Sokkoló hivatalos beismerés kutatóktól: Az 5G sugárzás tényleg koronavírust hozhat létre az emberi szervezetben - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Sokkoló hivatalos beismerés kutatóktól: Az 5G sugárzás tényleg koronavírust hozhat létre az emberi szervezetben

Share This


BOMBA! Sokkoló tudományos beismerés a legfrissebb kutatás:


Ez a tanulmány alapjaiban rázhatja meg az eddig összeesküvés-elméletnek titulált összefüggés-elméletet:Az 5G sugárzás tényleg koronavírust hozhat létre az emberi szervezetben!
A hivatalos NIH Nemzeti Egészségügyi Intézet belső tanulmánya szerint az 5G sugárzás, amit a sejtek elnyelnek megváltoztathatja a DNS-t és koronavírusokat hozhat létre már eleve az emberi szervezeten belül.A Guglielmo Marconi University, a Central Michigan University és az első Moscow State Medical University is azt állítja közös tanulmányuk és kutatásuk alapján, hogy

  

az 5G millimeteres hullámai olyan módon stimulálják és irritálják az emberi DNS-t és a sejtek magját, hogy azok koronavírusokat hozhatnak létre egyfajta válaszreakcióként.A hivatalos orvosi publikációban olvasható:
 Ebben a kutatásban kimutatjuk, hogy az 5G milliméteres hullámait el tudják nyelni a dermatológiai sejtek, melyek antennaként viselkednek, át tudják adni más sejteknek is és a legfőbb szerepet játszák abban, hogy a biológiai sejtekben koronavírusok jöjjenek létre."


A DNS töltött elektronokból és atomokból épül fel és egy induktor-szerű felépítése van. Ezt a struktúrát lineáris, toroid és kerek induktorokra lehet felosztani. Az induktorok a külső elektromágneses hullámokkal interakcióba lépnek, mozgatni és létrehozni képesek extra hullámokat a sejteken belül."
Ezen hullámok alakja hasonló DNS-forrásuk hexagonális és pentagonális alakjához. Ezek a hullámok a folyadékokban lyukakat hoznak létre a sejtmagon (nucleus) belül.

Annak érdekében, hogy ezeket a lyukakat újra kitöltse a szervezet, extra hexagonális és pentagonális bázisok jönnek létre. Ezek a bázisok egymáshoz kapcsolódhatnak és vírus-szerű struktúrákat hoznak létre, mint amilyen a koronavírus is."
 - írják a tudományos kutatásban."Ahhoz, hogy ezen vírusok létrejöjjenek a sejteken belül az szükséges, a külső befolyást gyakorló hullámok hullámhossza rövidebb, kisebb legyen, mint a sejt mérete. Az 5G milliméteres hullámainak jó esélyük van, hogy emiatt vírus-szerű struktúrákat hozzanak létre a sejteken belül, mint amilyen a Covid-19 Koronavírus is." 

Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete

Forrás: PubMed / Infowars
➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

➽ Az 5G sugárzás és technológia rendkívül veszélyes egészségügyi hatásaira hívja fel a figyelmet a Microsoft Kanada igazgatója


➽ Mikrohullámú fegyverek és elmekontroll a gyakorlatban - Német dokumentumfilm magyar felirattal

Már az 5G első genfi sérültjeiről számol be a svájci lap - "Mint egy mikrohullámú sütőben!"

Az 5G technológiáért folyik a háború, de a káros hatásokról senki nem beszél!

A Csendes Háború Néma Fegyverei

Digitális TV elme-kontroll és manipuláció HD-minőségben ! A titkos SSS technológia

Tudatmódosítás és a 3G - avagy "kapjuk a nyakunkba rendesen"...

Drábik János előadása: A Csendes Háború Néma Fegyverei

A csendes háború néma fegyverei (1979) - Jelentés a Vas-Hegyről - Report from Iron Mountain (1967)

Számos gyerek rákos megbetegedése után a szülők az iskola mellett lévő mobilátjátszó-torony sugárzását teszik felelőssé

Az 5G-tornyok környezetében gyakorlatilag elhullanak a méhek - ezt dokumentálták Kaliforniában
◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

6 megjegyzés:

 1. sokkolo menyire hulye emberek vannak ez ilyeneket meg irni is engedik. hallatlan

  VálaszTörlés
 2. Ennél nagyobb baomság nem létezik xd AGYALÁGYULT B:MOK xd persze az 5G hatásra olyan mértékbe metamorfizálnak a sejtek hogy átt alakulnak egy VIRUSSÁ na ez LOL xd
  ennél még a MIKULÁS IS HIHETÖBB

  VálaszTörlés
 3. Pár nap alatt le is vették. Vagy viccből tették fel, vagy trollkodni akartak.

  VálaszTörlés
 4. A cikk egyébként "hihető", mivel az egészet feltételes módban írták, tehát egyáltalán nincsenek meggyőződve róla, hogy igaz. Magyarul a cikk ne mahzudik, egy kvázi lehetséges "sci-fi" teória eddig, ami nincs bizonyítva.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A cikk utolsó mondata maga a cáfolat, hiszen a milliméteres hullámok károsító hatásáról ír. Behatolás bármilyen objektumba - így a sejtbe is - akkor lehetséges, amikor az adott sugárzás hullámhossza kisebb a befogadó objektum méreténél. Sejtméreteink átlagosan 0,01 mm-es nagyságrendben mozognak, így könnyen belátható, hogy szó sem lehet semmiféle károsító hatásról, ami csak 1 000 000 Hz felett jelenik meg (UV, RTG, gamma).

   Törlés
 5. Az 5G sugárzás hatására a sejtek hírvivő rns-ei az exoszómák elkezdenek közlekedni a sejtek között. A vírusnak kinevezett exoszóma az emberi test része. Ezt mutatja ki a pcr teszt. A sars-cov2 vírust csak a Wuhani számtógépen sikerült modellezni, ezt a vírust azóta sem sikerült egyik országnak sem azonosítani. Az influenza a és b fajtáit tudták csak megtalálni. A koronavírusok mindenkiben jelen vannak, de csak időszakosan, s a legyengült szervezetben lép fel nátha, hörghurut, tüdőgyulladás formában. Ellenszere a hydroxychloroquine, ami egy malária elleni kinin gyógyszer. A másik hatásos gyógyszer az ivermectin, ami egy vírusölő, féregirtó, ezt ennek előtt állatokon használták, de már van emberi felhasználásra is. Az oltások NEM vakcinák! mRNS ez az oltás, ami programozza a sejteket immunválaszra, autoimmun betegséget okoz, s nem gyógyítható, ha már beoltottak ezzel valakit. Hydrogélt is tartalmaznak ezek az oltások amik nanorobotok, az ismétlődő oltás azért kell, mert akkor tevődnek össze a nanorobotok elemei, s készek lesznek a beavatkozásra, amit az 5G-vel élesztenek fel.

  VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT