Tudományos bizonyítékok utalnak arra, hogy a kísérleti vakcinák átprogramozzák a veleszületett immunrendszert és a limfocitákat a szervezet szerveinek megtámadására késztetik - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Tudományos bizonyítékok utalnak arra, hogy a kísérleti vakcinák átprogramozzák a veleszületett immunrendszert és a limfocitákat a szervezet szerveinek megtámadására késztetik

Share This
Tudományos bizonyítékok utalnak arra, hogy a Covid vakcinák átprogramozzák a veleszületett immunrendszert és a limfocitákat a szervezet szerveinek megtámadására késztetik. Ezt már több kutató megállapította korábban is, de egyre inkább kezd beigazolódni az egyre halmozódó bizonyítékok segítségével.

Például: Spike Protein mRNA vaccines Increase Heart Attacks and Negatively effects the Immune ​System
Annak ellenére, hogy a Covid-19 mRNS vakcinákhoz tömeges halálesetek kapcsolódnak, e kísérleti kezelés bevezetése még mindig folyamatban van.

Nem számít, hogy mind a Pfizer, mind az FDA tudta, hogy a Covid vakcina bevezetésének első három hónapjában 1223 haláleset történt, a sürgősségi felhasználási engedélyt továbbra is folytatták.

Nemcsak tudománytalan, de álságos és erkölcstelen is az oltás utáni haláleseteket "megmagyarázhatatlan haláleseteknek" minősíteni. 

A patológusoknak és az orvosszakértőknek nincs más választásuk, mint kivizsgálni, hogy ezek a vakcinák hogyan ölnek meg bizonyos embereket. 

A boncolások és a patológiai bizonyítékok azt mutatják, hogy a kísérleti covid-vakcinák szív- és érrendszeri károsodást, immunrendszeri leépülést és súlyos autoimmun állapotokat idéznek elő.

Német patológusok mikroszkópos bizonyítékot mutatnak be arra, hogy a covid oltások "limfocita lázadást" okoznak - ami szervi elégtelenséghez vezet.

Arne Burkhardt és Walter Lang német patológus professzorok sajtótájékoztatót tartottak, amelyen tíz olyan ember boncolását mutatták be, akik röviddel a Covid-19 vakcina beadása után haltak meg.


A vizsgálatban részt vevő személyek mindannyian 50 évnél idősebbek voltak és az oltást követő két hétben különböző időközönként haltak meg. 
Miután mikroszkóposan megvizsgálták az elhunytak szövetmintáit, a patológusok minden egyes mintában találtak valami szokatlan, mégis közös dolgot.

A patológusok a tíz boncolt holttest között egy "limfocita-lázadás" előfordulását állapították meg. 
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
A patológusok obszcén mennyiségű limfocitát találtak több szövetben, többek között a májban, a vesében, a lépben és a méhben. A limfociták agresszívan megtámadták a szöveteket ezekben a szervekben, szervi károsodást okozva.
Ez az autoimmun rémálom több mint valószínű, hogy a Covid-19 oltás életveszélyes következménye. 

Burkhardt és két másik patológus megerősítette, hogy a tíz vizsgált esetből ötnél a vakcinák indították el ezt a patogenezist. Két esetben az oltást a halál "valószínűsíthető" okának minősítették. Egy esetet még ki kell értékelni, a másik két haláleset pedig "inkább egybeeső" vagy "valószínűleg" a vakcina okozta.

Egy német orvos, Peter Schirmacher professzor negyven olyan ember boncolását vizsgálta meg, akik a covid-19 oltást követő két héten belül haltak meg. 

Mikroszkópos részleteket mutatott ki a vakcinák által okozott súlyos szövetkárosodásokról;
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
arra a következtetésre jutott, hogy az emberek egyharmada közvetlenül az oltás miatt halt meg, vagy agyi vénatrombózis vagy autoimmun betegség révén.
A Covid injekciók átprogramozzák a veleszületett és az adaptív immunrendszert, csökkentve az interferonszintet a jövőbeli fertőzésekkel szemben.

Az oltás utáni halálesetek nagy része nem vezethető vissza az oltóanyagra, mivel a limfocitikus myocarditis makroszkóposan ritkán mutatható ki és szövettanilag nem ismerhető fel. 

Annak ellenére, hogy ez az egészségügyi probléma a Covid-19 oltást követően egyre gyakrabban fordul elő fiatalokban és idősekben, a limfocitikus szívizomgyulladást gyakran tévesen általános infarktusnak tekintik, és más okokra vezetik vissza.

Dr. Burkhardt elmagyarázza, hogy a leghalálosabb oltási mellékhatások közé tartoznak az autoimmun jelenségek. 

Az elhunytaknál három rendkívül ritka autoimmun betegséget mutattak ki. 
Ezek közé tartozott a Sjögren-szindróma, a bőr leukokláziás vaszkulitise és a Hashimoto-kór. 

Az egyéb életveszélyes mellékhatások közé tartozik az immunrendszer működésének csökkenése, az érrendszeri károsodás, a vaszkulitisz, a perivaszkulitisz és az eritrociták csomósodása.

Egy tanulmány további bizonyítékot szolgáltat arra, hogy a Covid oltások átprogramozzák a veleszületett és adaptív immunrendszert, felkészítve a szervezetet az immunrendszer leépülésére, a vírusinterferenciára és a rákra. 

A kutatók megfigyelték, hogy a "kétszeresen beoltottak" immunsejtjei később stimulálva lényegesen kevesebb interferont (IFN-?) termeltek.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
Ez akadályozhatja a vírus elleni kezdeti veleszületett immunválaszt, mivel a TLR7 hibái fiatal férfiaknál a COVID-19 iránti fokozott fogékonyságot eredményeznek" - írták a kutatók. 

Röviden, a beoltottaknál a veleszületett immunrendszerük kritikus aspektusait gyengítik és kimerítik. Ezt az immunrendszer leépülését soha nem lehet visszavezetni az oltóanyaghoz, mert a fertőzés egy új változata vagy egy rákdiagnózis mindig felcímkézhető az okként.


Burkhardt bírálta a jelenlegi orvosi kódolási szabványokat, amelyeket a halotti bizonyítványok véglegesítésére használnak. 

Ezeket "teljesen alkalmatlannak" és "végső soron statikailag értéktelennek" nevezte, mivel homályos általánosításokat tesznek és nem hivatkoznak konkrét patológiai bizonyítékokra.

Hogyan tudnak a közegészségügyi tisztviselők és az orvosok bármilyen előrelépést tenni a Covid-19 és a hatékony megelőzési intézkedések terén, ha a halál okát durván általánosítják és figyelmen kívül hagyják a patológiai bizonyítékokat?

A teljes cikket fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT