Bojkott: A szólásszabadság teljes korlátozására akarják rávenni a Facebookot a globalista gigacégek - a pénzükért cenzúrát vásárolnak! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Bojkott: A szólásszabadság teljes korlátozására akarják rávenni a Facebookot a globalista gigacégek - a pénzükért cenzúrát vásárolnak!

Share This

Sorra függesztik fel hirdetéseiket az online közösségi oldalakon olyan globális nagyvállalatok, mint az Unilever, a Coca-Cola vagy a Honda, hogy arra ösztönözzék őket, hogy lépjenek fel még agresszívabban a "gyűlöletbeszéd" és a "hamis információk terjedése" ellen.
A Facebook bevételeinek zöme a hiredtésekből származik, de a cég egyelőre nem hátrál.

Több nagyvállalat bejelentette, hogy felfüggeszti hirdetéseit a közösségi oldalakon, ezzel lépve fel a gyűlöletbeszéd és a hamis információk terjedése ellen.
A #StopHateForProfit kampányhoz már több mint 100 hirdető, legutóbb a Pepsi és a Starbucks csatlakozott.A bojkott különösen fájdalmas lehet a világ legnagyobb közösségi oldala számára, hiszen mintegy 8 millió hirdetője van a közösségi óriásnak és bevételei szinte ebből vannak elsősorban. Abból viszont tetemes, 70 milliárd $.


A Facebook az online hirdetési piac második legnagyobb szereplője a Google után az Egyesült Államokban az Emarketer adatai szerint.

A Google amerikai hirdetési bevételei 41,8 milliárd dollárra rúgtak 2019-ben, a Facebook közel 30 milliárd dollárt gyűjtött be tavaly online hirdetésekből az Egyesült Államokban, globálisan pedig közel 70 milliárd dolláros bevétele volt.
Forrás RT News / Portfolio

SBG Buddha - VilagHelyzete


➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽

Botrány: Az Arvato cég és moderátorok tömegei felelnek a Facebook magyar cenzúrázásáért! - A 444 maga buktatta le saját magukat egy ott dolgozóval!➽ Hazudott a Facebook: Nem csak lehallgatja, de le is jegyzeteli az emberek beszélgetéseit - ismerték el a Bloombergnek


◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT