"Ugyanolyan hely lesz ott a pokolban az Eurozóna létrehozóinak is"- üzent a görög Varoufakis Tusknak - Már 'egymást eszik' a globalista bábok? - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

"Ugyanolyan hely lesz ott a pokolban az Eurozóna létrehozóinak is"- üzent a görög Varoufakis Tusknak - Már 'egymást eszik' a globalista bábok?

Share This

Még "nem a pokolban" ugyan, de máris 'egymást eszik' az Európai Unió globalista báb-politikusai....


Donald Tusk megjegyzésére a görög Varoufakis is megszólalt és üzent vissza az Európa Tanács elnökének, hogyValószínűleg ugyanolyan hely lesz ott az eurozóna és monetárius unió létrehozói számára is, akik az egységes pénzt bankunió nélkül hozták létre és cinikusan a bankválság idején a bankárok gigantikus veszteségeit a leggyengébb adófizetők válára helyezték és velük fizettették meg."

Ennek előzménye, hogy

Pokolba küldte a Brexit elvakult pártolóit az Európai Tanács elnöke, aki azt mondta:

Kíváncsi vagyok, hogy milyen különleges helyet tartogat a pokol azok számára, akik anélkül kampányoltak a Brexit mellett, hogy bármiféle tervük lett volna ennek biztonságos kivitelezésére."


Ezzel együtt fontos jelzés Tusktól az is, hogy feladta már annak reményét, hogy a britek valahogy mégis az EU-ban maradnak.

Szerinte ez azért nem fog megtörténni, mert mind May, mind pedig az ellenzék vezére, Jeremy Corbyn Brexit-párti és így most már azon kell dolgozni, hogy rendezett módon történjen meg a kilépés, ne pedig megállapodás nélkül zuhanjon ki az ország az EU-ból. (VilagHelyzete)

Azóta kiderült:Megegyezés nélküli 'kemény brexit' lesz.
Theresa May kikérte magának azt a hangnemet, amit az EU részéről Donald Tusk megütött. 

Forrás: RT News

(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV
◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD
◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete
◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog
◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com

1 megjegyzés:

  1. arra tusk(ó) nem gondolt, hogy mégis talán az eu hibája a brexit? a hatalmaskodó, elitista hozzáállás, ami miatt feljogosítva érzi magát az eu, hogy mindenbe mindenhol mindenkor beleszóljon és nem cak Európán belül... lehet ezt megunták az emberek, mert nem akarnak egy második szovjetuniót... tusk..tusk... pár ezer embert meg lehet venni( titeket politikusokat), de milliókat már nem....

    VálaszTörlés

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT