"A WHO felelőtlen viselkedése vitathatatlan! Nevezzék át nyugodtan Kínai Egészségügyi Szervezetnek!" - mondta Japán alelnöke - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

"A WHO felelőtlen viselkedése vitathatatlan! Nevezzék át nyugodtan Kínai Egészségügyi Szervezetnek!" - mondta Japán alelnöke

Share This


Japán alelnöke nagyon komoly bírálattal döngölte a földbe a WHO-t és annak elnökét, sőt azt mondta nyugodtan nevezzék át a Világ Egészségügyi Szervezetet Kínai Egészségügyi Szervezetnek, amiért a WHO heteken át fedezte Kínát a valós adatok és a fertőzés nagyságának elfedésében és a járvány eltitkolásában.


A WHO még január 14-i üzenetében is azt terjesztette, hogy a koronavírus-járványt ellenőrzés alatt tartják és a vírus nem terjed emberről emberre. Annak ellenére hazudták ezt, hogy 2019 decemberéből már voltak adataik, hogy igenis terjed.

Sőt a WHO nagyon sokáig óva intett minden országot a határok lezárásától és a repülőjáratok leállításától is.

Január folyamán a WHO még dicsérte Kínát a COVID-19-re adott nyitott és „gyors” válaszáért, még akkor is, amikor publikusá vált, hogy a pekingi hatóságok elhallgattattak és eltűntették az olyan orvosokat, mint Ai Fen, akik megpróbálták figyelmeztetni a világot, hogy Kína a járvány elfedésén dolgozik.
Taro Aso, hivatkozott is arra a petícióra, amely már közel 700 000 aláírást ért el a WHO főigazgatójának, Tedros Adhanomnak a lemondatásáról.


Az emberek szerint az Egészségügyi Világszervezetnek meg kell változtatnia a nevét. Nem szabad ezentúl WHO-nak nevezni, hanem át kell nevezni a Kínai Egészségügyi Szervezetnek(CHO). 

Ha a WHO nem erőlteti azt, hogy nincs járvány, akkor még hamarab lehetett volna megfelelő intézkedéseket hozni. Ráadásul Tajvannak egyedül kell szembenéznie a válsággal, mert kizárták a WHO-ból.Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete


◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT