Globális kormányzásra és világkormányra szólít fel az Egyesült Királyság korábbi miniszterelnöke a világjárvány kapcsán! - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Globális kormányzásra és világkormányra szólít fel az Egyesült Királyság korábbi miniszterelnöke a világjárvány kapcsán!

Share This

Globális kormányzásra és világkormányra szólít fel az Egyesült Királyság korábbi miniszterelnöke a világjárvány kapcsán!


Gondolom nektek VilagHelyzete-olvasóknak nem kell bizonygatni, hogy a világszerte meghozott intézkedések miért mutatnak mind egyazon irányba....

Sokszor elég figyelni, mit nyilatkoznak azok az egykori vagy jelenlegi báb-politikusok, akik azokat a célokat szolgálják, amiket majd MEGOLDÁS-ként kínálnak tálcán az emberek számára. (VilagHelyzete megj.)
Az Egyesült Királyság volt miniszterelnöke, Gordon Brown arra szólította fel a világ vezetõit, hogy hozzák létre „a globális kormány ideiglenes formáját” a koronavírus kitörésének leküzdésére.Brown azt akarja, hogy olyan nemzetközi szervezetek, mint a WHO és az ENSZ, olyan végrehajtó hatalommal bírjanak mostantól, amely felülírja a nemzeti szuverenitást egy új rendszer részeként, amit a világ vezetői és egészségügyi szakértők felügyelnek.


Ez nem olyasmi, amely egy adott országban kezelhető. Összehangolt globális válasznak kell lennie." - mondta.


Egy nemzetközi munkacsoport segítene és gondoskodna arról, hogy a központi bankok erőfeszítései összehangolódjanak.” - Brown szerint, aki több pénzt és hatalmat adna a Világbanknak és a Nemzetközi Valutaalapnak.

Ha újra csinálhatnám, akkor a G20-at egy szélesebb szervezetté tenném, mert jelen körülmények között meg kellene hallgatni azokat az országokat is, melyek a leginkább érintettek. Azokat, melyek számítanak ebben a helyzetben és azokat az országokat is, ahol potenciálisan esély van arra, hogy jelentősebb számú ember fog megfertőződni...., mint például Afrikában."

Ahogy az mára bőven dokumentálható, a globalizmus volt az, amely első helyen segítette a járvány terjedését. Amikor már javában tombolt a járvány Kínában és sok halálos áldozatról érkezett hír a WHO Világ Egészségügyi Szervezet még akkor is ragaszkodott ahhoz, hogy az államok ne zárják le határaikat.Amikor pedig egyenként megtették, akkor ez már túl későn volt és túl kevés intézkedés.

Az Európai Unió pedig mint valami tehetetlen tömeg még mai napig is csak fut az események után és ha nem lettek volna egyéni nemzetállami intézkedések, ki tudja hol tartanánk most.... 

Forrás: The Guardian
Fordította, szerkesztette és saját megjegyzés: SBG Buddha - VilagHelyzete

◢ BLOG: 
VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

2 megjegyzés:

  1. Gordon Brown
    Ő is egyfajta vírus. Ezt is ki kéne írtani nagyon gyorsan.

    VálaszTörlés
  2. Helló, Révai Kati vagyok. Itt vagyok, hogy ezt a jó hírt eljuttassam az egész világhoz, és hogy a csodálatos dolog történt az életemben, férjem elhagyott, mert nem volt jó munkám, és mert nem tudtam neki babát adni hároméves házasságot igyekeztünk ily módon értelmezni az egész országban, de tudom, hogy az segíthet nekem az egységben, és egy nap a férjem furcsán viselkedik, másokkal kimegy nőkkel, és hagyja abba, hogy hideg szeretettel lássam nekem, többször is azzal fenyeget, hogy el fog válni Ha merem megkérdezni tőle a többi nővel fennálló kapcsolatát, teljesen pusztultam és zavart voltam, és három élesztő miatt sírtam terhesség nélkül, amíg egy régi barátom elmondott nekem Dr. Igbinovia-ról, aki segít az embereknek az elvesztett kapcsolat visszaszerzésében és a házasság megteremtésében. először meglepett, és megkérdeztem magamtól, létezik-e valami ilyesmi valaha, de úgy döntöttem, hogy kipróbálom, amikor kapcsolatba lépök vele, mindent elmondott nekem az életemről, annyira meglepődtem, és azt mondta, hogy segíthet nekem a probléma megoldásában, ha csak tudok f miután az ő utasításai, amelyeket tettem, és ezt követően három nappal később azt mondta nekem, hogy a férjem hazaérünk, hogy mindent meg kell próbálnom szexelni vele, amit tettem, és valóban a következő héten terhes voltam, és a társaságot, amelynek dolgozom és most én vagyok a FUSZERHAZ KFT felügyelete. Nem tudom ezt egyedül tartani, ezért úgy döntöttem, hogy ezt megosztom önökkel. Ha bármilyen segítségre van szüksége, vegye fel a kapcsolatot a Drigbinovia-val a következő e-mail címen: doctorigbinovia93@gmail.com, whatsapp / viber neki +2348144480786 magától értetődőnek veszi a dolgokat, és az ön számára ......

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT