Legalább 36 embernél alakult ki ritka, de halálos vérbetegség, miután megkapták a vakcinákat - New York Times - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Legalább 36 embernél alakult ki ritka, de halálos vérbetegség, miután megkapták a vakcinákat - New York Times

Share This

Legalább 36 embernél alakult ki ritka, de halálos vérbetegség, miután megkapták a vakcinákat. Egy beteg már bele is halt. Erről ír a New York Times, de az RT News is.


Dr. Gregory Michael - egy 56 éves szülész-nőgyógyász, aki több mint egy évtizede vezette saját praxisát a Miami Beach-i Mount Sinai Orvosi Központban - januárban agyvérzés következtében halt meg. Két héttel korábban kapott egy adag Pfizer-BioNTech koronavírus vakcinát, és azonnal immun trombocitopénia alakult ki, ami egy ritka és néha halálos kimenetelű vérbetegség.

Michael egyike annak a legalább 36 embernek, akiknél a Pfizer vagy a Moderna koronavírus oltása után alakult ki ez a rendellenesség - derül ki a New York Times hétfőn közzétett jelentéséből.

Az eseteket január vége előtt önállóan jelentették be a kormány oltásokkal kapcsolatos nemkívánatos események bejelentési rendszerének (VAERS).

Az immun thrombocytopenia ritka állapot, amely az Egyesült Államokban körülbelül 50 000 embert érint.

Az állapotot az okozza, hogy a szervezet saját immunrendszere megtámadja a vérlemezkéket, amelyek a vér alvadásáért felelősek. Ha a vér nem képes alvadni, a betegeknél gyakran kialakulnak belső vagy külső zúzódások, amelyek kiütésnek tűnhetnek. Több esetben, mint Michael esetében is, ez az állapot hatalmas vérzéseket vagy stroke-ot okoz.

Az egyik beteg, akivel a Times felvette a kapcsolatot, két héttel a hüvelyi vérzésben szenvedett, miután megkapta a Moderna oltóanyagot, és túléléshez vérlemezke transzfúziót és szteroid kezelést igényelt. Egy másik nő kórházba került, véraláfutásokkal és vérző hólyagokkal a szájában alig egy nappal azután, hogy megkapta ugyanezt az oltást.

Állapota olyan mértékben romlott, hogy az orvosok attól tartottak, hogy egy enyhe ütődés is halálos vérzést vált ki, féltek elmozdítani a kórházi ágyból.

Az esetek nem köthetők egyértelműen az oltásokhoz - próbálják nyugtatni a közvéleményt - de Dr. James Bussel, hematológus és a betegség szakértője azt mondta a Timesnak, hogy „lehetséges”.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
A vakcina után történő előfordulása jól ismert és sok más oltás esetében is találkozhattak vele. De, hogy miért történik, nem tudjuk." - mondta.
A hagyományos vakcinákkal ellentétben, amelyek az általuk védett kórokozó inaktív formáját használják, mind a Pfizer, mind a Moderna eddigi tapasztalattal nem rendelkező új génterápiát, mRNS vakcinákat használ.

Technológiailag új, ezért tömegesen nem tesztelt vakcinák úgy működnek , hogy a szervezet sejtjeibe bejuttatnak egy RNS-szálat, utasításokkal, amelyek megmondják az illető DNS-nek, hogyan kezdjék el az antitestek előállítását.

A Cambridge-i Egyetem kutatói kijelentik, hogy a mellékhatások között szerepelhetnek „autoimmun reakciók”, de a Harvard tudósai szerint az mRNS-vakcinák „erősebb immunitástípust hoznak létre”, mint hagyományos társaik.

Az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóság (FDA), valamint a Betegségmegelőzési és Megelőzési Központ (CDC) tisztviselői azt mondták, hogy vizsgálják a VAERS jelentéseket, miközben a Pfizer és a Moderna is azt mondta a Timesnak, hogy figyelik az oltóanyagok biztonságosságát.

A Times által megkeresett orvosok továbbra is ragaszkodnak ahhoz, hogy az oltás biztonságos, és hogy a koronavírus okozta súlyos betegségek kialakulásának kockázata még mindig magasabb, mint az oltás mellékhatásainak kockázata.

Állítólag, állítólag, állítólag.....

Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: New York Times / RT News

➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

➽ Újabb nővér szenved a súlyos remegéses mellékhatástól a Moderna vakcinája után - Videóban figyelmeztet és kér segítséget!

➽ Érdemes: Nem a vakcina a megoldás! Van használható gyógyszer a megelőzésre! - Amerikai szenátusi meghallgatás

➽ Helsinki Emberi Jogi Bizottság várhatóan be fogja jelenteni, hogy a Pfizer nem engedélyezett emberkísérletet folytat - Israel National News

➽ Bloomberg: Norvégiában már 29-en haltak meg 75 évnél idősebbek közvetlenül a Pfizer vakcina beadása után - vizsgálat indult

❗➽ Bomba: "Mesterséges a COVID-19 és csak laborban lehetett létrehozni" -mondta a HIV-et felfedező Dr Luc Montagnier

➽ 90% lehet azok aránya, akiknél pozitív a C-19 teszt, de alig hordoznak bármilyen vírust és nem fertőzőek - így nehéz megérteni a járvány természetét

➽ Valójában a Bill Gates Alapítvány finanszírozza a WHO-t, tartja kézben a CDC-t - tárta fel a Fox News

➽ Halálosabb, mint a Covid? A bezártság hatására egekben az öngyilkosságok száma - 500 orvos írt levelet az amerikai elnöknek

➽ Súlyos neurológiai problémák jelentkeztek az AstraZeneca kísérleti C-19 oltóanyagától - derül ki a kiszivárgott jelentésből


➽ CEPI - A globális vakcina-üzlet és biogenetikai iparág egy magán érdekcsoport kezébe került, amit Bill Gates irányít - 2020.Dec.01.


► Orwell 2020: Koronavírus-immunitás igazolásokat akar az amerikai operatív törzs vezetője

► COVID-19 oltási kártya készen áll Nagy-Britanniában a bevezetésre! Orwell 2020 - New World Order 2021

► Kissinger szerint a globális VILÁGKORMÁNY a megoldás, mert még az USA sem tudja legyőzni a CoViD-19-et egyedül

► Globális kormányzásra és világkormányra szólít fel az Egyesült Királyság korábbi miniszterelnöke a világjárvány kapcsán!

► Valójában a Bill Gates Alapítvány finanszírozza a WHO-t, tartja kézben a CDC-t - tárta fel a Fox News

➽ WHO: A beoltottaknak ugyanúgy karanténban kell maradni, mert nincs bizonyíték arra, hogy a vakcina megakadályozná a vírus elkapását, átadását

➽ Bankárfasizmus és orwelli pontrendszer: Az IMF böngészési, keresési, vásárlási szokásainkat, privát adatainkat szeretné megkapni!

➽ A "tájékozott beleegyezés" az orvosi etika alapja - Most hol marad?

➽ STERN címlap: A Globális Vakcinakartell világvallássá teszi az oltásban való hit dogmáját és eretnekké a kérdéseket feltevőket!

❗ PROBLEM - REACTION - SOLUTION - A manipuláció alapképlete mindig működik! Globálisan is!

➽ A kormányoknak igazából fogalmuk sincs, mit kezdjenek a Covid-19-cel, de bezárnak minket, ahelyett, hogy ezt beismernék - RT News.

➽ Újabb légitársaság jelentette be, hogy Covid-útlevél kell majd a járataikon történő utazás igénybevételéhez! Orwell 2020 - New World Order 2021

➽ A BBC 5 pontból álló útmutatást adott ki, hogyan rázzuk le "összeesküvés-elméletekkel" előálló rokonainkat karácsonykor

➽ Svájc egyelőre nem adott engedélyt a Covid-19 vakcinákra hiányos adatok miatt: biztonság, hatékonyság, minőség

➽ Beadatná magának a vakcinát? Még az immuniológus is csak hebegett-habogott az ATV Egyenes Beszéd műsorában és elakadt a szava!

➽ ENGEDELMESKEDJ! A Covid-19 után a tech-óriások még több kontrollt fognak gyakorolni afelett, hogy mit láthatsz és mit gondolhatsz a világról!

➽ Bill Gates, az eugenika és a népességcsökkentés összekapcsolódása - Az Eugenika és népességcsökkentés igaz története

➽ Ez az 1926-os, eugenisták közötti csúcstalálkozó és a célkitűzések jól mutatják, hogyan gondolkodik a szervezett magánhatalomként létező háttérhatalmi elit az emberiségről

➽ "Orwell 1984 ezen gondolatai napjainkban a szemünk előtt válnak valósággá" - Sokkoló szembesülni vele! - 2017-ben írt cikkem az Alternatív Hírek oldalon

► Valójában a Bill Gates Alapítvány finanszírozza a WHO-t, tartja kézben a CDC-t - tárta fel a Fox News

❗ Olasz képviselőnő mondta el az évtized parlamenti felszólalását 2020.05.14. - Deep State, Bill Gates és a szabadság felszámolása

➽ Orwell 2020: Koronavírus-immunitás igazolásokat akar az amerikai operatív törzs vezetője

► A világjárványról az Elit Madonnán keresztül már a 2019-es Eurovízión üzent és figyelmeztetett az "Új Világra"

► A koronavírus a kapitalizmus végét fogja jelenteni? Ahogy a pestisjárvány is lázadásokat és egy teljesen új korszakot indított el. (Al-Jazeera)

► "Koronavírusos Világgazdaság": Legjobb és legrosszabb forgatókönyvek a globális gazdaság számára - RT News

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT