Atlanta több körzetében megszűnt a rendőrség! Letették a munkát az őket ért támadások után - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Atlanta több körzetében megszűnt a rendőrség! Letették a munkát az őket ért támadások után

Share This


Megszűnt Atlanta több körzetében a rendőrség és gyakorlatilag többé nem biztosítják rendőrök a város nagyon sok körzetének védelmét az őket ért támadások után.Egyszerűen letették a munkát. Erről számoltak be helyiek, de tudósítók is.
Miután a rendőrökre rátámadó többszörös bűncselekményért már elítélt
Rayshard Brooks-ot lelőtte Garrett Rolfe rendőrtiszt és a rendőr ellen gyilkosság miatt emeltek vádat, amiben halálra vagy életfogytiglani börtönbüntetésre ítélhetik a rendőrt, a kollégái közül többen gondolták úgy, hogy nem folytatják a munkát Atlantában...

Hiszen amikor egy fekete bűnözőt lőnek agyon - ami nem nehéz, hiszen a bűnelkövetők jelentős része is afro-amerikai - olyankor azonnal a rasszizmus vádját veszik elő.

Ebből elég volt és a #BlueLivesMatter, azaz a rendőri életek is számítanak hashtag-gel indítottak a rendőrök is mozgalmat saját életük védelmében és az erőszakos bűnelkövetőket védelmező médiával és hangulattal szemben.Amit a főáramú média viszont nem mutat és nem teszi hozzá a tudósításaihoz, hogy a lelőtt Rayshard Brooks egész élete során bűncselekmények miatt került szembe a törvénnyel. Megverte a feleségét, terrorizálta a gyerekeit, lopásért többször vették őrizetbe. - írja tweetjében Candice Owens:

Az Atlantai Rendőrkapitányság este közleményt adott ki, hogy megpróbálja tompítani a helyezet és cáfolta, hogy ne látnák el a rendőrök a feladatot. Azt írják, túl sok hívást kaptak, ezért késnek a reagálással.... 


De többen azonnal cáfolták és mint elmondták a rendőrségi rádiókat figyelők, hogy teljes rendőri rádiócsend van Atlanta több körzetében és a rendőrök nem válaszolnak a hívásokra.


Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - VilagHelyzete


Forrás: Infowars


A rendőrséget feloszlattuk

➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽


➽ 
"Ti nem számítotok!"- ez az üzenet a fehér, évtizedeken át dolgozó osztályoknak a brit politika és főáramú média részéről


Így bánnak el az 'Alapító Atyákkal' az USA-ban - Thomas Jefferson szobrát döntötte le a csőcselék Portlandben

Elkezdődött a történelmi szobrok megbecstelenítése és ledöntése Nagy-Britanniában is. Churchill szobra lesz a következő?

Tucker Carlson: Vezetőink az egészségügyi vészhelyzetet használták fel a demokrácia aláásására - Kettős mérce a zavargások és vírus kezelésében

Tucker Carlson: Amerika új vallása: A csoportos megszégyenítés - A kultúrális forradalmat rászabadították az országra

Tucker Carlson : Ha a csőcselék fogja uralni az utcákat, Amerikának vége - A politikusok nem merik kimondani az igazat, de valakinek muszáj!

"Nem vagyunk állatok és bűnözők! Undorító, amit művelnek" - A New Yorki Rendőr Unió vezetője hevesen kelt ki a rendőrök elleni támadások miatt

"Egyedül egyvalaki előtt vagyok csak hajlandó letérdepelni! Ne jöjjenek itt nekem a tisztelettel!"

Polgárháború kezdődhet el az Egyesült Államokban a bűnözők fosztogatása és a baloldali erőszakos csoportok nyomában - VIDEÓ

A baloldali erőszak lett a főáramú norma - Újabb felforgatásba kezdtek a Soros-Antifa(sz)ervezetek - "Az erőszakos baloldal felemelkedése"

"Ha a fasizmus valaha is megérkezik Amerikába, akkor az a liberalizmus képében fog jönni." - Ronald Reagan telibe találta a jövőt. Íme!

'A Sáska napja' következhet az USA-ban, ha a Trumpot a háttérerők megpróbálják elmozdítani - Egy új polgárháborúra figyelmeztet Michael Savage!

Paul Craig Roberts szemfelnyitó leleplező cikke az USA-ban tomboló baloldali hisztériáról: "Az amerikai polgárháború nem a rabszolgatartásról szólt"


◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

1 megjegyzés:

  1. A Magyaroknak fel kell készülniük egy hasonlo' àllamot rombolo' tevékenység megakadàlyozàsàra...."Qui vis pacem para bellum"

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT