Az OMICROM félelemkampány mögött lévő furcsaságok és 10 feltételezés, mire fogják felhasználni - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Az OMICROM félelemkampány mögött lévő furcsaságok és 10 feltételezés, mire fogják felhasználni

Share This

Az OMICROM félelemkampány mögött lévő furcsaságok ebben a videóban:


10 feltételezés, mire fogják felhasználni az Omicron mögötti propagandát

1. jóslat : Az Omicron-változat hisztériáját arra fogják használni, hogy mindenki oltási státuszát lenullázzák, és arra kényszerítik őket, hogy egy teljesen új kört végezzenek az új változat ellen. Azok, akik elég hülyék ahhoz, hogy belevágjanak az Omicron változatba, a tüskefehérje biofegyver-injekcióinak véget nem érő sorozatát választják, ami végül megöli őket.

2. jóslat : Az Omicron Hysteriát arra fogják használni, hogy igazolják az agresszív oltási szabályokat, és megköveteljék, hogy ez az "új vészhelyzet" élvezzen elsőbbséget minden emberi joggal, az orvosi szabadsággal és a test autonómiájával szemben.

3. jóslat : Bár az Omicron változatot eddig csak teljesen beoltott embereknél találták meg, a hazug vállalati média az oltatlanokat fogja okolni a kialakulásáért.

4. jóslat : Az Omicron-változatot a vállalati média borítóként fogja használni a Covid-oltások által okozott antitest-függő fokozódás (ADE) összes halálesetének magyarázatára. Még ha nagy számban is halnak meg beoltottak, a média az oltatlanokat hibáztatja (lásd a fenti 3. pontot), és követeli, hogy az oltatlanokat teljesen elzárják, és megtagadják a társadalomhoz való hozzáférést.

5. jóslat : Az Omicron Hysteria-t arra fogják használni, hogy megpróbáljanak eltérő véleményeket generálni az oltások, szabályozások, állami "hatóságok" ellen, vagy a funkciószerzési kutatások mögött álló bűnözők, például Anthony Fauci kriminalizálja. Az ettől eltérő kifejezéseket "társadalomveszély" címkével látják el, és az ilyen megnyilvánulásokat emberöléssel vádolják.

6. jóslat : Az újságíró-terrorista média által gerjesztett tömeghisztéria igazolja, hogy a kormányzók további zárlatokat rendeljenek el, ami további kudarcokhoz, termékhiányokhoz és árinflációhoz vezet.

7. jóslat : Ha a médiának sikerül kellő erőszakkal felkavarnia az Omicron-hisztériát, akkor vagy a 2022-es félidős választások törlésére vagy egyetemes levélszavazás kiírására használják fel, hivatkozva azokra a "szélsőséges veszélyekre", amelyek mindenkiből származnak. nyilvánosan.

8. jóslat : Bármilyen gazdasági kudarcért, amelyet az inkompetens, bűnöző Biden-rezsim okoz, az Omicront fogják hibáztatni. Ez a képzeletbeli „változat” azonnal az égig magas energiaárak, az ellátási szűk keresztmetszetek és az élelmiszerboltok üres polcai bűnbakává válik. A média mindent rányom az Omicronra, aztán az oltatlanokra.

9. jóslat : Egy bizonyos ponton vagy az Omicron változatot, vagy a következő hamis változatot fogják felhasználni a kötelező háztól-házig oltás igazolására Amerikában, valamint mindazok orvosi elrablását, akik ellenzik, hogy behozzák őket. covid koncentrációs táborok a hatékony megsemmisítés érdekében. (Ez a gyakorlat Ausztráliában már elkezdődött, ahol a katonaság elrabolja az őslakosokat és fegyverrel viszik táborokba).

10. jóslat : Nem az Omicron lesz az utolsó változat, amelyet tömeghisztéria és milliárdos állami kifizetések keltésére használnak a Big Pharma számára. Ez az átverés évente megismétlődik, amíg az emberek félelemben élnek és együtt élnek vele.

Van egy Omikron névre hallgató 1999-es számítógépes játék, melyben magukat embernek álcázó démonok arra törekednek, hogy begyűjtsék az Omikron nevű virtuális valóságba a földön élők lelkét és kárhozatra vezessék azokat. Szerepel benne egy karakter, akit David Bowie játszik. Egy ponton a következőket mondja a játékosnak:

.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
„Ébredj fel! Az Omikronnak és korrupt kormányának emberei álomba ringatnak, hogy könnyebben irányíthassanak. Bábokká tettek titeket, melyeket démonok befolyásolnak. Csatlakozz a felébredettekhez, és harcolj a szabadságodért!”

Egy szintén Omicron címet viselő 1963-as film pedig arról szól, hogy egy idegen entitás megszáll egy embert, hogy rajta keresztül feltérképezze a Földet, amit aztán a saját faja majd elfoglalhat.


Szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete

Forrás: Uncut News

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT