"Nem bánt a Medve, ha békén hagyják" - Oroszország senkit nem fenyegetett, de őt se fenyegessék, mert arra válaszolnia kell - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

"Nem bánt a Medve, ha békén hagyják" - Oroszország senkit nem fenyegetett, de őt se fenyegessék, mert arra válaszolnia kell

Share This


Az orosz elnök, Vlagyimir Putyin szokásos évértékelőjén rengeteg dologról beszélt, társadalmi és gazdasági intézkedésekről, mint például arról is, hogy elrendelte, egy teljesen GMO-mentes, 'zöld' és egészséges élelmekből álló orosz márkát kell létrehozni! 
A nyugati média mégis egyetlen mondatra koncentrált csak és ettől lett hangos a globalista média. Ez pedig a figyelemfelhívás arra a tényre, hogy Oroszország provokálása nem mehet a végsőkig és a NATO támadásaira csak ugyanolyan kölcsönös válasszal tud reagálni Moszkva.Maria Zaharova, orosz külügyi szóvivő éppen erre a visszásságra hívta fel a figyelmet FB-oldalán:


De hát mire föl ez a nagy riadalom? Hiszen maguk a NATO tisztségviselői állították korábban, hogy a most rettegést kiváltó orosz fegyvereket még senki sem látta!
Azok csak a rajfilmekben léteznek. Azok csak a Kreml blöffjei! De most a rajzfilmfiguráktól riadoznak? Vagy rájöttek az objektív valóságra?…
És ami a legfontosabb:

Az orosz oldal ismételten megismétli: ez kizárólag megtorló intézkedés a partnerek agresszív fellépése esetére. Egyetértek azzal, hogy ez egy alapvetően fontos kiegészítés.”

Nem bánt a Medve, ha békén hagyják!Amint arról 2019. február 20-án beszámoltam:
Oroszország nagyon komolyan válaszol az ellene irányuló folyamatos fenyegetésre:

id%25C3%25A9z%25C5%2591jelHa az USA közép-hatótávolságú rakétákat telepít Európába, Moszkva is válaszolni fog, hogy feagyvereket állomásoztasson, de nemcsak a rakétakilövőket célba véve, hanem azon parancsnoki és irányítóközpontokat is, ahonnan a kilövési parancsot kiadhatják."- válaszolt Oroszország az INF - szerződés egyoldalú amerikai felmondására és az agresszív rakétatelepítési szándékra. A figyelmeztetés egyenesen Vlagyimir Putyin elnöktől érkezett, aki bejelentette Oroszország tervezett válaszlépéseit, ha az USA kivonul a hidegháborút lezáró INF - szerződésből, amely mindkét oldal számára megtiltotta, hogy szárazföldi rakétakilövőket és ballisztikus rakétákat vagy kapcsolódó technológiákat telepítsen.Az USA 6 hónapon belül viszont kilép ebből a megállapodásból, ami megnyitja a kaput, hogy akár újra rakétákat telepítsen Európába Oroszország fenyegetésére.

Képen: A jelenlegi NATO-bázisok Oroszország területe körül >>>

id%25C3%25A9z%25C5%2591jelOroszországot arra kényszerítik, hogy olyan fegyverrendszereket hozzon létre és telepítsen, melyek használhatóak nem csak azon területek ellen, ahonnan a közvetlen fenyegetés várható, de azon területek ellen is bevethető, ahol a döntési központok találhatóak és ahonnan a parancsot az ellenünk irányuló fegyverek használatára kiadhatják." - fogalmazott határozottan az orosz elnök. 

id%25C3%25A9z%25C5%2591jelTudjuk hogyan tegyük és ezeket a terveket késedelem nélkül életbe léptetjük, ahogy csak az ellenünk irányuló releváns fenyegetés testet ölt." - tette hozzá.(SBG Buddha - VilagHelyzete.com)◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT