A feketékről még 2013-ban ki merte mondani az igazat a CNN és Don Lemon! "Végezzétek el az iskolát és húzzátok fel a gatyátokat!" - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

A feketékről még 2013-ban ki merte mondani az igazat a CNN és Don Lemon! "Végezzétek el az iskolát és húzzátok fel a gatyátokat!"

Share This


Tegnap még arról kellett beszámolnom a CNN és a baloldali főáramú média ámokfutásai kapcsán, hogy "ilyen az, amikor a két leghülyébb és legdemagógabb főáramú riporter beszélget egymással!"

Ma viszont olyat mutatok nektek, ami még engem is megdöbbentett, mert ha ma mondaná ezt ki a CNN, saját magukat tiltanák le inkább.....
Don Lemont a CNN-ről már jól ismerjük, hiszen napjainkra a minden realitásérzékét elvesztett globalista média megtestesítője.

Mindent alulmúlt, amikor a Black Lives Matter szervezetet az egyik legveszélyesebb szervezetnek tartó rendőrseriffbe próbálta belefojtani a szót, aki ki merte mondani az igazat az afroamerikai bűnözésről is.


Nem volt ő ám mindig ennyire hülye! Most lelkes igazságkutatók előkeresték 2013-as egyik CNN-es adását, amiben éppen a feketék közösségeiben mutatkozó problémákról készített riportot.

Amikor tegnap azt írtam az Obama elnököt a Rushmore-hegybe polkorrekt módon odafaragni akaró Don Lemonról, hogy egy szavát sem érdemes már lefordítani, ma ezt a 2013-as videóját mégis azonnal elkészítettem nektek magyarul. Meg is fogjátok érteni, miért! (SBG Buddha - VilagHelyzete saját megj.)
Az oka annak, hogy ennyire sok erőszak és káosz van a fekete közösségekben nem más,mint az afro-amerikai családok szétesése.

Struktúra nélkül felnőve, fiatal fekete férfiak nagyon gyakran elutasítják az oktatást és zuhannak egyenesen az utcai kultúrába: drogok, lopás, bandák.

Senki sem kényszeríti őket erre!
Ez egy személyes döntés!


Igaza van ebben is.De az én értékelésem szerint: Nem ment elég messzire.

Mert a fekete emberek ha igazán meg akarják oldani a problémát,
csak 5 dolog van, amin el kellene gondolkodnotok, hogy tenni kellene!

Végezzétek el az iskolát!

Meg akarjátok törni a szegénység ciklusát?

Fejezzétek be, hogy azt mondjátok gyerekeiteknek, hogy "fehérként" viselkednek azért, mert iskolába járnak vagy helyesen beszélik az angolt!

És az 1. számú és valószínűleg a legfontosabb dolog:

Csak azért mert lehet gyereked, nem jelenti azt, hogy kell is legyen!

Több, mint 72%-a az afro-amerikai közösségben született gyerekeknek házasságon kívül születik. Ez azt jelenti, hogy az apák nincsenek már jelen a családban.

És tanulmányok is azt mutatják, hogy a férfi-szerep mintájának hiánya egy expresszvonat egyenesen a börtönbe! És a ciklus folytatódik...

Szóval fekete emberek, nagyon figyeljetek oda!

A Hip-Hop és RAP-kultúra dicsőíti mindazt, amit említettem.

Bűnöző és elítélendő viselkedés.

Kultúra, mely nagyon sok embert tesz gazdaggá.

Csak éppen nem titeket!
...............

Azt a mindenit neki! Ugye? Ahogy én sem bírtam nem lefordítani, úgy a konzervatív újságírók is megszólaltak különböző formában az interneten.

Tucker Carlson:

Aki a teljes akkori adásra kíváncsi, ebben a cikkben megtalálja.
Fordította, szerkesztette és feliratozta: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: VILAGHELYZETE.com➽ Kapcsolódó 
VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

Obamát kellene Mount Rusmore-ban az alapító atyák mellé kifaragni - Az idióta CNN és Don Lemon szerint

➽ A CNN nem tudta belefojtani a szót a rendőrsheriffbe, aki végig az igazságot mondta ki a rendőrgyilkosságokról és a Black Lives Matter szervezetről - Ezt mindenkinek látnia kell


"Nem vagyunk állatok és bűnözők! Undorító, amit művelnek" - A New Yorki Rendőr Unió vezetője hevesen kelt ki a rendőrök elleni támadások miatt

"Egyedül egyvalaki előtt vagyok csak hajlandó letérdepelni! Ne jöjjenek itt nekem a tisztelettel!"

Tucker Carlson : Ha a csőcselék fogja uralni az utcákat, Amerikának vége - A politikusok nem merik kimondani az igazat, de valakinek muszáj!

Tucker Carlson: Amerika új vallása: A csoportos megszégyenítés - A kultúrális forradalmat rászabadították az országra

Tucker Carlson: Vezetőink az egészségügyi vészhelyzetet használták fel a demokrácia aláásására - Kettős mérce a zavargások és vírus kezelésében

Elkezdődött a történelmi szobrok megbecstelenítése és ledöntése Nagy-Britanniában is. Churchill szobra lesz a következő?

Polgárháború kezdődhet el az Egyesült Államokban a bűnözők fosztogatása és a baloldali erőszakos csoportok nyomában - VIDEÓ

A baloldali erőszak lett a főáramú norma - Újabb felforgatásba kezdtek a Soros-Antifa(sz)ervezetek - "Az erőszakos baloldal felemelkedése"

"Ha a fasizmus valaha is megérkezik Amerikába, akkor az a liberalizmus képében fog jönni." - Ronald Reagan telibe találta a jövőt. Íme!

'A Sáska napja' következhet az USA-ban, ha a Trumpot a háttérerők megpróbálják elmozdítani - Egy új polgárháborúra figyelmeztet Michael Savage!

Paul Craig Roberts szemfelnyitó leleplező cikke az USA-ban tomboló baloldali hisztériáról: "Az amerikai polgárháború nem a rabszolgatartásról szólt"
◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT