Oroszország és számos ország betiltja általános iskolákban a WiFi-t és a mobiltelefonokat a gyermekek egészségének védelme miatt - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Oroszország és számos ország betiltja általános iskolákban a WiFi-t és a mobiltelefonokat a gyermekek egészségének védelme miatt

Share This


Az Orosz Egészségügyi Minisztérium arra készül, hogy az általános iskolákban megtiltja a WiFi és a mobiiltelefonok használatát a gyerekekre gyakorolt egészségügyi kockázat miatt.


Az „Általános iskolai oktatás területén a digitális oktatási környezetben alkalmazott eszközre, tartalomra és működési módokra vonatkozó higiéniai előírások és speciális követelmények” című útmutató az Egészségügyi Minisztérium gyermekhigiéniai intézetének weboldalán található, amely kimondja:


.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/

„Az útmutató az utóbbi években elvégzett tudományos kutatások eredményein alapul.Többek között olyan multicentrikus tanulmányokon alapszik, amiket az Orosz Tudományos Akadémia Orvostudományi Tanszékének égisze alatt a gyermekek egészségének védelmére dolgozott ki a biztonságos digitális oktatási technológiák biztosítása érdekében. ”-írják.
A digitális iskolai és otthoni számítógépes tanulás új szabályai a következőket tartalmazzák:- A Wi-Fi és a vezeték nélküli internet-kapcsolatok tilalma az általános iskolában.
- Az okostelefonok használatának tilalma oktatási célzattal.
- Ajánlás: Könyveket használjanak sokkal inkább az otthoni tanulmányokhoz, nem pedig számítógépeket.
- Ajánlás Ne engedélyezzék a mobil hálózati bázisállomások (cellatornyok) iskolák területén vagy körneyzetében történő elhelyezését! A gyermekek nem járhatnak az iskolába okostelefonokkal. Míg több tucat ország javasolja, hogy csökkentsék a gyermekek mobiltelefon-sugárzásnak való kitettségét, az Egyesült Államok szövetségi kormánya ellentétes irányba halad és vezeték nélküli szolgáltatásokat helyez el az iskolákban és támogatja a Telecom-ot abban, hogy az alacsony forrású iskolákat az 5G hálózat teszt-alanyaként használja. 


Itt az ideje az Egyesült Államoknak is, hogy megvédje gyermekeinket és határozott ajánlásokat tegyen közzé a távoktatásról, valamint vezetékes (nem vezeték nélküli) felszerelést biztosítson az oktatáshoz ”
- mondta Theodora Scarato, a Environmental Health Trust ügyvezető igazgatója. 


Világszerte több országban már korlátozzák a WiFi és az elektromágnes sugárzást kibocsátó rendszerek iskolákba történő telepítésétCiprus eltávolította a Wi-Fi-t az általános iskolai osztályokból
és egy erős, folyamatos, figyelemfelkeltő kampányt folytat a szülők, tizenévesek és terhes nők számára.
Izrael és Franciaország betiltotta a Wi-Fi használatát az óvodákban és a Wi-Fi korlátozását rendelte el az iskolában.


Az Európai Parlamenti Közgyűlés 1815. számú határozatot adott ki, amelyben javasolja az EMF-eknek (elektromágneses sugárzásnak) való kitettség csökkentését és azt ajánlja, hogy „általában a gyermekek, különösen az iskolákban és az osztálytermekben előnyben részesítsék a vezetékes internetkapcsolatot, és szigorúan szabályozzák a mobiltelefonok használatát az iskolás gyermekek számára. iskolai helyiségekben. ”
A helyi önkormányzatok világszerte olyan határozatokat hoztak , amelyek a vezetékes, nem pedig a vezeték nélküli internet népszerűsítését célozzák meg és sok iskola megszüntette és / vagy megállította a vezeték nélküli rendszerek bevezetését az iskolaépületekbe.2019-ben Oregon állam (USA) elfogadta az SB283 törvényjavaslatot , amely arra utasítja az Oregon Egészségügyi Hatóságot, hogy vizsgálja felül a mikrohullámú sugárzásnak való kitettség egészségre gyakorolt ​​hatásainak független finanszírozású tudományos tanulmányait, különös tekintettel a vezeték nélküli hálózat technológiájának az iskolákban történő használatából eredő kitettségre és jelentést kell tenni a Törvényhozó Oktatási Közgyűlésnek 2021-ben.2017-ben a Maryland állam Gyermekek Környezetvédelmi Egészségügyi és Védelmi Tanácsadó Tanácsa először adta ki állami ajánlásait a vezeték nélküli sugárterhelés csökkentésére az iskolákban vezetékes - nem vezeték nélküli - internetkapcsolat biztosításával.A nyilvántartásba vett károkra vonatkozó közzétett tudományos bizonyítékok ellenére az US FCC 2019 decemberében úgy határozott, hogy nincs bizonyíték arra, hogy a vezeték nélküli technológia káros lenne és nincs oka a vezeték nélküli sugárzásra vonatkozó 24 éves, elavult, nem védő korlátaik frissítésére. 2020 februárjában a Environmental Health Trust történelmi jogi keresetet indított az FCC ellen e döntés megfordítása érdekében.
A jogi keresetet rövidesen, 2020. július 29-én kell benyújtani.
Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzeteForrás: Orosz Egészségügyi Minisztérium / Environmental Health Trust / Children Health Defense / Robert  F. Kennedy Jr.
➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

➽ Sokkoló hivatalos beismerés kutatóktól: Az 5G sugárzás tényleg koronavírust hoz létre az emberi szervezetben

Az 5G sugárzás és technológia rendkívül veszélyes egészségügyi hatásaira hívja fel a figyelmet a Microsoft Kanada igazgatója

Mikrohullámú fegyverek és elmekontroll a gyakorlatban - Német dokumentumfilm magyar felirattal

Már az 5G első genfi sérültjeiről számol be a svájci lap - "Mint egy mikrohullámú sütőben!"

Az 5G technológiáért folyik a háború, de a káros hatásokról senki nem beszél!

A Csendes Háború Néma Fegyverei

Digitális TV elme-kontroll és manipuláció HD-minőségben ! A titkos SSS technológia

Tudatmódosítás és a 3G - avagy "kapjuk a nyakunkba rendesen"...

Drábik János előadása: A Csendes Háború Néma Fegyverei

A csendes háború néma fegyverei (1979) - Jelentés a Vas-Hegyről - Report from Iron Mountain (1967)

Számos gyerek rákos megbetegedése után a szülők az iskola mellett lévő mobilátjátszó-torony sugárzását teszik felelőssé

Az 5G-tornyok környezetében gyakorlatilag elhullanak a méhek - ezt dokumentálták Kaliforniában◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT