"Törökország migrációs zsarolása és lépése támadás Görögország és az Európai Unió ellen, de egyben egy teszt is" - mondta Sebastian Kurz - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

"Törökország migrációs zsarolása és lépése támadás Görögország és az Európai Unió ellen, de egyben egy teszt is" - mondta Sebastian Kurz

Share This


"Törökország migrációs zsarolása és lépése támadás Görögország és az Európai Unió ellen, de egyben egy teszt is" - mondta Sebastian Kurz osztrák kancellár.


"Ha az európai országok reagálnak Recep Tayyip Erdogan török ​​elnök nyomására, akkor az EU határán kétségbeesetten váró 13 000 migráns csak „a kezdet” lesz." - figyelmeztetett.Kurz szerint a görög határon összegyűlt migránsok nem Szíria háború sújtotta részeiből származnak - kivándorlásukat „szándékosan szervezték” meg."Maga Erdogan nem törődik a menekültekkel, mert csak zsarolásként, fegyverként és nyomásgyakorlási eszközként használja őket” - mondta Kurz.
Arra is figyelmeztetett, hogy a 2015-öshöz hasonló új migrációs válságot „minden áron” meg kell akadályozni, miközben felszólította az EU tagállamait, hogy együttesen álljanak ellent Törökország nyomásának.

Németország korábbi védelmi minisztere és az Európai Bizottság jelenlegi vezetője, Ursula von der Leyen azt mondta, hogy potenciálisan migránsok millióinak belépése Európába „nem lehet válasz vagy megoldás” Törökország szíriai problémáira.

Eközben a görög hatóságok, amelyek éppen küzdenek a hullám visszatartásával a határokon, „INVÁZIÓ”-nak nevezték a folyamatot.

Forrás: RT News
(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete)

◢ BLOG: 
VilagHelyzete.com
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: https://www.AlternativHirek.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT