A brit trónteremben pózolnak a pedofilok - derült ki! Az angol királyi család és Clintonék rémálma: rács mögött Epstein bűntársa és a Mossad tisztje - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

A brit trónteremben pózolnak a pedofilok - derült ki! Az angol királyi család és Clintonék rémálma: rács mögött Epstein bűntársa és a Mossad tisztje

Share This


Az angol királyi család és Clintonék rémálma – rács mögött a Moszad tisztje és Epstein bűntársa.


Mint arról tegnap olvashattatok:

► ► Elfogta az FBI végre Jeffrey Epstein pedofil-hálózatát az Elit számára kerítőként működtető Ghislaine Maxwell-t, a milliárdos Mossad-ügynök lányát
Ghislaine Maxwell is ’megöngyilkolja’ majd magát?Sokan attól tartanak, hogy mi lesz, ha beszélni kezd vagy vádalku keretében megnevezi a pedofil bűnöző politikusokat és üzletembereket. Mert nem csak Clintonok és Podesták, de jó pár ismert ember kerülhet végre a börtönbe! Henry Kissinger, Tony Blair, Woody Allen, Mick Jagger....) (SBG Buddha - VilagHelyzete)


Több mint egy évtizeden keresztül ő irányította Epsteinnel együtt a milliárdos által fenntartott, fiatalkorú lányok megrontásával foglalkozó hálózatot. A legújabb vádak szerint maga Ghislaine Maxwell is részt vett a kiskorú lányok megerőszakolásában.Ha beigazolódnak a vádak, - és Epsteinhez hasonlóan nem ’öngyilkolja meg magát’ addig a börtönben – akkor akár 35 évet is kaphat. Epstein egykori üzlettársa szerint Ghislaine Maxwell „mindent tud” és „neveket fog feldobni az FBI-nak”.https://www.dailymail.co.uk/news/article-8486285/Ghislaine-Maxwell-naming-names-former-Epstein-associate-says.html
Azt tudjuk, hogy Jeffrey Epstein nem lehetett öngyilkos a szigorúan ellenőrzött börtönben! Idén januárban aztán az amerikai CBS televíziós csatorna hosszabb összeállítást közölt a halálesetről, megszólaltatva számos szakértőt, egyben helyszíni fényképekkel kérdőjelezve meg a hivatalos álláspontot.

https://www.cbsnews.com/news/did-jeffrey-epstein-kill-himself-60-minutes-investigates-2020-01-05/


Most pedig felbukkantak olyan fényképek, amelyek Buckingham Palota tróntermében együtt ábrázolják a biszexuális, pedofil Ghislaine Maxwell-t egy másik pedofil celebritással, Kevin Spacey-vel.

https://sputniknews.com/viral/202007041079790647-photo-of-ghislaine-maxwell-and-kevin-spacey-in-buckingham-palace-stirs-social-media/


Maxwell egy időben akár napi négyszer is meglátogatta András herceget a Buckingham Palotában, ahol intim körülmények között „együtt piknikeztek”.

https://www.thesun.co.uk/news/10822210/prince-andrew-ghislaine-maxwell-buckingham-palace/
Maxwell őrizetbevételével most az FBI figyelme András hercegre irányul és július 2-án az amerikai ügyészek már felszólították a herceget, hogy működjön együtt az igazságszolgáltatással.

https://sputniknews.com/world/202007031079788032-andrew-maxwell-relationship-massages/
Jeffrey Epstein amerikai milliárdost július 8-án letartóztatták emberkereskedelem és kiskorúak megrontásának vádjával.


Ez a tény óriásit szólt, hiszen Epstein közeli kapcsolatban állt mind a Clinton, mind a Trump házaspárral, azonkívül egykori politikai vezetőkkel (Henry Kissinger, Tony Blair) és celebritások (Woody Allen, Mick Jagger) egész sorával.

Mint azóta kiderült, Bill Clinton egykori elnök legalább 26 alkalommal vette igénybe Epstein magán repülőgépét, amelyet szűk körben csak „Lolita Express”-nek neveztek.


A milliárdos több évtizede futtatta 13-17 éves lányokból álló szexkereskedő hálózatát, de a rengeteg bizonyíték ellenére 2007-ben mindössze 13 hónap börtönre ítélték. Az alkut megkötő akkori egyik ügyész Alexander Acosta volt, Trump munkaügyi minisztere, aki a mostani botrány miatt két hete lemondott.
https://www.miamiherald.com/news/local/article220097825.html

Az elmúlt hónapokban a Jeffrey Epstein által elkövetett bűncselekményekről és a pedofil hálózatról a Netflix is készített amolyan polkorrekt, finomkodó dokumentumfilmet. Elindulásnak jó, de semmiképp ne tekintsünk a teljes történetnek, mert ez csak a felszín kapargatása.

A mélyben sokkal súlyosabb bűncselekmények és befolyásos személyek szerepelnek.....


Epstein a hírszerzés embere


Acosta szerint annak idején felülről rászóltak, hogy tussolja el az ügyet, mert„Epstein a hírszerzés embere”!Igen ám, de John Schindler nemzetbiztonsági szakértő szerint noha elképzelhető, hogy Epstein a megzsarolt politikusokról leadott információkat az FBI-nak is, de a jelek főképpen Izrael nemzeti hírszerző titkosszolgálata, a Moszad irányába mutatnak.
https://observer.com/2019/07/jeffrey-epstein-spy-intelligence-work/

Ezt a feltételezést erősíti, hogy a kiskorú lányokat Epstein számára saját élettársa – és feltételezhető izraeli tartótisztje – Ghislaine Maxwell hajtotta fel.

Igazából Maxwell vezette be a férfit a Trump- és a Clinton-család köreibe és neki voltak már évtizedek óta apja révén kapcsolatai az amerikai politika legfelsőbb köreibe.


Ghislaine Maxwell egy egykori magasrangú Moszad-ügynök és médiamágnás, Robert Maxwell lánya. A befolyásos személyiség 1991-ben halt meg rejtélyes körülmények között. Izrael állami temetést rendezett a tiszteletére az Olajfák-hegyén, amelyen megjelent hat aktív- és egykori izraeli hírszerzési vezető.
https://www.amazon.com/Robert-Maxwell-Israels-Superspy-Gordon/dp/0786712953

https://www.independent.co.uk/news/uk/crime/the-mystery-of-maxwells-death-6107041.html

A búcsúbeszédet Jichák Sámír, Izrael hetedik miniszterelnöke tartotta, aki kijelentette:
„Ő többet tett Izraelért, mint amiről ma beszélhetünk.”


Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete


➽ Kapcsolódó 
VilagHelyzete.com Cikkek: ➽


► ► Elfogta az FBI végre Jeffrey Epstein pedofil-hálózatát az Elit számára kerítőként működtető Ghislaine Maxwell-t, a milliárdos Mossad-ügynök lányát
Íme itt van Jeffrey Epstein teljes "Kis Fekete Könyve" tele a világ liberális elitjének neveivel

Korrupció a brit kormány legmagasabb szintjein, ahogy az Epstein pedo-hálózat utáni nyomozást leállították!

Óriási botrány: Az ABC 3 éve tudott Epstein és a Clintonok pedofil-hálózatáról, de brit királyi család fenyegetésére jegelték az interjút

Egy leleplező cikk a sok közül!

Trump -"Jeffrey Epsteinnek információi voltak Bill Clintonról és lám most halott. Öngyilkos lett 24/7 öngyilkosság elleni megfigyelés alatt?"

Miért nem írok az elit "Pizzagate" nevű legmocskosabb botrányáról és hová vezetnek a szálak?

A Netflix sorozata olyan kormányhoz köthető pedofil-hálózatot mutat be, amivel már a Baltimore-i Rendőrség is kénytelen foglalkozni

Kapcsolódó New York Times cikk:

Assad összekapcsolja a pedo Epstein, a Fehér Sisakosok két vezetőjének megölését: TÚL SOKAT TUDTAK!◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT