"Svédország liberális hozzáállása a járványhoz olyan, mintha egy horrorfilmet néznénk!" - vélik szakértők - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

"Svédország liberális hozzáállása a járványhoz olyan, mintha egy horrorfilmet néznénk!" - vélik szakértők

Share This


Nyitott határok, nincs közösségi távolságtartás. Nyáj-immunitás miatt mindenkit meg akarnak fertőzni. Magasabb a halottak száma már, mint Dánia, Norvégia, Finnország együttvéve.

A többi skandináv ország lakói is lassan úgy emlegetik ezt, mintha valami "rossz horrorfilm lenne", amit Svédország művel.

Svédország ugyanis nem vezetett be semmilyen drákói intézkedést, lezárást, vagy korlátozást, mint a többi európai ország. Az emberek mehetnek 50 főig nagyobb csoportokba, bárokba, éjszakai klubokba, mozikba. A határok és az iskolák is nyitva vannak. Bár sok ember dolgozik otthonról, de az élet szinte normálisan folyik tovább. Mi akik felnőttek vagyunk, úgy is kell pontosan viselkednünk: felnőttként. Nem terjeszteni a pánikot és a pletykákat." - ezzel reagált a svéd miniszterelnök, Stefan Löfven televíziós beszédében.

A cél az, hogy lassan a lakosság koronavírussal fertőződjön meg és kialakuljon az ún. "nyáj-immunitás", bár ezt a megközelítést egészségügyi szakemberek rendkívül veszélyesnek tartják még Svédországon belül is. Ez a nyitott hozzáállás megdöbbentést váltott ki a szomszédos országokban, például Dániában, amely már bezárta a svéd határát, hogy megállítsa a terroristák és bűnözők átáramlását, de most ezt meg kellett tennie, hogy hosszabb távon is megelőzze a koronavírus terjedését.Koronavírus-fertőzésben meghalt személyek száma Svédországban:
Svédországot figyelve olyan az érzésünk, mintha egy horrorfilmet néznénk. Attól félünk, hogy nagyon rossz vége lesz. Minél jobban nyitva vannak Svédországban, nekünk annál jobban be kell zárkóznunk." - mondta a dán újságíró, Lisbeth Davidsen a svéd TV4-nek.

A közvéleménykutatások azt mutatják, hogy a finnek és a norvégok szinte egyhangúlag támogatják a lezárásokat.

Korai még azt kijelenteni, hogy a többi ország reakciói hisztérikusak lennének Svédország "az élet normál kerékvágása" miatti megközelítése okán, de a kezdeti jelek nem valami bíztatóak.Svédország eddig 4435 fertőzött esetet és 180 halottat számlál. (mai, 2020.március 31-i állás szerint) és ez több, mint Dánia, Norvégia és Finnország együttesen.


Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: InfoWars

◢ BLOG: 
VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT