A globalista média nem bírja az igazságot lekezelni, amit Trump kimondott: "Mindkét oldal felelős az erőszakban!" -" Legközelebb már G.Washington szobrát akarják eltávolítani?" - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

A globalista média nem bírja az igazságot lekezelni, amit Trump kimondott: "Mindkét oldal felelős az erőszakban!" -" Legközelebb már G.Washington szobrát akarják eltávolítani?"

Share This
A globalista baloldali média egyszerűen nem bír napirendre térni az igazság felett, amit Trump a képükbe mert dörgölni! Sokszor tűnik nekem úgy, mintha Trump néha-néha maga lenne az Alternatív Média, mely kimond olyan tabunak számító tényeket, amit eddig nem illett nevén nevezni. "Szeretünk" szélsőjobbozni, fasisztázni, nácizni, elítélni mindent, ami nacionalista, nemzeti vagy csak nem a politikai korrektség diktatúrájába beleillő!

Régen hallottam Trumptól a mostani (Charlottesville) eseményeket ennyire tárgyilagosan kezelő nyilatkozatot: Ez az, amit nem bírtak eddig sem elfogadni a globalista oldalon:A szélsőbal és az Antifa, valamint az álbaloldali erőszakos tüntetők ugyanolyan mértékben és maximálisan hibásak, akár csak a szélsőjobboldal, KKK, a fehér felsőbbrendűséget hirdetők...stb.


"MINDKÉT OLDAL EGYFORMÁN FELELŐS!" - jelentette ki Trump, majd rendkívül fontos és szókimondó gondolatokat tett hozzá:
Donald Trump hosszú és harcos szópárbajban, vitázva a Trump Toronyházban sajtótájékoztatót adva kihangsúlyozta abszolút semmi kifogásolható nem volt abban, amikor Ő  szombaton nem nevezte külön nevén a nacionalista és fehér felsőbbrendűséget hirdető csoportokat, mivel egyáltalán nem csak kizárólag ilyen személyek voltak a tiltakozáson, hanem olyan amerikaiak, akik egy nagy amerikai szobrának eltávolítása miatt tiltakoztak. Ráadásul mindkét oldalban voltak egyformán erőszakos, agresszív és elfogadhatatlan módon viselkedő csoportok."Úgy gondolom, hogy mindkét oldalt terheli felelősség." - mondta Trump.

"Az egyik oldalon volt egy rossz és elítélhető csoport. De volt a másik oldalon is egy ugyanolyan erőszakos csoport. Ezt senki nem akarja kimondani. De én itt és most kimondom!"Ezekkel a szavakkal védte meg Donald Trump azokat, akik Charlottesville-ben azért mentek oda, hogy egyszerűen csak tiltakozzanak Robert E. Lee szobrának eltávolítása miatt. Pusztán azért, mert rabszolgatartó volt. 

"Én elítéltem a neo-nácikat. Elítéltem sok különböző csoportot.
De NEM minden tiltakozó volt neo-náci, ezt higgyék el nekem.

NEM mindegyik ember volt fehér faji felsőbbrendűséget hirdető." 

Trump kritizálta a szélső-baloldali csoportokat, akiket nagyon-nagyon erőszakosaknak nevezett. Amilyenek valójában voltak is, tegyük hozzá!
Sok ember a tüntetésen azért volt ott, hogy tiltakozzon Robert E. Lee szobrának eltávolítása, ledöntése miatt."Ezen a héten Robert E. Lee de már Stonewall Jackson szobra is el lesz távolítva. Csodálkozom, hogy mi lesz itt! 
Jövő héten már George Washington következik? Azutáni héten meg Thomas Jefferson? 


Tudjátok tényleg feltehetnétek magatoknak a kérdést: És hol fog ez az egész megállni? George Washington is rabszolgatartó volt. És akkor most mi lesz? El kell távolítanunk az ő szobrát is?"
Majd egy újságírói kérdés következett: 
- Elnök úr, ön a szélsőbaloldalt ugyanolyan felelősnek tartja, mint a fehér felsőbbrendűséget hirdetőket? 

- "Én nem teszek senkit sehová. Egyszerűen azt mondom, hogy mindkét oldalon voltak ugyanolyan és egyformán erőszakos, borzasztóan viselkedő csoportok, akiket egyszerűen félelmetes volt látni, mit művelnek." 

Forrás: The New York Times
Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek cikk:
Polgárháborút akarnak az USA-ban? A Trump-ellen felbérelt Antifa tüntetők túltesznek a legszélsőségesebbeken is agresszióban és véleményeltiprásban!


(Fordította és szerkesztette: SBG Buddha - 
VilagHelyzete.com
)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog

◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT