"Washington hajlandó elküldeni saját fiait, hogy egy abszurd háborúban haljanak meg." - Venezuela elnöke nyílt levelet intézett az amerikai néphez. - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

"Washington hajlandó elküldeni saját fiait, hogy egy abszurd háborúban haljanak meg." - Venezuela elnöke nyílt levelet intézett az amerikai néphez.

Share This


"Washington hajlandó elküldeni saját fiait, hogy egy abszurd háborúban haljanak meg." - Venezuela elnöke nyílt levelet intézett az amerikai néphez.


Maduro hivatalos Twitter-fiókjában közzétett egy levelet, amit a Fehér Házba is eljuttattak, hogy abban is követelje Venezuela "békéhez való elidegeníthetetlen jogának tiszteletben tartását ”Be akarnak avatkozni és meg akarják szállni Venezuelát - mondják és mondják ezt a demokrácia és szabadság nevében. De ez nem így van!
A sztori a hatalom elnyomásáról Venezuelában ugyanolyan hamis, mint amilyen hamisak voltak Irak tömegpusztító fegyvereiről megfogalmazott vádak is."
- mondta Nicolas Maduro.A levélben Maduro elítéli Donald Trump agresszív kijelentéseit, amelyek magukban foglalják a Maduro jogellenes diktátorként való megjelölését és katonai beavatkozást is. (VilagHelyzete) 


Forrás: RT News

(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT