"Minden élet számít"-érvelt ez a fehér anyuka a Black Lives Matternek - Agyonlőtték hidegvérrel! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

"Minden élet számít"-érvelt ez a fehér anyuka a Black Lives Matternek - Agyonlőtték hidegvérrel!

Share This


Te mit éreznél? Nézz a szemébe és képzeld el egy pillanatra, hogy ez a 24 éves lány a mennyasszonyod és életed szerelme. Van egy 3 éves kisfiatok.

A városban, ahol éltek mindig kimentek sétálni esténként.Természetesen próbáljátok elkerülni a bajt és városban jelen lévő bűnöző elemeket, a mostani zavargásokban résztvevőket. De nem tudjátok megtenni, mert mindenhol jelen vannak és azt ordítják, hogy egyedül csak az ő életük számít. 


Múlt héten
ez a 24 éves nő, Jessica Doty Whitaker Indianapolisban, a helyi vízparton lévő parkban vitába keveredett a Black Lives Matter egyik csőcselék csoportjával és azt merte nekik mondani érvként, hogy "MINDEN ÉLET SZÁMÍT".
A vita után távoztak, de a fekete elkövető a közeli hídnál tüzet nyitott rá és agyonlőtte a lányt.
"Az áldozat családjának beszámolója szerint a vita a Fekete Életek Számítanak szervezet és nyelvezet miatt indult el.
A két fél gyakorlatilag már szétvált egymástól, amíg - szemtanúk elmondása szerint - a gyilkos egy közeli hídról agyonlőtte a lányt majd elfutott" 
- számolt be a Fox News múlt hétfőn.

A lány apja elmesélte, hogy gyakran szoktak kimenni sétálni a vízpartra és a közeli dombra, ahol Jessica most is tartózkodott jegyesével, amikor egy feketékből álló csoport lépett oda hozzájuk és üvöltözni kezdte nekik a 'Fekete Életek Számítanak' szlogent, amire Jessica csak annyit válaszolt, hogy


"Minden élet számít!"...Erre azonnal fegyvert rántottak és vita kezdődött, de Jessica barátja, Jose Ramirez is elővette saját fegyverét, ami miatt nem fajult tovább a helyzet, hanem eltávolodtak.
A távolból azonban a négerek fegyverből lövést adtak le a lányra és fejbelőtték.
Azonnal meghalt. Korábban egy 14 éves gyereket lőttek már agyon ugyanazon a környéken.

"Azt hittük, elmentek. De ott vártak a hídnál és mikor mi odaértünk a híd alá, egyszerűen tüzet nyitottak és lelőtték."- mondta el Jose Ramirez, a leendő férje.


Fordította, szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete


Az esetről készült térfigyelő kamera alapján keresi a rendőrség a gyilkosokat:
➽ Kapcsolódó 
VilagHelyzete.com Cikkek: ➽


➽ A feketékről még 2013-ban ki merte mondani az igazat a CNN és Don Lemon! "Végezzétek el az iskolát és húzzátok fel a gatyátokat!"

Tucker Carlson : Ha a csőcselék fogja uralni az utcákat, Amerikának vége - A politikusok nem merik kimondani az igazat, de valakinek muszáj!

Tucker Carlson: Amerika új vallása: A csoportos megszégyenítés - A kultúrális forradalmat rászabadították az országra

Tucker Carlson: Vezetőink az egészségügyi vészhelyzetet használták fel a demokrácia aláásására - Kettős mérce a zavargások és vírus kezelésében

Polgárháború kezdődhet el az Egyesült Államokban a bűnözők fosztogatása és a baloldali erőszakos csoportok nyomában - VIDEÓ

A CNN nem tudta belefojtani a szót a rendőrsheriffbe, aki végig az igazságot mondta ki a rendőrgyilkosságokról és a Black Lives Matter szervezetről - Ezt mindenkinek látnia kell

"Nem vagyunk állatok és bűnözők! Undorító, amit művelnek" - A New Yorki Rendőr Unió vezetője hevesen kelt ki a rendőrök elleni támadások miatt

A baloldali erőszak lett a főáramú norma - Újabb felforgatásba kezdtek a Soros-Antifa(sz)ervezetek - "Az erőszakos baloldal felemelkedése"

"Ha a fasizmus valaha is megérkezik Amerikába, akkor az a liberalizmus képében fog jönni." - Ronald Reagan telibe találta a jövőt. Íme!◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT