Az amerikai kormány már 2007 óta tervezte a lezárásokat és a vakcina bevetését - Egyre több bizonyíték kerül napvilágra - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Az amerikai kormány már 2007 óta tervezte a lezárásokat és a vakcina bevetését - Egyre több bizonyíték kerül napvilágra

Share This
Egyre több bizonyíték kerül napvilágra arra vonatkozóan, hogy a 2020-ban elszabadult "lezárás és várakozás a vakcinára" stratégiát már évtizedekkel az amerikai kormányzaton belül főzték ki, jóval azelőtt, mielőtt a COVID-19 megjelent és túl sok személynek adott ürügyet a szörnyű tervek megvalósítására.

Nemrégiben fény derült a CISA (Cybersecurity and Infrastructure Security Agency - Kiberbiztonsági és Infrastrukturális Biztonsági Ügynökség) szerepére a 2020 márciusában Amerikára vonatkozó kulcsfontosságú lezárási útmutató kidolgozásában.
https://dailysceptic.org/2022/12/11/source-of-americas-lockdown-rules-identified-and-twitters-chief-censor-works-for-it/

Most pedig előkerült egy 2007-es világjárványterv, amelyet a Nemzeti Infrastruktúra Tanácsadó Tanács (NIAC) készített, és jelenleg a CISA weboldalán található.
https://www.cisa.gov/sites/default/files/publications/niac-pandemic-outbreak-final-report-01-17-07-508.pdf

https://www.cisa.gov/publication/niac-pandemic-outbreak-final-report

A terv tartalmazza a világjárványban érintett "alapvető fontosságú vállalkozások" eredeti listáját, amelyet a CISA 2020-ban használt fel Amerika lezárásához. 

A 2007-es terv (amely maga is a Belbiztonsági Minisztérium egy előző évi tervén alapult) egyértelműen kimondja, hogy "határozatlan időre" be akarják tiltani a nagyszabású összejöveteleket, be akarják zárni az iskolákat és a nem létfontosságú vállalkozásokat, be akarják vezetni az otthonról történő munkavégzést, és karanténba akarják zárni a veszélyeztetett és nem csak a beteg embereket. A cél egyszerű és világos: lassítani a terjedést, hogy megvárják a vakcinát.
https://www.dhs.gov/sites/default/files/publications/cikrpandemicinfluenzaguide.pdf

Egy világjárvány idején a cél a vírus terjedésének lassítása lesz; a vírus terjedésének késleltetése több időt biztosít a vakcina kifejlesztésére, miközben csökkenti az amúgy is terhelt egészségügyi rendszer terheit.

Videó: https://banned.video/watch?id=6397440c88f94a1af5cecec4


Itt a 2007-es NIAC-terv vonatkozó szakasza teljes terjedelmében.2006 és 2007 fordulópontok voltak az amerikai biológiai védekezés tervezésében. 2006 előtt az ilyen tervezés a biológiai támadásokra összpontosított, de aztán a küldetés nagymértékben elszállt és az új, drákói elképzeléseket teljes mértékben alkalmazták az általános világjárványtervezésre. Ez az ellentmondásos fókuszváltás annyira felbőszítette az Egyesült Államok vezető járványügyi szakértőjét, D. A. Hendersont, aki addig részt vett a projektben, hogy a leghatározottabban tiltakozott az új elképzelések ellen


https://www.aier.org/wp-content/uploads/2020/05/10.1.1.552.1109.pdf
A tapasztalat azt mutatja, hogy a járványokkal vagy más kedvezőtlen eseményekkel szembesülő közösségek akkor reagálnak a legjobban és a legkevesebb aggodalommal, ha a közösség normális társadalmi működését a legkevésbé zavarják meg.

Az erős politikai és közegészségügyi vezetés, amely megnyugtatást nyújt és biztosítja a szükséges orvosi ellátási szolgáltatások biztosítását, kritikus elem. Ha valamelyik nem bizonyul optimálisnak, egy kezelhető járvány katasztrófa irányába mozdulhat el.
Valaki, aki részt vett a programban a kezdeti időkben, azt mondta nekem, hogy az eredeti biológiai védelmi tervezés 2002-2003-ban egy célzott biológiai fegyveres támadást feltételezett, amelynek vírusos esete a himlő, bakteriális esete pedig a lépfene volt - mindkettőt a legrosszabb forgatókönyvnek tekintették. 

Felismerték, hogy a régi himlő elleni vakcina túl kockázatos ahhoz, hogy egy ilyen támadás esetén a lakosság szélesebb körében próbáljanak védelmet nyújtani, ezért egy új vakcinára törekedtek. De nagyon gyorsan, egy-két éven belül (nem utolsósorban a 2003-as SARS-járvány miatt) az eredeti küldetés hatalmas mértékben kibővült és hirtelen minden fertőző ágens, akár veszélyes, akár nem, a biológiai védelem hálójába került.

Az Egyesült Államokon kívül nagyobb ellenállás volt az efféle totalitárius ostobasággal szemben. 

Azonban még az Egészségügyi Világszervezet 2019-es pandémiás útmutatása is sok jelét viseli. Bár ez az iránymutatás dicséretes módon "semmilyen körülmények között" nem javasolta a kontaktok felkutatását, a határok lezárását, a be- és kilépési szűrést és a fertőzött személyek karanténba helyezését, feltételes ajánlásokat tett az arcvédő maszkok használatára a lakosság számára, az iskolák és munkahelyek bezárására és a "zsúfoltság elkerülésére", azaz a társadalmi távolságtartásra.


A cél szintén ugyanaz volt: "ellaposítani a görbét" a vakcinára való várakozáshoz, ahogyan azt az alábbi ábra szemlélteti.

A WHO útmutatása szerint: "Az NPI-k (Nem gyógyszerészeti Beavatkozások) gyakran a legkönnyebben hozzáférhető beavatkozások, mivel a specifikus vakcinák rendelkezésre bocsátása időbe telik"; "a specifikus vakcinák az első hat hónapban nem feltétlenül állnak rendelkezésre"; az NPI-ket "a járvány csúcspontjának késleltetésére használják... időt hagyva a vakcinák kiosztására".
Ezek a nem tesztelt elképzelések, amelyekről a WHO saját útmutatója joggal ismerte el, hogy nincsenek jó minőségű bizonyítékok, amelyek alátámasztanák őket, mára a világméretű világjárványok elleni védekezés szörnyű ortodoxiájává váltak. 

Ez annak ellenére van így, hogy ezek a módszerek teljes mértékben kudarcot vallottak bármelyik céljuk elérésében - ezt úgy tűnik, senki sem vette észre, aki támogatja ezeket a módszereket.

Valahogyan a világnak le kell vonnia a megfelelő tanulságokat ebből a kudarcból. 
Mégis azzal fenyeget, hogy a rossz tanulságokat fogja levonni.


A teljes cikket fordította és szerkesztette: VilagHelyzete

VilagHelyzete%2BTelegram%2BBanner


VilagHelyzete%202022.%20Szeptember%20Cover%20Duo

Elérhető a VilagHelyzete nyári extra száma 645 oldalon!
📖 A "Háttérhatalom Nagy Könyve" címmel 
VilagHelyzete%202022%20-%20J%C3%BAnius%20Quad
Az egy év alatt elkészített 12 VilagHelyzete e-Könyvújság sorozat legértékesebb darabját és egyedülálló tudásanyagát érheted el és őrizheted meg ezzel a 645 oldalas kiadvánnyal, amit online lapozható formában és letölthető dokumentumként is elküldök neked. A dokumentum bevezető 22 oldala itt megtekinthető

Ezt egy kedves olvasó írta, aki tegnap kapta meg a kiadványt. Az ő engedélyével megosztom hozzászólását:

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F1b819dec-b1a7-4ac5-ad2c-2fc58bc4c47f_482x231

424 oldalon érhető el a VilagHelyzete-Könyvújság
2022. április száma ✔
Benne 185 poszt / nemzetközi cikk és videó, 
23 cikk + Exkluzív Extra VilagHelyzete tudásanyag: 
Mire kell felkészülni egy gazdasági összeomlás esetén? - Összes cikk 
VilagHelyzete%202022.%20%C3%81prilis%20Triple%20Cover-min

2022. Márciusi száma ✔ Benne az"ukrán dráma" tudásanyaga + 21 cikkel és 124 extra oldallal
.com/img/a/


Minden jelentősebb PayPal-támogatóPatreon patronáló megkapja,
illetve 2490 Ft-ért megrendelhető ezen a linken:  https://bit.ly/3p5M5bE

Ha valamelyik szám még hiányozna és teljessé szeretnéd tenni az eddig megjelent kollekciót, a 2021. júniusi / júliusi / augusztusi szeptemberi / októberi / novemberi  / decemberi és 2022. januári és 2022. februári számok szintén elérhetőek 2490 Ft-os áron, csak jelezd, hogy mely kiadványokat kéred!
.com/img/a/
.com/img/a/

Minden jelentősebb PayPal-támogatóPatreon patronáló megkapja,
illetve 2490 Ft-ért megrendelhető ezen a linken:  https://bit.ly/3p5M5bE

Ha tetszik neked és fontos szerinted a VilagHelyzete.com 2011 óta végzett tevékenysége, valamint az AlternativHirek oldalon készített cikkek, fordítások elérhetősége és fennmaradása, segíts kérlek a folytatásban támogatásoddal! 
Köszönöm! (SBG Buddha - VilagHelyzete)

VilagHelyzete%2B-%2BT%25C3%25A1mogat%25C3%25A1s

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

👉 Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT