J.F.Kennedy unokaöccse a Bill Gates által fejlesztett bőr alá injektálható chipre hívta fel a NY Times figyelmét - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

J.F.Kennedy unokaöccse a Bill Gates által fejlesztett bőr alá injektálható chipre hívta fel a NY Times figyelmét

Share This
Robert Kennedy Jr. írta tegnap: (őt folyamatosan követem Instagramon és érdemes odafigyelni, amit ír, hiszen Robert F. Kennedy fia és a nagy John F. Kennedy unokaöccse.)


"A New York Times újságírója tegnap arról az „összeesküvés-elméletről” kérdezett engem, amely szerint a Bill Gates injektálható chipet fejleszt ki, mely az oltási nyilvántartások tárolására szolgálna.

De itt vannak akkor a tények:
A Bill és Melinda Gates Alapítvány több, mint 21 millió dollárt fektetett be egy olyan mikrotű technológia tökéletesítéséhez, amely a bőr alá beadva egy infravörös fény által leolvasható adatokat (oltási előzményeket) tartalmazna, amit már egy „minimálisan adaptált okostelefon-technológia” is képes leolvasni.A technológia lehetővé teszi az egészségügyi dolgozók számára, hogy átvizsgálják az amerikai állampolgárokat, hogy felmérjék korábbi oltástörténetüket.A Bill és Melinda Gates Alapítvány által finanszírozott és 2019 decemberében közzétett tanulmány - amit az MIT, a Kínai Tudományos Akadémia Kémiai Intézetének és a Bellevue-ben lévő (WA) Gates által finanszírozott szellemi vállalkozások laboratóriuma tett közzé - , leírja, hogyan fognak „ infravörös-közeli kvantum pontokat ”beültetni a bőr alá vakcinával együtt a célból, hogy kódolják a„ decentralizált adatokat és bioszenzitív ”információkat.A Gates-technológia tetoválásszerű mechanizmust használ a láthatatlan nanorészecskék bőr alá injektálására.

Gates kutatói most az implantátumot a COVID-19 vírus elleni vakcinával tesztelik.

Az MIT dokumentum címe:

„Biokompatibilis infravörös-közeli kvantumpontok mikrotűkkel bőr alá juttatása a vakcinák rögzítéséhez.”Bill Gates 2011-ben kezdte meg a beültethető nyomkövető chipek biotechnológia finanszírozását a TransDerm Inc. támogatásával. A Gates jelenleg több beruházást hajt végre a különböző verziók fejlesztése érdekében, ideértve a Vaxxas Pty Ltd, a Micron Biomedical Inc., a Georgia Institute of Technology és a Vaxess Technologies Inc. támogatásait.Arra sürgetem önöket, hogy vegyék fel a kapcsolatot Bill Gates-szel a közösségi médiában.Finoman magyarázza meg neki, hogy az emberek felcímkézése és nyomon követése vonzó lehet a kormányzati visszaélésekhez egy totalitárius Kínában, ám ezek a tevékenységek ellentétesek az amerikai értékekkel és hagyományokkal." - írta Robert Kennedy Jr.

Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete
Robert Kennedy Jr. Instagram fiókja

Elnézést a néhol magyartalannak látszó szakkifejezések fordítása miatt!


◢ BLOG: 
VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

1 megjegyzés:

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT