratóriumból érkezett a vírus! Nem a piacról, nem a denevérből, nem a természetből....

Wiesendanger több mint 600 tudományos publikáció, valamint több könyv szerzője vagy társszerzője volt. A Hamburgi Egyetem sajtóközleményt is adott ki a professzor kutatásai kapcsán.

A tanulmány itt elolvasható:
https://www.researchgate.net/publication/349302406_Studie_zum_Ursprung_der_Coronavirus-Pandemie

Arra a következtetésre jut, hogy
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Mind a közvetett bizonyítékok száma, mind azok minősége arra utal, hogy Wuhan városának virológiai intézetében laboratóriumi baleset következett be a jelenlegi járvány okaként”.
A tanulmány legfontosabb pontjai a következők:

1. Nem azonosítottak köztes gazdaállatot, amely elősegíthette volna a SARS-CoV-2 kórokozók denevérektől emberre történő továbbadását .

2. A SARS-CoV-2 vírusok meglepően jól kapcsolódnak az emberi sejt receptorokhoz és behatolnak az emberi sejtekbe ... ami a SARS-CoV-2 kórokozó nem természetes eredetét jelzi .

3. A Wuhan Városi Virológiai Intézet kutatócsoportja évek óta genetikailag manipulálja a koronavírusokat azzal a céllal, hogy fertőzőbbé, veszélyesebbé és halálosabbá tegye őket az emberek számára .

4. Számos közvetlen utalás található a SARS-CoV-2 kórokozó laboratóriumi eredetére .


Wiesendanger professzor megjegyzi, hogy 
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
A jelenlegi járvány eredetének kérdésének tudományos kritikai alapú vizsgálata ma már nagy jelentőséggel bír, mert csak ezen ismeretek alapján lehet megfelelő óvintézkedéseket tenni a hasonló járványok előfordulásának valószínűségének minimalizálása érdekében a jövőben."
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Ez már nem maradhat egy kis tudóscsoport ügye, hanem sürgősen nyilvános vita tárgyává kell válnia" - teszi hozzá Wiesendanger.
Érdekes, hogy lassan 1 évvel ezelőtt ezt már az AIDS vírusát felfedező tudós is egyértelműnek tartotta, a főáramú politika és média mégis mindent megtett annak érdekében, hogy a SarsCov-2 vírust természetesnek állítsa be!
❗➽ Bomba: "Mesterséges a COVID-19 és csak laborban lehetett létrehozni" -mondta a HIV-et felfedező Dr Luc Montagnier

A tanulmány kiegészíti a már most is terjedelmes bizonyítékokat arra vonatkozóan, hogy
laboratóriumi baleset okozta a világjárványt és a kínai kommunista állam leplezésének megkísérlését nagyban megkönnyítette a WHO Egészségügyi Világszervezet tétlensége, amit a a vírus eredetének mélyreható kivizsgálása terén mutatott.

Korábban kiderült, hogy a wuhani laboratórium csaknem egy évtizede tartott koronavírus-mintát, amely 96,2 százalékban megegyezett a Covid-19-vel . Ez ösztönözte a vírus eredetével kapcsolatos találgatásokat.

Több prominens kutató és tudós is megjegyezte, hogy ennek a ténynek a figyelembevételével meg kell vizsgálni a laboratóriumot.

Ezenkívül a korábbi jelentések szerint az intézet néhány héttel a koronavírus kitörése előtt szállított a világ leghalálosabb kórokozóiból. Az is ismert, hogy a laboratórium manipulálta a természetes kórokozókat, és mutánsan fertőzőbbé vált.

A hírszerzés szereplői szerte a világon a wuhani laboratórium kivizsgálását is szorgalmazták.

Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: University of Hamburg / Researchgate.net

➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

❗ Európa Tanács: Semmilyen formában nem korlátozhatóak a be nem oltott emberek jogai

➽ Videó: Higgy a tudományban! De hogyan, amikor egyedül a politikai kontextus határozza meg, mikor mit mond?

➽ A CNN dupla maszkban azon hörög, hogy a Super Bowl ünneplő közönsége maszk nélkül úgy bulizik, mintha normális élet lenne

➽ Legalább 36 embernél alakult ki ritka, de halálos vérbetegség, miután megkapták a vakcinákat - New York Times

➽ Újabb nővér szenved a súlyos remegéses mellékhatástól a Moderna vakcinája után - Videóban figyelmeztet és kér segítséget!

➽ Érdemes: Nem a vakcina a megoldás! Van használható gyógyszer a megelőzésre! - Amerikai szenátusi meghallgatás

➽ Helsinki Emberi Jogi Bizottság várhatóan be fogja jelenteni, hogy a Pfizer nem engedélyezett emberkísérletet folytat - Israel National News

➽ Bloomberg: Norvégiában már 29-en haltak meg 75 évnél idősebbek közvetlenül a Pfizer vakcina beadása után - vizsgálat indult

❗➽ Bomba: "Mesterséges a COVID-19 és csak laborban lehetett létrehozni" -mondta a HIV-et felfedező Dr Luc Montagnier

➽ 90% lehet azok aránya, akiknél pozitív a C-19 teszt, de alig hordoznak bármilyen vírust és nem fertőzőek - így nehéz megérteni a járvány természetét

➽ Valójában a Bill Gates Alapítvány finanszírozza a WHO-t, tartja kézben a CDC-t - tárta fel a Fox News

➽ Halálosabb, mint a Covid? A bezártság hatására egekben az öngyilkosságok száma - 500 orvos írt levelet az amerikai elnöknek

➽ Súlyos neurológiai problémák jelentkeztek az AstraZeneca kísérleti C-19 oltóanyagától - derül ki a kiszivárgott jelentésből


➽ CEPI - A globális vakcina-üzlet és biogenetikai iparág egy magán érdekcsoport kezébe került, amit Bill Gates irányít - 2020.Dec.01.


► Orwell 2020: Koronavírus-immunitás igazolásokat akar az amerikai operatív törzs vezetője

► COVID-19 oltási kártya készen áll Nagy-Britanniában a bevezetésre! Orwell 2020 - New World Order 2021

► Kissinger szerint a globális VILÁGKORMÁNY a megoldás, mert még az USA sem tudja legyőzni a CoViD-19-et egyedül

► Globális kormányzásra és világkormányra szólít fel az Egyesült Királyság korábbi miniszterelnöke a világjárvány kapcsán!

► Valójában a Bill Gates Alapítvány finanszírozza a WHO-t, tartja kézben a CDC-t - tárta fel a Fox News

➽ WHO: A beoltottaknak ugyanúgy karanténban kell maradni, mert nincs bizonyíték arra, hogy a vakcina megakadályozná a vírus elkapását, átadását

➽ Bankárfasizmus és orwelli pontrendszer: Az IMF böngészési, keresési, vásárlási szokásainkat, privát adatainkat szeretné megkapni!

➽ A "tájékozott beleegyezés" az orvosi etika alapja - Most hol marad?

➽ STERN címlap: A Globális Vakcinakartell világvallássá teszi az oltásban való hit dogmáját és eretnekké a kérdéseket feltevőket!

❗ PROBLEM - REACTION - SOLUTION - A manipuláció alapképlete mindig működik! Globálisan is!

➽ A kormányoknak igazából fogalmuk sincs, mit kezdjenek a Covid-19-cel, de bezárnak minket, ahelyett, hogy ezt beismernék - RT News.

➽ Újabb légitársaság jelentette be, hogy Covid-útlevél kell majd a járataikon történő utazás igénybevételéhez! Orwell 2020 - New World Order 2021

➽ A BBC 5 pontból álló útmutatást adott ki, hogyan rázzuk le "összeesküvés-elméletekkel" előálló rokonainkat karácsonykor

➽ Svájc egyelőre nem adott engedélyt a Covid-19 vakcinákra hiányos adatok miatt: biztonság, hatékonyság, minőség

➽ Beadatná magának a vakcinát? Még az immuniológus is csak hebegett-habogott az ATV Egyenes Beszéd műsorában és elakadt a szava!

➽ ENGEDELMESKEDJ! A Covid-19 után a tech-óriások még több kontrollt fognak gyakorolni afelett, hogy mit láthatsz és mit gondolhatsz a világról!

➽ Bill Gates, az eugenika és a népességcsökkentés összekapcsolódása - Az Eugenika és népességcsökkentés igaz története

➽ Ez az 1926-os, eugenisták közötti csúcstalálkozó és a célkitűzések jól mutatják, hogyan gondolkodik a szervezett magánhatalomként létező háttérhatalmi elit az emberiségről

➽ "Orwell 1984 ezen gondolatai napjainkban a szemünk előtt válnak valósággá" - Sokkoló szembesülni vele! - 2017-ben írt cikkem az Alternatív Hírek oldalon

► Valójában a Bill Gates Alapítvány finanszírozza a WHO-t, tartja kézben a CDC-t - tárta fel a Fox News

❗ Olasz képviselőnő mondta el az évtized parlamenti felszólalását 2020.05.14. - Deep State, Bill Gates és a szabadság felszámolása

➽ Orwell 2020: Koronavírus-immunitás igazolásokat akar az amerikai operatív törzs vezetője

► A világjárványról az Elit Madonnán keresztül már a 2019-es Eurovízión üzent és figyelmeztetett az "Új Világra"

► A koronavírus a kapitalizmus végét fogja jelenteni? Ahogy a pestisjárvány is lázadásokat és egy teljesen új korszakot indított el. (Al-Jazeera)

► "Koronavírusos Világgazdaság": Legjobb és legrosszabb forgatókönyvek a globális gazdaság számára - RT News

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

5 megjegyzés:

 1. a WHO szerint helyszíni vizsgálatok szerint nem

  VálaszTörlés
 2. Nem ilyen egyszerű ez a történet. Túl sok a gyanús "véletlen".Érdekes,hogy pont kapóra jött ez a járvány a jelenlegi súlyosan korlátozó intézkedések bevezetéséhez,majd később-ha sikerül a tervük- a Nagy Újraindításhoz.Az elit nem véletlenekre játszik, léteznie kell egy forgatókönyvnek.

  VálaszTörlés
 3. Ezt már régen sejtetük Felálldozták a világot Észnéküli politiusok.

  VálaszTörlés
 4. WUHANBAN JÁRTUNK GÁBOR DÉNESSEL A XX.SZÁZADBAN - SZOFISZTIKÁLT, NOBEL-DIJJAL JUTALMAZOTT RENDSZERÉVEL LEHETŐVÉ TETT EGY "TÁVOLI UTAZÁST". .... KÉRDÉSÜNK: EZ A VÍURUS MÁR AKKOR IS LÉTEZHETETT? VÉGTAG AMPUTÁCIÓKKAL VÉGZŐDÖTT A KALAND.

  VálaszTörlés
 5. Annyi mindent kitaláltak már, hogy az embereket mindenféle képpen félre informálják! Akkor mi is az igazság? Általában soha nem szokott kiderülni ugye????

  VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT