Washington bosszújától félve az európai cégek nem merik használni az EU által kidolgozott fizetési rendszert az Iránnal való kereskedelemhez - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Washington bosszújától félve az európai cégek nem merik használni az EU által kidolgozott fizetési rendszert az Iránnal való kereskedelemhez

Share This


Hiába dolgozta ki az EU az új fizetési rendszert az Iránnal való kereskedéshez, az amerikai szankciók kiküszöbölésére, az európai cégen nem merik megkockáztatni az Iránnal való üzletet, mert félnek Washington bosszújától, amiben sokkal többet veszíthetnek.
Hiába állította fel Franciaország, Németország és az Egyesült Királyság ezt a fizetési mechanizmust, nem fog működni. El nem tudom képzelni, mely cég fogja ezt kihasználni (megkockáztatni), hogy Iránnak adjon el bármit is."

Európa például arról beszél, hogy ezzel a módszerrel el lehet adni mondjuk orvosi felszereléseket Iránnak.De ki gyártja ezeket a berendezéseket?
Azt hiszik, hogy a Siemens majd ad el Iránnak?
Soha!
Mert Amerikának még több egyéb dolgot is szállítanak. És a Siemens fél attól, hogy elveszíti az amerikai piacokat."
- mondta el Luc Rivet újságíró.


Emiatt egyébként sokkal könnyebb a kínai és az orosz társaságoknak üzletet kötni Iránnal. Az európaiak hihetetlen módon be vanak rezelve. Az európai cégek nagyon félnek attól, hogy egy vihar közepében találhatják magukat az amerikaiakkal."

Ez viszont nagyon veszélyes az európai társaságok számára, mert nem tudom, hogy bárki is mer majd egyáltalán belemenni ebbe a fizetési rendszerbe." 
Forrás: RT News

(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív hírek Cikkek:Globális hadviselés - Irán van az USA-Izrael és a NATO célkeresztjében a III.világháborúra készülődve - Hatalmas átfogó elemzés a Global Research oldaláról magyarul


Irán azt javasolja Oroszországnak, hogy segítsen izolálni az amerikaiakat és a dollár szerepét - a nyugati szankciókra válaszul együttesen fellépve◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT