"Ti nem számítotok!"- ez az üzenet a fehér, évtizedeken át dolgozó osztályoknak a brit politika és főáramú média részéről - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

"Ti nem számítotok!"- ez az üzenet a fehér, évtizedeken át dolgozó osztályoknak a brit politika és főáramú média részéről

Share This
"Szélsőjobb", "nácik", "rasszisták"..., ezek azok a bélyegek, amiket a liberális 'elit' leggyakrabban használ azon patrióta, hazaszerető  emberek stigmatizálására, akik néha megzavarják polkorrekt érzékenységüket.Ez a nyílt lenézés és gyűlölet egy nagyon széles társadalmi osztállyal szemben végtelenül nyilvánvaló és sok éve tetten érhető, hiszen ebben élünk, ebben él Nyugat-Európa.

Holott a többség a legtöbb nemzetben ehhez, a nemzetét fontosnak tartó konzervatív réteghez tartozik, hiszen angolként, franciaként vagy németként nagyszülei, szülei legtöbbször évtizedeket dolgoztak azért, hogy egy adott ország úgy nézzen ki vagy olyan támogatásokat, szolgáltatásokat, sőt fizetéseket tudjon biztosítani, mint amiket ma a sokszor hőbörgő, romboló kisebbség természetesnek vesz, vagy alanyi jogon járó juttatásként követel magának.

A bigottság él és virul és köszöni jól van az Egyesült Királyságban.
(Olyan szót, hogy Anglia le sem írunk már, hiszen lassan értelmét is veszti a kérdés.) 

A "fehér dolgozó ember" kifejezés kimondása is gyakorlatilag rasszizmusnak számít! Holott egyszerű tényről van szó, miért ne lehetne kimondani?

Pedig ők az áldozatai ennek az ideológiának, mely hangosan kineveti, kigúnyolja őket.

A főáramú médiában és a sajtóban őket démonizálják, fenyegetésként állítják be a sokszínűségre nézve, véleményük, akaratuk, ízlésük, patriotizmusuk nem számít. Gyakorlatilag ignorálva vannak és semmibe veszik őket.

Ők a fehér munkásosztály. 


A különbség a hangnemben, a tudósításokban, a politikusi megszólalásokban tetten érhető és világít a Napnál is világosabban.Az elmúlt hetekben kirobbant tiltakozások és zavargások ismét igazolták mindezt.

Elég ha megnézzük, hogy bánt és tudósított a média azokról a dolgozni akaró emberekről, akik lassan 3 hónapja bezárva, munkájuktól, vállalkozásuktól megfosztva tiltakoztak és tüntetéseket szerveztek! Ők voltak a közveszélyesek, akik nem értik meg a helyzet súlyosságát, a közegészségügyi vészhelyzetet. Pár nappal később mindez már semmit sem számít. 

Amikor a Black Lives Matter nevezetű szervezet tüntetéseket szervez a Westminsternél  (a hátterét most hagyjuk is, hiszen az Antifa-hoz hasonlóan mindannyian ismerjük azt...), amikor szobrokat döntenek le, embereket, rendőröket támadnak meg egy 4500 km-rel arréb történt haláleset miatt, akkor a média és a sajtó, de a politka sem lehetne ennél empatikusabb velük szemben és nem is gyakorolhatna nagyobb szimpátiát.

Ők nem csőcselék, rendbontók, zavargók, de még csak nem is "szélsőbaloldali radikálisok", netán bűnözők", hanem csak szimplán tiltakozók..., sőt még szimpatikusnak beállított "rasszizmusellenes tüntetők."
Lerombolni nemzeti műemlékeket, felgyújtani a brit nemzeti lobogót (Union Flag), ez ma a társadalmi éberség és a rendszerszintű rasszizmus elleni fellépés jele...

Mi más lenne?!
Legalábbis szélsőbaloldalon így nevezik.
Ahogy a tervezőasztalon évekkel ezelőtt eltervezték!

27 rendőr megsérül, de a BBC többnyire békés tiltakozásoknak nevezi. 


Amikor britek, nemzeti oldalhoz tartozó aktivisták, futballszurkolók kimennek tiltakozni most hétvégén a szobrok, műemlékek és a brit történelem meggyalázása elleni tiltakozásként, őket ugyanez a média és politikusi kör nevezi "szélsőjobboldalnak", "náciknak", "rasszistáknak"... Tehát Hitler támogatói akarják megvédeni Churchill és a brit nemzet értékeit? ... ha lehet egyáltalán ilyenről még beszélni... 

A londoni (pakisztáni) polgármester, Sadiq Khan figyelmeztette is a briteket, hogy "a gyűlöletnek nincs helye a városban és nem látják szívesen"... (
“hate wasn’t welcome” in the city.), sőt be is jelentette, hogy a műemlékeket a diverzitás és multikulturális érkékenység alapján felül fogják vizsgálni. 
A BBC szerint a rendőrség egyébként több, mint 100 letartóztatást eszközölt az erőszakossá vált összecsapások során. Volt akinek a nyakát vágták el, másokat késsel vagy csak szimplán ököllel támadtak meg a természetesen többnyire "békés", "rasszizmusellenes" tüntetők... Voltak persze pozitív példák is: amikor egy fekete tüntető menekített ki a lincselés elől egy fehér patriótát...., és fordítva.:


Borotvaéles kontraszt és különbség volt a múlt hétvégi Black Lives Matter és a mostani brit nacionalista tüntetésekről szóló tudósítások között. Ez utóbbiak ugye a rasszisták. 

De milyen bizonyítékok alapján nevezi őket annak a liberális média? - tehetjük fel a kérdést. 

"Nos, elég csak rájuk nézni." -adja meg a választ a politika és a média.

Borotvált fej, Szent György kereszttel tetovált férfiak. Minden címoldalon ilyen fotókat láthattunk.

Pedig többségükben ők is egyszerűen csak hazafiak, akik úgy érzik, hogy kormányuk, a vezetőik, maga a politika és az az ország, amit ők hazjájuknak tekintenek egyszerűen magukra hagyta őket. Sőt nagyon sokszor meg is bélyegzi őket. Pedig jobbat érdemelnének.

És megérdemlik azt, hogy tudjanak róla minél többen, hogy ...

Ők is számítanak!Írta, szerkeszette és saját vélemény: SBG Buddha - VilagHelyzete
Gondolatébesztő forrásként az RT News cikke szolgált számomra.➽ Kapcsolódó 
VilagHelyzete.com Cikkek: ➽➽ Így bánnak el az 'Alapító Atyákkal' az USA-ban - Thomas Jefferson szobrát döntötte le a csőcselék Portlandben

Elkezdődött a történelmi szobrok megbecstelenítése és ledöntése Nagy-Britanniában is. Churchill szobra lesz a következő?

Tucker Carlson: Vezetőink az egészségügyi vészhelyzetet használták fel a demokrácia aláásására - Kettős mérce a zavargások és vírus kezelésében

Tucker Carlson: Amerika új vallása: A csoportos megszégyenítés - A kultúrális forradalmat rászabadították az országra

Tucker Carlson : Ha a csőcselék fogja uralni az utcákat, Amerikának vége - A politikusok nem merik kimondani az igazat, de valakinek muszáj!

"Nem vagyunk állatok és bűnözők! Undorító, amit művelnek" - A New Yorki Rendőr Unió vezetője hevesen kelt ki a rendőrök elleni támadások miatt

"Egyedül egyvalaki előtt vagyok csak hajlandó letérdepelni! Ne jöjjenek itt nekem a tisztelettel!"

Polgárháború kezdődhet el az Egyesült Államokban a bűnözők fosztogatása és a baloldali erőszakos csoportok nyomában - VIDEÓ

A baloldali erőszak lett a főáramú norma - Újabb felforgatásba kezdtek a Soros-Antifa(sz)ervezetek - "Az erőszakos baloldal felemelkedése"

"Ha a fasizmus valaha is megérkezik Amerikába, akkor az a liberalizmus képében fog jönni." - Ronald Reagan telibe találta a jövőt. Íme!

'A Sáska napja' következhet az USA-ban, ha a Trumpot a háttérerők megpróbálják elmozdítani - Egy új polgárháborúra figyelmeztet Michael Savage!

Paul Craig Roberts szemfelnyitó leleplező cikke az USA-ban tomboló baloldali hisztériáról: "Az amerikai polgárháború nem a rabszolgatartásról szólt"◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

1 megjegyzés:

  1. Ehez még nekünk fehéreknek is lessz valami hozzászólásunk ha jön az idő.

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT