A CNN nem tudta belefojtani a szót a rendőrsheriffbe, aki végig az igazságot mondta ki a rendőrgyilkosságokról és a Black Lives Matter szervezetről - Ezt mindenkinek látnia kell - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

A CNN nem tudta belefojtani a szót a rendőrsheriffbe, aki végig az igazságot mondta ki a rendőrgyilkosságokról és a Black Lives Matter szervezetről - Ezt mindenkinek látnia kell

Share This


A CNN így próbálja meg az igazság kimondását elfojtani a saját narratíváját erőltetve a rendőrgyilkosságok és a Black Lives Matter gyűlöletkampánya okán, de a Milwaukee megyei sheriff, David Clarke nem hagyta magát és elképesztő 9 perces igazságkimondásba kezdett!

A CNN műsorvezetője, Don Lemmon bármennyire is próbálja végig, de nem tudta belefojtani a szót. Mindenkinek látnia kell, mert megérdemli az igazság!

És a CNN szánalmas próbálkozásait sem szabad figyelmen kívül hagyni!

Szerettem volna magyarul is eljuttatni számotokra, így elkészült a CNN videó magyar felirattal is! Ezt mindenkinek érdemes meghallgatnia!

A megdöbbentő, hogy az interjú 2016-os és az akkori rendőrök elleni erőszakos cselekedetek és a Black Lives Matter propagandája ennyire tetten érhető volt és a sheriff már azelőtt 2 évvel jelezte, hogy ha egy így megy tovább, pontosan a mai eseményekhez hasonló polgárháborús állapotokhoz vezethet. 


Elmondani nem lehet, ezt tényleg tátnotok kell és minden szavát meghallgatni..., pro és kontra... (SBG Buddha - VilagHelyzete)
A CNN NEM TUDTA BELEFOJTANI A SZÓT A RENDŐRSHERIFFBE, AKI VÉGIG AZ IGAZSÁGOT MONDTA KI A RENDŐRGYILKOSSÁGOKRÓL


.com/static/557a07d5e4b05fe7bf112c19/t/57ceba392e69cf210230e0d6/1434409802334/
3 rendőr meghalt, 3 megsérült Baton Rouge-ban, egy igazán kemény nap Baton Rouge-nak és az országnak.David Clarke, Milwaukee megyei seriffel beszélgetünk arról, hogy hogyan tarthatnánk biztonságban a rendőreinket.- Seriff, köszönet érte. Rettenetes nap... Beszéltem a seriff iroda, rendőrség és az állami rendőrség vezetőivel és elmondták, mennyire megrázta őket ez az eset, ők a béke üzenetét közvetítik és hogy fogjunk össze ebben az országban,
Mi az Ön üzenete?- Egy percig nem hiszi ezt el, ugye? Hogy ez az üzenetük?

Volt ma valami tüntetés a rendőrök halála miatt Baton Rouge-ban?


- Nem tudok róla, nem tudom.
- Valami lázongás vagy tüntetés a dallasi (Texas) rendőrtisztek halála miatt?

- Mit kérdez?
- Ez egy elég egyszerű kérdés.

- Én azt kérdeztem Öntől, hogy mi az üzenete ezeknek az embereknek.
Az ő üzenetük a béke. Mi az Ön üzenete?- Az én üzenetem az első naptól kezdve világos, két évvel ez előttről.
Ez a rendőrellenes hangulat, amit a Black Lives Matter nevű gyűlöletteli ideológia hirdet, elképesztő dühöt gerjeszt az amerikai rendőrök ellen.

Két éve megjósoltam, hogy ez lesz. Úgyhogy amire én kíváncsi vagyok ---

- Oké seriff, a legnagyobb tisztelettel, de Ön biztosan tudja, hogy ez amiatt történt?


- Igen, tudom. - Rendfenntartóként---
Két éve nézem ezt. Megjósoltam, hogy így lesz.
Ez a rendőrellenes retorika, amely keresztül söpört az országon, igazán gyűlöletes dolgokat hozott ki az emberekből és ezeket most az amerikai rendőrök szenvedik el.Tudni akarom, hogy a feketék-feketék ellen elkövetett bűncselekményei Amerikában---
Egyébként pedig, a minnesotai és lousianai tragédiák következtében, tud róla, hogy 21 feketét gyilkoltak meg az Egyesült Államokban? Beszámoltak erről?

Volt egy fekete rendőrtiszt, akit ma megöltek, de...

- Beszámoltak róla?

- Kérem, lehetne, hogy... kérem... maradjunk kultúráltak.
Mert biztos vagyok benne, hogy az üzenetet, amit Ön is közvetíteni akar a tévénézőknek, az a kultúrált viselkedés.- Bárcsak, Don, bárcsak maguk is ezt a kultúrált üzenetet közvetítenék e felé a gyűlölködő ideológia felé, a gyűlölet propagandistáinak.

Maga nem tudja, hogy mi az én üzenetem. Amit el akarok mondani, hogy ezek az emberek gonoszságról és erényről szónokolnak a gyűlölet nevében. 

- Mindjárt jövünk, elmegyünk egy szünetre.

Folytatás a videóban...

Szerkesztette, fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete
Forrás: VilagHelyzete cikke


➽ Kapcsolódó 
VilagHelyzete.com Cikkek: ➽


"Nem vagyunk állatok és bűnözők! Undorító, amit művelnek" - A New Yorki Rendőr Unió vezetője hevesen kelt ki a rendőrök elleni támadások miatt

"Egyedül egyvalaki előtt vagyok csak hajlandó letérdepelni! Ne jöjjenek itt nekem a tisztelettel!"

Tucker Carlson : Ha a csőcselék fogja uralni az utcákat, Amerikának vége - A politikusok nem merik kimondani az igazat, de valakinek muszáj!

Tucker Carlson: Amerika új vallása: A csoportos megszégyenítés - A kultúrális forradalmat rászabadították az országraTucker Carlson: Vezetőink az egészségügyi vészhelyzetet használták fel a demokrácia aláásására - Kettős mérce a zavargások és vírus kezelésében

Elkezdődött a történelmi szobrok megbecstelenítése és ledöntése Nagy-Britanniában is. Churchill szobra lesz a következő?

Polgárháború kezdődhet el az Egyesült Államokban a bűnözők fosztogatása és a baloldali erőszakos csoportok nyomában - VIDEÓ

A baloldali erőszak lett a főáramú norma - Újabb felforgatásba kezdtek a Soros-Antifa(sz)ervezetek - "Az erőszakos baloldal felemelkedése"

"Ha a fasizmus valaha is megérkezik Amerikába, akkor az a liberalizmus képében fog jönni." - Ronald Reagan telibe találta a jövőt. Íme!

'A Sáska napja' következhet az USA-ban, ha a Trumpot a háttérerők megpróbálják elmozdítani - Egy új polgárháborúra figyelmeztet Michael Savage!

Paul Craig Roberts szemfelnyitó leleplező cikke az USA-ban tomboló baloldali hisztériáról: "Az amerikai polgárháború nem a rabszolgatartásról szólt"


◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT