Elképesztő kettős mércével tudósít a globalista média a brit és az orosz járványintézkedésekről - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Elképesztő kettős mércével tudósít a globalista média a brit és az orosz járványintézkedésekről

Share This


Így tudósít az angol főáramú média a járványra adott intézkedésekről és így tudósít ugyanezen intézkedésekről Oroszország esetében. Ismét az undorító nyugati kettős mércére hívta fel a figyelmet az RT News cikke.


Azt gondolnád, hogy az emberiség egy közös ellenséggel néz most szembe, a CoViD-19 világjárvánnyal. A brit média számára az ellenség világos: az oroszok.
Az oroszok, akiknek járványügyi intézkedései zsarnokiak és hatástalanok, még akkor is, ha ezek pontosan ugyanazok, mint a briteké.
Lezárás: az oroszok Putyin alatt vannak bezárva, míg a britek a közösségi szellemet erősítik.Mondanom sem kell, hogy (a globaloliberális diktátumokhoz alkalmazkodva - VilagHelyzete megj.),az Egyesült Királyság sajtója azonnal totalitarizmust és diktatúrát látott a láthatáron, amikor a BBC Putyint azzal vádolta, hogy


„a pandémiát használja fel az irányítás szigorítására”(Ismerős ugye?)

A brit műsorszolgáltató arról számolt be, hogy a lezárási intézkedések miatt az egyszerű oroszok zavartak és óvatosak.De nem így Nagy-Britanniában!
Amikor Boris Johnson miniszterelnök március végén törvényileg kötelező otthonmaradást vezetett be, a miniszterelnök egyetlen kritikája az volt, hogy a drakói intézkedések túl későn érkeztek.

Az oroszok "cybergulag-ot" kaptak, a britek bezzeg csak "intelligens megfigyelést." 

Amikor az orosz kormány egy applikáció kifejlesztésének lehetőségről beszélt, mellyel a fertőzötteket lehetne nyomon követni, a brit média azonnal személyiségi jogok megsértéséről beszélt és az orosz kormány magánszféra elleni támadását vizionálta.De egy héttel később már arról az örvendetes tényről számolt be ugyanez a sajtótermék, hogy a brit kormány legálisan használhatja fel az állampolgárok szeméyles adatait mobiltelefonjukból, hogy mozgásukat és viselkedésüket monitorozza, hogy ezzel is segítse persze a járvány elleni védekezést.
A külföldre küldött orosz segélyek "mind csak víruspolitika" és propaganda.


"Mit is jelent valójában az Oroszországtól szeretettel" - manipulál a BBC és ülteti el szándékosan a kételyeket, anélkül, hogy választ adna a kérdésre.
Ami a vezetést illeti: Míg "Putyin elrejtőzik", "Boris Johnson a háttérből irányít".A The Sun - a legnagyobb brit lap - még azt a hamis Fake Newst is megengedi magának, hogy azt hitesse el olvasóival: Putyin elkaphatta a koronavírust és ezért tűnhetett el.Boris Johnson természetesen nem tűnt el, hanem ő minden jó állampolgárhoz hasonlóan önkéntes karanténban tartotta magát és a háttérből irányította az intézkedéseket "digitális kabinet" segítségével... Aztán persze az is kiderült, hogy a végén nem Putyin, hanem maga a brit miniszterelnök kapta el a CoViD-19-et és került intenzív osztályra."Válság idején ha Boris Johnson azt kérdezi magától, ki lenne a példaképe, az minden bizonnyal Periklész lenne. Átvezette Athént ie. 430-ban a pestisjárványon, majd életét áldozta maga is a fertőzésnek a hős küzdelemben.Putyin viszont sajnos beleragadt örökre a hidegháborúba, ahol a valódi segítség igazából 'víruspolitika', a digitális nyomkövetés 'cybergulág' és minden intézkedése valójában "veszélyt jelent."
Felsorolni is nehéz lenne a sok példát, de ez is jól mutatja az elképesztő kettős mércét, propgandaszerű ideológia-gyártást, ami a nyugati főáramú médiában zajlik..
Ugyanezt a világjárvány első heteiben tapasztalhattuk már Kínával szemben is.

Sajnos nem csak a brit, de az amerikai (CNN, MsNBC) és az európai globalista médiára is igaz mindez.
(VilagHelyzete megj.)Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: RT NewsKapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:


► "A főáramú média feladata az, hogy szabályozza, mit gondolnak az emberek, nem pedig Trumpé" - elszólta magát Brzezinski lánya az MSNBC műsorvezetője

► 
Trump újra helyretette a CNN Fake News újságírót, aki próbálta az illegális bevándorlást álproblémának beállítani


► A legnagyobb leleplezés CNN Fake News ügyben! "A nézettség miatt hazudnak Trumpról és az oroszokról"- ismerte be producere

► Lemondott a CNN 3 újságírója, akik elterjesztették az álhírt az elnökválasztásba történő orosz beavatkozásról! Hazudtak!

► Az NBC durván meghamisította a Megan Kelly által Szentpéterváron készített Putyin interjút

► Újra hírt hamisított a CNN, de lebukott: Londoni muzulmánok kezébe adott anti-Iszlám Állam táblákat beállított jelenetben

► CNN, mint a hamis hírek és propaganda forrása sorsfordító lejtőhöz érkezett-Kapott egy gyomrost Trumptól

► Kitört az Igazság-háború a Főáramú és az Alternatív Média között - Ron Paul nyilvánosságra hozta a hazug mainstream listáját

► A "démonizálás" veszélye - avagy miért nem hisz már senki a hazug nyugati főáramú 'hírforrásoknak'

► "Amerikai médiasakálok: 5 nagyvállalat kezében összpontosul a média 90 százaléka"


◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

1 megjegyzés:

  1. Nyilvánvaló.mert nem mindegy hogy egy diktátor erőszakkal csinál valamit vagy egy demokrácia. A végeredmény ugyanaz, de az ÉRZÉS nem.

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT