Így bánnak el az 'Alapító Atyákkal' az USA-ban - Thomas Jefferson szobrát döntötte le a csőcselék Portlandben - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Így bánnak el az 'Alapító Atyákkal' az USA-ban - Thomas Jefferson szobrát döntötte le a csőcselék Portlandben

Share This


Így végzik az alapító atyák. Nesze neked függetlenségi nyilatkozat, nesze neked történelem... Portlandban így bántak el Thomas Jeffersonnal az egykori rabszolgatartás miatt.Ilyen az,"amikor az agresszív szobrok rátámadtak a békés tüntetőkre..."
Thomas Jefferson (1743. április 13. – 1826. július 4.) az Egyesült Államok harmadik elnöke, John Adams elnöksége alatt alelnök. A történelemkönyvekbe a függetlenségi nyilatkozat megírásával és sokoldalúságával került be. Ő alapította a Demokrata-Republikánus Pártot, amibe ő is tartozott, illetve a Virginiai Egyetemet.Jefferson egy tehetős virginiai rabszolgatartó családba született, apja Peter Jefferson, ültetvényes, rabszolgatartó és földmérő, édesanyja Jane, a befolyásos Randolph család tagja. A család már nemzedékek óta Virginia területén élt.
Erősen hitte, hogy minden embernek vannak bizonyos „elidegeníthetetlen jogai”, köztük az önrendelkezés és a szabad gondolkodás. Jefferson igen jelentős szerepet vállalt abban, hogy pontosan kifejtse, mit is értünk „szabadság” alatt.Elmondása szerint a személyi szabadság abban merül ki, hogy azt cselekszünk, amit csak az akaratunk diktál, bizonyos határok között, amelyeket csak a személyi egyenjogúság szabhat meg.

Az ezzel ellenkező törvényeket a „zsarnok akaratának” hívta, melyek alapvetően megsértik az emberi jogokat. Egy megfelelő kormány csak abba szólhat bele, amikor az egyéni szabadság veszélyezteti az egyenlőséget.
Számos alkalommal, főleg írásaiban arról tett tanúbizonyságot, hogy csodálja a kormány nélküli indián törzsek életmódját, az egységet, amiben élnek. (SBG Buddha - VilagHelyzete)SBG Buddha - VilagHelyzete

Forrás: RT News


➽ Kapcsolódó 
VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

Elkezdődött a történelmi szobrok megbecstelenítése és ledöntése Nagy-Britanniában is. Churchill szobra lesz a következő?

Tucker Carlson: Vezetőink az egészségügyi vészhelyzetet használták fel a demokrácia aláásására - Kettős mérce a zavargások és vírus kezelésében

Tucker Carlson: Amerika új vallása: A csoportos megszégyenítés - A kultúrális forradalmat rászabadították az országra

Tucker Carlson : Ha a csőcselék fogja uralni az utcákat, Amerikának vége - A politikusok nem merik kimondani az igazat, de valakinek muszáj!

"Nem vagyunk állatok és bűnözők! Undorító, amit művelnek" - A New Yorki Rendőr Unió vezetője hevesen kelt ki a rendőrök elleni támadások miatt

"Egyedül egyvalaki előtt vagyok csak hajlandó letérdepelni! Ne jöjjenek itt nekem a tisztelettel!"

Polgárháború kezdődhet el az Egyesült Államokban a bűnözők fosztogatása és a baloldali erőszakos csoportok nyomában - VIDEÓ

A baloldali erőszak lett a főáramú norma - Újabb felforgatásba kezdtek a Soros-Antifa(sz)ervezetek - "Az erőszakos baloldal felemelkedése"

"Ha a fasizmus valaha is megérkezik Amerikába, akkor az a liberalizmus képében fog jönni." - Ronald Reagan telibe találta a jövőt. Íme!

'A Sáska napja' következhet az USA-ban, ha a Trumpot a háttérerők megpróbálják elmozdítani - Egy új polgárháborúra figyelmeztet Michael Savage!

Paul Craig Roberts szemfelnyitó leleplező cikke az USA-ban tomboló baloldali hisztériáról: "Az amerikai polgárháború nem a rabszolgatartásról szólt"
◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT