MSNBC szerint az újranyitásért tüntetők főleg fehérek, nácik és rasszisták és azt akarják, hogy még több fekete haljon meg a járványban. - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

MSNBC szerint az újranyitásért tüntetők főleg fehérek, nácik és rasszisták és azt akarják, hogy még több fekete haljon meg a járványban.

Share This


Az MSNBC videokonferenciás adásában, ahol az amerikai gazdaság újraindításáért tüntető emberekről és megmozdulásokról számoltak be, a vendégek és műsorvezető a megszokott stílusban bírálták Trumpot, azok híveit a bevett skatulyákat alkalmazva.

Ha nem ismernénk a globalista főáramú média alkalmazott gyűlöletkeltési paneljait és bevett eszközeit, azt hihetnénk, hogy ilyen nincs..., hogy ilyen nem hangozhat el egy irányadó mainstream csatornán!
De igen. Elhangzik. 


Sajnos minden nap megtörténhet, mert ez a "kettős mérce narratíva" uralja a főáramú baloldali-liberális-'demokrata'párti médiát. Nem csak az Egyesült Államokban, de világszinten is.


“Amit látok az az, hogy rakás fehér ember tiltakozik. Mert a számokból azt látják, hogy óóó ez nem RÁM, hanem AZOKRA van hatással, akkor miért változtassak én az életemen. A Bostoni Kórház adatai alapján a COVID-19 fertőzöttek 82%-a afroamerikai vagy latin-amerikai állampolgár. Ezek a valós számok." - mondja Renee Graham.


És nézzük meg akkor, kik ezek a tiltakozók!  Túlnyomóan fehérek. Ezeket ez nem érdekli. Kint lobogtatják az amerikai zászlóikat, de őket nem érdekli Amerika. Ami őket érdekli az Donald Trump. És amit Donald Trump kreált. Őket nem érdeklik azok, akik életüket vesztik. Ők az országot akarják mozgásban tartani. Őket nem érdekli ez az üres és veszélyes lázadás. Ők csak újabb csatát akarnak a veszett ügyük számára. Tiltakozni. 


Michael Harriot: "Szerintem ez több annál, hogy nem érdekli őket, hogy emberek halnak meg. Mert ha megnézed a CDC járványügyi adatait, akkor ez világosan azt jelenti, hogy 'azt akarom, hogy még több fekete és barna ember haljon meg. 


Ha azt akarod, hogy a kormány nyissa meg a gazdaságot, akkor ezzel azt akarod, hogy még több fekete ember haljon meg. Ezt látjuk Donald Trumpnál, ezt látjuk nyíltan: hogy még több ember haljon meg. - zárja mondandóját a főáramú MSNBC csatornán.

Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete

◢ BLOG: 
VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT