Az amerikai demokrácia közel 60 éve csak egy hallucináció? - A CIA Kennedy meggyilkolásában játszott szerepe mindent megváltoztat! - Roger L. Simon - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Az amerikai demokrácia közel 60 éve csak egy hallucináció? - A CIA Kennedy meggyilkolásában játszott szerepe mindent megváltoztat! - Roger L. Simon

Share This
Az amerikai demokrácia közel 60 éve csak egy hallucináció? A CIA Kennedy meggyilkolásában játszott szerepéről kiderült dokumentumok most mindent megváltoztathatnak!

Roger L. Simon díjnyertes regényíró, Oscar-díjra jelölt forgatókönyvíró, a PJMedia társalapítója, jelenleg pedig a The Epoch Times főszerkesztője.

Írását teljes egészében lefordítottam számotokra, mert a napokban felszínre került CIA dokumentumok hatalmas lavinát indíthatnak el.

Ha lemaradtál a hírről a VilagHelyzete platfromjain
(a főáramú médiáról nem is beszélve, hiszen tőlük már régen nem is remélünk naprakész hiteles tájékoztatást), akkor álljon itt Tucker Carlson összefoglalója erről magyar felirattal:


Nevezzük demokráciának, nevezzük demokratikus köztársaságnak, nevezzük alkotmányos köztársaságnak, nevezzük, aminek akarjuk - nem igazán számít, mi Amerika, ha igaz az, amiről Tucker Carlson a minap este beszámolt egy olyan forráson keresztül, aki "közvetlen ismeretekkel" rendelkezik a Kennedy-gyilkossággal kapcsolatos, még mindig rejtegetett dokumentumokról, amelyek a CIA-t gyanúba keverik.


Ha a CIA valóban bármilyen módon részt vett JFK 1963. november 22-i meggyilkolásában, akkor minden, ami azóta a közszférában történt az országunkban, alapvetően egy olyan hírszerző ügynökség által létrehozott hallucináció, amely sokkal mélyebb, mint azt a legtöbben közülünk - különösen én, mivel soha nem voltam híve az összeesküvés-elméleteknek - valaha is elképzeltük.


Az aznapi ügyek - Ronna McDaniel, az RNC vezetője, akiről kiderült, hogy pazarlóan költekezik a saját luxusútjaira, nem pedig a republikánus jelöltekre; Donald Trump, aki adománygyűjtésként önhitt NFT álművészetet ad ki (nyugodj békében, Johannes Vermeer); még Elon Musk leleplezése a Twitter mögött álló, többszörösen hazug cenzúrázó görényekről, bár ez is kísértetiesen hasonlít - elhalványulnak a 
a JF Kennedy - gyilkosságban való CIA részvételhez és ennek évtizedekig tartó masszív eltussolásához képest.

Az, hogy Mike Pompeo volt CIA-igazgató nem volt hajlandó megjelenni Carlson műsorában, hogy erről beszéljen, nem elhanyagolható. 

Mindannyian tudunk az 51 hírszerzési tisztviselőről - John Brennanról és másokról -, akik két évvel ezelőtt tévesen azt állították, hogy a Hunter Biden laptopja orosz dezinformáció volt. Másképp kellett tudniuk. És most ez?

Miért rejtegetik még mindig a Warren-bizottság dokumentumainak 3 százalékát a merényletről, azután a közel 60 év után, amikor az összes főszereplő meghalt, ha nem azért, hogy valami komoly jelentőségű dolgot elrejtsenek az amerikai nyilvánosság elől?
Itt az ideje újragondolni Oliver Stone "JFK" című filmjét, amelyet, bár csodáltam Oliver filmes munkásságát, eredetileg őrültségnek tartottam.

A Kennedy-gyilkosságnak különleges következményei vannak számomra, mert a 20. születésnapomon történt. Akkoriban Dartmouth-i diák voltam, és a hétvégét a barátnőmmel töltöttem a Skidmore-ban (Saratoga Springs, New York), és egy motelszobában ültem és döbbenten és megbabonázva néztem, ahogy Jack Ruby lelőtte Lee Harvey Oswaldot, élőben a fekete-fehér televízióban.

Nem emlékszem, hogy életemben láttam volna ennél megmagyarázhatatlanabb dolgot. 
Hogyan történhetett ez meg alig néhány órával a merénylet után? Visszatekintve még hihetetlenebbé válik. 

Bizonyos értelemben most úgy érzem, hogy felnőtt életem nagy részét, amit valóságosnak hittem, eltörölték.

Bár a legtöbb "bizonyos korú" embernek megvan a maga személyes története, ez viszonylag kisebbik rész. 

Történelmileg, országunk egésze számára a Kennedy-gyilkosság katasztrófa volt. Lyndon Johnson és az ő "Nagy Társadalom" szociális programjai felemelkedéséhez vezetett.

Ami valójában ezeknek a programoknak köszönhetően történt, az a fekete családok nem is olyan fokozatos pusztulása volt, mivel a nőket alamizsnával arra ösztönözték, hogy az államhoz menjenek feleségül a férfiak helyett, akik normális esetben a férjeik lettek volna. A fekete családok hanyatlására és az egyszülős háztartások számának növekedésére vonatkozó statisztikák jól ismertek, ahogyan az eredmények is, amelyeket a fekete közösség és a többiek is nap mint nap megélnek. 

Mi lesz abból a férfiból, legyen az fekete vagy fehér, akinek már nem az apa szerepének felelőssége fontos? LBJ sok tekintetben a Black Lives Matter keresztapja volt, nem is beszélve a legnagyobb városaink, mindenekelőtt Chicago utcáin tapasztalható rendkívül szomorú erőszakról.

Ha mindez igaz, akkor a kérdés az, hogy hogyan jutunk ki ebből a hallucinációból, amely erősebb, mint a Mathias Desmet belga akadémikus által leírt tömegképződési pszichózis, bár nem független tőle.

Először is, szükségünk van a teljes információra, minden dokumentumra és most azonnal. Anélkül, hogy a nyilvánosság átnézhetné ezt az utolsó három százalékot, nem juthatunk tovább. Ezt kellene követelnünk - hangosan.
Az Everly Brothers fogalmazta meg talán a legjobban, bár más összefüggésben.

"Ébredj, kicsi Susie, ébredj fel.
Mindketten mélyen aludtunk
Ébredj fel kicsi Susie és sírj
Vége a filmnek, négy óra van.
És nagyon nagy bajban vagyunk."


A teljes cikket fordította és szerkesztette: VilagHelyzete

Forrás és eredeti cikk címe: The Epoch Times

VilagHelyzete%2BTelegram%2BBanner


VilagHelyzete%202022.%20Szeptember%20Cover%20Duo

Elérhető a VilagHelyzete nyári extra száma 645 oldalon!
📖 A "Háttérhatalom Nagy Könyve" címmel 
VilagHelyzete%202022%20-%20J%C3%BAnius%20Quad
Az egy év alatt elkészített 12 VilagHelyzete e-Könyvújság sorozat legértékesebb darabját és egyedülálló tudásanyagát érheted el és őrizheted meg ezzel a 645 oldalas kiadvánnyal, amit online lapozható formában és letölthető dokumentumként is elküldök neked. A dokumentum bevezető 22 oldala itt megtekinthető

Ezt egy kedves olvasó írta, aki tegnap kapta meg a kiadványt. Az ő engedélyével megosztom hozzászólását:

https%3A%2F%2Fbucketeer-e05bbc84-baa3-437e-9518-adb32be77984.s3.amazonaws.com%2Fpublic%2Fimages%2F1b819dec-b1a7-4ac5-ad2c-2fc58bc4c47f_482x231

424 oldalon érhető el a VilagHelyzete-Könyvújság
2022. április száma ✔
Benne 185 poszt / nemzetközi cikk és videó, 
23 cikk + Exkluzív Extra VilagHelyzete tudásanyag: 
Mire kell felkészülni egy gazdasági összeomlás esetén? - Összes cikk 
VilagHelyzete%202022.%20%C3%81prilis%20Triple%20Cover-min

2022. Márciusi száma ✔ Benne az"ukrán dráma" tudásanyaga + 21 cikkel és 124 extra oldallal
.com/img/a/


Minden jelentősebb PayPal-támogatóPatreon patronáló megkapja,
illetve 2490 Ft-ért megrendelhető ezen a linken:  https://bit.ly/3p5M5bE

Ha valamelyik szám még hiányozna és teljessé szeretnéd tenni az eddig megjelent kollekciót, a 2021. júniusi / júliusi / augusztusi szeptemberi / októberi / novemberi  / decemberi és 2022. januári és 2022. februári számok szintén elérhetőek 2490 Ft-os áron, csak jelezd, hogy mely kiadványokat kéred!
.com/img/a/
.com/img/a/

Minden jelentősebb PayPal-támogatóPatreon patronáló megkapja,
illetve 2490 Ft-ért megrendelhető ezen a linken:  https://bit.ly/3p5M5bE

Ha tetszik neked és fontos szerinted a VilagHelyzete.com 2011 óta végzett tevékenysége, valamint az AlternativHirek oldalon készített cikkek, fordítások elérhetősége és fennmaradása, segíts kérlek a folytatásban támogatásoddal! 
Köszönöm! (SBG Buddha - VilagHelyzete)

VilagHelyzete%2B-%2BT%25C3%25A1mogat%25C3%25A1s

Elérhetőségek, amiket érdemes elmenteni:
📷 #1.számú Facebook-oldal:
📷 Párhuzamos FB-oldal:
📷 FB-oldal 'vész' esetére:
📷 Azonnali alternatív VilagHelyzete hírek: http://www.AlternativHirek.com

Ha úgy érzed értékes a VilagHelyzete és Alternatív Hírek oldalakkal kapcsolatos tevékenységem vagy érdemes támogatni a fennmaradást, minden segítséget szívesen veszek és köszönök:

akár a Paypal-küldéssel, akár Patreon támogatóként, mert nagyban segít a további működésben és életben tartásban. Köszönöm! 

👉 Egyszerű Bankkártyás támogatás PayPal használata nélkül:

Vagy beolvashatod a QR-kódot és ott is vagy! >>>

Exkluzív tartalom és kommunikációs lehetőség patronálóknak:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT