A rendőrség Párizs No-Go zónáiban vért izzad, hogy betartassa a járvány miatti intézkedéseket. Lehetetlen feladat - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

A rendőrség Párizs No-Go zónáiban vért izzad, hogy betartassa a járvány miatti intézkedéseket. Lehetetlen feladat

Share ThisA rendőrség Párizs No-Go zónáiban szó szerint vért izzad, hogy megpróbálja fenntartani a koronavírussal szembeni intézkedéseket. Ahogy várható volt ez lehetetlen feladat. 


A szinte teljes egészében afrikai / közel-keleti legális és illegális bevándorlók által lakott Seine-Saint-Denis városrészben járt a svájci Le Temps folyóirat újságírója és a helyi állapotokról számolt be.Mint a cikkben is olvasható: 

"Ezek nem értenek meg semmit. Többen közülük azt hangoztatják, hogy a vírus a 'fehérek meséje' annak érdekében, hogy kiürítsék az utcákat."
A RENDŐRSÉG?Közülük ketten haladnak előttünk ... egy elektromos robogóval.

Ellenőrizni? Lehetetlen, nem engedhetjük meg magunknak. Hogy visszatartsuk őket? Ezt próbáljuk megtenni, különös tekintettel az anyákra és az idős emberekre."Kiszabja a 135 eurós bírságot? Zavarodott csend.

Christophe Castaner, francia belügyminiszter szerda este 4095 bírságot jelentett be.


Saint-Denis-ben? Ez itt nem játszható ismeri el az egyik rendőr. Ha elkezdődik egy vita, nincs megállás és a fertőződés veszélye még nagyobbá válik."
Érkezik egy villamos. Leszállnak az utasok, jóval tömegesebben, mint Párizs más részeiben, ahol szinte üresen járnak a metrók és buszok.Saint-Denis nincs lázadásban. Ezek a "lázadások" inkább lokálisak. Bizonyítékul szolgál arra, hogy más kerületek megértették az üzenetet: a szomszédos La Courneuve külvárosában a 'nagy arcok' különös módon nyugodtak. Senki sem tartózkodik a tornyok lábánál lévő parkolóban. Magányos gyalogosok maximum.

A legproblémásabb helyek a mosodák, ahol piszkos ruhákat mosnak a felhasználók.
Romain Rolland mellett a Maison de Quartier mellett Gilles elismeri, hogy egy órát beszélgetett "néhány szomszéddal".
Rögtön mellettünk afrikai nőknek kell újracsomagolniuk a földre kipakolt termékeiket. Zöldségek serpenyőben elkészítve. A rendőrség szándéka és tiltása ellenére az orra előtt kipakolva. 

De tudjuk pontosan hol élnek ezek az emberek és hogyan élnek. A szigorú karantén számukra szinte lehetetlen."Egy idős kongói nő.... A ruhája a mosodában van. Előtte telepedett le odakint.

Ne hagyják abba, mondja a rend őreinek. Ezek így veszélybe sodornak minket. Ugyanakkor Saint-Denis nem a dzsungel." - teszi hozzá...Forrás: Le Temps.ch / Breitbart.com
Fordította franciáról és angolról: SBG Buddha - VilagHelyzete
◢ BLOG: VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT