Hello Pfizer! Oltás-sérült nők videót tettek közzé, hogy felhívják a figyelmet a súlyos mellékhatásokra és segítséget kapjanak - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Hello Pfizer! Oltás-sérült nők videót tettek közzé, hogy felhívják a figyelmet a súlyos mellékhatásokra és segítséget kapjanak

Share This


Nők egy csoportja, akiknek az élete fenekestül felfordult egy kísérleti Covid-oltás után, nemrég készített egy videót, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet a mellékhatásaikra.


.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
„Helló, Pfizer. Szia Moderna! Szia, AstraZeneca! Hello, Johnson & Johnson” – mondják a nők a kamerának a videó bevezetőjében. „Helló, CDC. Helló, FDA” – teszik hozzá.
.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
„Célunk nem az, hogy további megosztottságot tegyünk a vakcinázott és nem vakcinázottak között. Miénk a választás, az információ, de ami a legfontosabb biztonság pártiak vagyunk.”

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
„Megsebesültünk, megváltozott az életünk, és segítségre van szükségünk” – folytatják a nők. „Az orvosok a válaszokért küzdenek, mi pedig kétségbeesetten várjuk a segítséget. Segíts megosztani történeteinket, segítsd hangunkat hallatni. 
Segíts összehozni az orvostársadalmat, hogy megkaphassuk azt a segítséget, amelyre oly égetően szükségünk van. Valósak vagyunk, itt vagyunk és vissza akarjuk kapni az életünket. #RealNotRare .”
Például Michelle Johnson, akit az elmúlt néhány napból választottam ki:

A világ legnagyobb közösségimédia-cégeinek dolgozó cenzorok úgy döntöttek, hogy a #RealNotRare hashtag potenciálisan félretájékoztatást terjeszt és tiltják, illetve akadályozzák terjedését.

Az egyik nő, aki megjelent a videóban, ezen a héten közzétette a közösségi médiáján, és ezt írta: „Köszönöm azoknak a hihetetlen nőknek, akikkel az út során találkoztam. Köszönöm az erőt, a támogatást és a testvériséget. Az elmúlt hat hónap elviselhetetlen lett volna nélküled, ezért köszönöm. Mindannyian olyan kegyesen kezeltek egy lehetetlen helyzetet, és csak remélni tudom, hogy én is így tettem. Az ön ellenálló képessége és eltökéltsége a nehéz körülmények és a megrendült egészség ellenére is igazán inspiráló.”

Követőinek azt mondta: 
„A jelenlévő közönségnek – Remélem, hogy mindannyian nyitott szívvel és nyitott elmével rendelkeztek. Sokan életünk legnagyobb kihívást jelentő egészségügyi harcával nézünk szembe, miközben egy erősen vitatott és rendkívül vitatott témán keresztül navigálunk. Egészségünket átpolitizálták, alaposan megvizsgálták és erősen kritizálták. És őszintén szólva, ez egy nehéz helyzet a gyógyuláshoz.”


„Megértem, hogy sokaknak nehéz elhinni, hogy ez megtörténhet” – folytatta.
– És nem hibáztatlak, én magam még mindig hitetlen vagyok. Azt is megértem, hogy szkepticizmusa valószínűleg abból a tényből fakad, hogy ez nem történt meg veled vagy a szeretteiddel. És imádkozom, hogy soha ne is történjen. De ez valóságos, és ez történik velünk."

Az oltással sérült fiatal hölgy hozzátette: 
„Csak remélni tudom, hogy egy napon választ kapunk arra vonatkozóan, hogy ez miért történt, tanulmányokat végeznek a jövőbeni szövődmények megelőzésére és további kutatásokat végeznek az egészség és a tudomány javítása érdekében. Mindenekelőtt nagyon remélem, hogy senkinek sem kell elviselnie azt, amiben az elmúlt hat hónapban volt részem. Nehéz volt, de mi vagyunk.”

A Real Not Rare (azaz valós és egyáltalán nem ritka) mellékhatásokkal és áldozatokkal foglalkozó weboldal esetek és személyek tucatjait mutatja be személyes oltási történük és szenvedésük példáján keresztül:

Szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete

1 megjegyzés:

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT