Európa Tanács: Semmilyen formában nem korlátozhatóak a be nem oltott emberek jogai - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Európa Tanács: Semmilyen formában nem korlátozhatóak a be nem oltott emberek jogai

Share This
A szervezet arra reagált, hogy oltási igazolványt és azzal járó többletjogokat terveznek a beoltottaknak.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Az emberi jogok tiszteletben tartása miatt az embereket nem szabad COVID-19 oltás beadására kényszeríteni, és nem különböztethetőek meg hátrányosan azok, akik nem oltatják be magukat – utalva itt az oltásigazolás hiányából fakadó lehetséges korlátozásokra."

Ezt az állásfoglalást az Európa Tanács adta ki, a határozatot a múlt héten, 115 – 2 többséggel, 13 tartózkodás mellett fogadták el.

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
A kormányok gondoskodjanak arról, hogy az állampolgárok tájékoztatást kapjanak arról, hogy az oltás NEM kötelező, és hogy senkit sem politikai, társadalmi vagy egyéb módon nem kényszerítenek arra, hogy beoltassák magukat, ha ők maguk nem akarják ezt megtenni” - teszi hozzá a határozat.
Védelem kell azoknak, akik nem kérik az oltást

Az állásfoglalás kimondja, hogy védelmet kell biztosítani azoknak, akik nem akarják magukat beoltatni, hogy ne kapjanak semmilyen büntetést és ne érhesse őket semmilyen hátrányos megkülönböztetés.

A dokumentum azt is hozzáteszi, hogy teljes és megfelelő információkat kell szolgáltatni, tájékoztatva a potenciális felhasználókat a vakcina esetleges mellékhatásairól.
Az Európa Tanács kimondta, hogy az ilyen tanúsítványokat csak a vakcinák hatékonyságának, a lehetséges mellékhatások és a nemkívánatos események figyelemmel kísérésére lehet felhasználni.

Januárban röppent fel a hír, hogy a beoltottak oltási igazolása többletjogokat ad, így például a beoltottakra nem vonatkozna a kijárási tilalom.
Az Európa Tanács

Az Európa Tanács nem az Európai Unió szervezete, 1949-ben, a második világháború nyomán hozták létre, ma 47 európai országot számlál, az USA, Kanada és a Szentszék megfigyelő államként szerepel.

Célja „a demokrácia előmozdítása, az emberi jogok és a jogállamiság védelme Európában” ., működése elkülönül az Európai Uniótól.

A Tanács felügyeli az Emberi Jogok Európai Bíróságát (EJEB), és bár a Tanács határozatai nem kötelező érvényűek tagjainak mégis tiszteletben kell tartaniuk.

Szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: Assemblée Parlementaire


Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

VilagHelyzete%2B-%2Bqrcode
Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

3 megjegyzés:

  1. A FIDESS kormányt sem kötelezik a veszettség elleni oltásra..

    VálaszTörlés
  2. Ennek az állásfoglalásnak az ellenére egyre jobban sújkolják az oltási igazolványokprivilégiumát,és újabb járvánnyal fenyegetnek,mintegy őszre jósolt negyedik hullámmal,meg egy esetleges ,eddig ismeretlen betegséggel!A már elhasználódott,devalválódott mesemondó rvosokat mindig újakkal váltják le,akik egyre nagyobb rémmeséket mondanak,teljesen figyelmen kívül hagyva(vagy inkább annak ellenére?!) az Európa Tanács érveit,a 10 ezer orvos által elindított büntetőpert!Ezt úgy csinálják,mintha a járvány ,és a fenyegetettség fenntartásával akarnák elkerülni egy,a mi számunkra még ismeretlen buktatást!

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT