Muhammad Ali fia darabjaira zúzta a rasszista Black Lives Matter és Antifa ideológiát - Apja utálta volna, mert ezek gonoszok, nem egyebek! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Muhammad Ali fia darabjaira zúzta a rasszista Black Lives Matter és Antifa ideológiát - Apja utálta volna, mert ezek gonoszok, nem egyebek!

Share This


Gyakorlatilag hetek óta figyeljük a gyűlöletkeltő, rasszista Black Lives Matter szervezet és a hozzájuk kapcsolódó szélsőbaloldali anarchisták ámokfutását. A közös finanszírozásuk és pusztító, kirekesztő, fajgyűlölő ideológiájuk mára mindenki számára nyílvánvaló.


Most az egyik "leghíresebb fekete", Muhammad Ali egyetlen fia mondta ki róluk az igazságot, miszerint apja megvetné a rasszista Fekete Életek Számítanak mozgalmat és minden életet egyformán fontosnak tartana, sohasem egyetlen egyet kiragadva belőlük...

Ezzel gyakorlatilag porrá zúzta a BLM köré a főáramú média és a baloldali politika által felhúzott cukormázat a New York Postnak adott interjújában.

"Apám azt mondta volna, ezek nem mások, mint gonoszok. Apám azt mondta volna, hogy 'minden élet számít'. - mondta a 47 éves Muhammad Ali Jr. a New York Postnak.


Ali Jr.is rasszistának tartja a Black Lives Matter szervezetet.
"Nem csak a feketék élete számít, hanem a fehérek élete is számít, de a kínaiak élete is és minden élet számít, mindenkinek az élete számít.
Isten mindenkit szeret - soha nem emelt ki senkit ebből. A gyilkosság pedig rossz, nem számít ki az áldozat."
 - tette hozzá.


Muhammed Ali Jr a rendőrséget ért támadásokat is elutasította és védelmébe vette a rendőröket.

"A rendőrség nem azzal a gondolattal ébred fel, hogy ma megölök egy 'ni**ert' vagy egy fehér embert! Ők csak megpróbálják a családjukhoz egy darabban hazajuttatni őket."

De Ali elítélte azt a Derek Chauvin rendőrt is, aki George Floyd nyakán térdelt percekig. Mint mondta, ez rossz és a korrupt rendőröket is be lehet börtönbe zárni.Ali Jr, aki Floridában él ugyanakkor kiemelte az Antifa szervezetet is, amit Trump is terrorista szervezetté nyilvánítana, hiszen gyakorlatilag azok.
"Ők nem különböznek a muszlim terroristáktól. Mind azt fogják kapni, amit megérdemelnek. Szétbas**ák az üzleteket, ártatlan embereket vernek össze a környéken, rendőrállomásokat és boltokat vernek szét. Ezek mind terroristák! Terrorizálják a közösséget. Egyetértek a békés tiltakozókkal, de az Antifa mindenkit megölne ezen a téren." - mondta.

Több konzervatív politikus is elismeréssel szólt Ali fiáról, hogy ezeket ki merte mondani végre.


Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete

Forrás: New York Post / RT News➽ Kapcsolódó VilagHelyzete.com Cikkek: ➽Polgárháborút akarnak az USA-ban? A Trump-ellen felbérelt Antifa tüntetők túltesznek a legszélsőségesebbeken is agresszióban és véleményeltiprásban!

Már 150ezer aláíró követeli az Antifa erőszakos baloldali anarchista csoportok terrorszervezetté nyilvánítását a sorozatos erőszakos akcióik és gyilkosságra buzdításuk miatt

"Ez itt a baloldal és az ő toleranciájuk" - Súlyos támadások Trump-támogatói ellen Minneapolisban

Így bánnak el az 'Alapító Atyákkal' az USA-ban - Thomas Jefferson szobrát döntötte le a csőcselék Portlandben


"Ti nem számítotok!"- ez az üzenet a fehér, évtizedeken át dolgozó osztályoknak a brit politika és főáramú média részéről

Így bánnak el az 'Alapító Atyákkal' az USA-ban - Thomas Jefferson szobrát döntötte le a csőcselék Portlandben

Elkezdődött a történelmi szobrok megbecstelenítése és ledöntése Nagy-Britanniában is. Churchill szobra lesz a következő?

Tucker Carlson: Vezetőink az egészségügyi vészhelyzetet használták fel a demokrácia aláásására - Kettős mérce a zavargások és vírus kezelésében

Tucker Carlson: Amerika új vallása: A csoportos megszégyenítés - A kultúrális forradalmat rászabadították az országra

Tucker Carlson : Ha a csőcselék fogja uralni az utcákat, Amerikának vége - A politikusok nem merik kimondani az igazat, de valakinek muszáj!

"Nem vagyunk állatok és bűnözők! Undorító, amit művelnek" - A New Yorki Rendőr Unió vezetője hevesen kelt ki a rendőrök elleni támadások miatt

"Egyedül egyvalaki előtt vagyok csak hajlandó letérdepelni! Ne jöjjenek itt nekem a tisztelettel!"

Polgárháború kezdődhet el az Egyesült Államokban a bűnözők fosztogatása és a baloldali erőszakos csoportok nyomában - VIDEÓ

A baloldali erőszak lett a főáramú norma - Újabb felforgatásba kezdtek a Soros-Antifa(sz)ervezetek - "Az erőszakos baloldal felemelkedése"

"Ha a fasizmus valaha is megérkezik Amerikába, akkor az a liberalizmus képében fog jönni." - Ronald Reagan telibe találta a jövőt. Íme!

'A Sáska napja' következhet az USA-ban, ha a Trumpot a háttérerők megpróbálják elmozdítani - Egy új polgárháborúra figyelmeztet Michael Savage!

Paul Craig Roberts szemfelnyitó leleplező cikke az USA-ban tomboló baloldali hisztériáról: "Az amerikai polgárháború nem a rabszolgatartásról szólt"

◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT