Polgárháború kezdődhet el az Egyesült Államokban a bűnözők fosztogatása és a baloldali erőszakos csoportok nyomában - VIDEÓ - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Polgárháború kezdődhet el az Egyesült Államokban a bűnözők fosztogatása és a baloldali erőszakos csoportok nyomában - VIDEÓ

Share This


Elképesztő és megdöbbentő videók járják be a világot, ahogy bűnözők, fosztogatók, vandálok és randílrozók lángba borítják az amerikai utcákat, rendőröket lőnek agyon, embereket támadnak meg, boltokat fosztanak ki és épületeket gyújtanak fel.

Azt az elnököt pedig, aki rendet akar tenni - egyrészt mert kötelessége, másrészt mert a józan ész is ezt diktálja - azt a big tech cégek, balliberális politikusok támadják és erőszakkal vádolják a figyelmeztetése miatt, amit ezen bűnözők felé intézett!
(SBG Buddha - VilagHelyzete saját megj.)A rendőrség több tucat vandált tartóztatott le, de az üzleteket megrohamozó és kifosztó sok száz bűnöző még késő éjszaka is az utcákon tombolt.

Az amerikai televíziók tudósításai szerint feketék csoportjai köröztek Manhattan szívében és a rendőrök akkor kapták el őket, amikor éppen egy elektronikus cikkeket forgalmazó áruházba törtek be.

A rendőrség csupán annyit közölt, hogy „több száz embert” tartóztattak le. A folyamatos vandalizmus ellenére Bill de Blasio polgármester úgy nyilatkozott, hogy „a város alapjában véve nyugodt és békés”.


Az ország más államaiban is folytatódtak a zavargások. Washington D.C.-ben egy rendőrségi autó a Fehér Házhoz közel robbant fel, Buffalo városában egy teherautó hajtott a tüntetők közé, elgázolva két rendőrt.
St. Louisban 4 rendőrt lőttek le.

Las Vegasban egy rendőrt fejbelőttek ugyanilyen utcán randalírozó bűnözők. Az életéért küzdenek a kórházban.Philadelphiában az ott érvényben lévő kijárási tilalmat megszegve százak tüntettek a rendőrség központi épülete előtt, a rendőrség könnygázt és gumilövedékeket is bevetett a tüntetők eloszlatására.

Los Angelesben a saját boltját a kifosztóktól fegyverrel megvédeni akaró bolttulajdonost vették őrizetbe a rendőrök! Őrület ami folyik és az abnormalitás lett a norma Liberáliában! Totálisan így megy félre a legalapvetőbb normák betartatása és betartása.

A kiérkező rendőröknek a szemtanúk már-már könyörögnek, hogy ne a bolt tulajdonosait tartóztassák le, akik saját tulajdonukat éppen próbálták megvédeni, hanem a fosztogatókat, akik megpróbáltak oda betörni. De az élő adásba került jelenetben a rendőrök láthatóan nem az afro-amerikai feketék után indulnak el, hanem a tulajokat bilincsellik meg! Elképesztő! (SBG Buddha - VilagHelyzete)
Éjszakára az Egyesült Államok 6 államában és másik 13 városban vezettek be kijárási tilalmat, hogy megfékezzék a pusztítást.

Texasban ugyanilyen kapucnis fekete bűnözők egy fegyverboltot próbáltak meg kirabolni és éles fegyverből lövéseket adtak le a boltba belőve:


➽ Kapcsolódó 
VilagHelyzete.com Cikkek: ➽


➽ Trump Minneapolisba vezényli a Nemzeti Gárdát, ha a csőcselék nem hagyja abba a fosztogatásokat - A Twitter újra figyelmeztette az elnököt


A baloldali erőszak lett a főáramú norma - Újabb felforgatásba kezdtek a Soros-Antifa(sz)ervezetek - "Az erőszakos baloldal felemelkedése"

"Ha a fasizmus valaha is megérkezik Amerikába, akkor az a liberalizmus képében fog jönni." - Ronald Reagan telibe találta a jövőt. Íme!

ANTIFA:
Már 150ezer aláíró követeli az Antifa erőszakos baloldali anarchista csoportok terrorszervezetté nyilvánítását a sorozatos erőszakos akcióik és gyilkosságra buzdításuk miatt

Polgárháborút akarnak az USA-ban? A Trump-ellen felbérelt Antifa tüntetők túltesznek a legszélsőségesebbeken is agresszióban és véleményeltiprásban!

A maszkos Antifa liberális terrorbrigád járókelőkre támadt, de az "instant karma" visszaütött az egyik 'szép példányra' Portlandben

➽➽➽➽ Ezért nem tudom teljes mellszélességgel támogatni a hamburgi maszkos anarchistákat - saját vélemény (SBG Buddha - VilagHelyzete)◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

1 megjegyzés:

  1. Nem normálisak ezek az amerikaiak. Utálják Trumpot és kárörömmel nézik hogy nehézségei vannak. Már régen szét kellett volna lőni a csőcseléket éles lőszerrel. Őnáluk is működik nem csak Pakisztánban.
    Kockáztatják hogy banda háborúkra züllik szét az ország. Persze lehet hogy erre készülnek, de az átlag polgár még nem könyörög a diktatúráért. Na majd itt lehet baromi nagyokat ütni. Megtelnek a Fema táborok.

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT