Jean-Claude Van Damme kiverte a "gender-biztosítékot", mivel az azonos nemű házasságot a kutyák házasságához hasonlította - VilágPolitika

A világ és a társadalom, a politika valós összefüggései mindenkinek

Jean-Claude Van Damme kiverte a "gender-biztosítékot", mivel az azonos nemű házasságot a kutyák házasságához hasonlította

Share This


Jean-Claude Van Damme véleményével eléggé kiverte a biztosítékot. Ráadásul éppen a francia Gender-egyenlőség miniszterének, Marlène Schiappa-nak mondta a következőket:
Először elmondta, hogy
jót tenne a társadalomnak, ha a nők sokkal inkább a gyereknevelésre és a családra koncentrálnának a karrier helyett. Míg a férfi szerepe az, hogy mindehhez a hátteret biztosítsa a család számára.Mire a műsorvezető megkérdezte (bár ne tette volna utólag), hogy


- ha egy férfi megházasodik egy másik férfivel vagy egy nő egy másik nővel, akkor MI LENNE és hogyan valósulna ez meg egy azonos nemű házasságban?Van Damme válasza:


Egy férfi megházasodik egy másik férfival? -nevetett ...Férfiak házasodak, nők házasodnak, a kutyák is házasodnak...Lassan már mindenki házasodik mindenkivel..., aztán el is válnak..."
Schiappa minisztert ledöbbentették Van Damme szavai és hangot is adott neki:

Ez sokkoló! nekünk sokkal inkább támogatnunk kell a homoszexuálisokat, mint gúnyolódni rajtuk, vagy kutyákhoz hasonlítani őket."A színész is visszavágott: hogy ő semmi ilyesmit nem mondott:

Nekem rengeteg barátom van, aki meleg.
Ha ők meg akarnak házasodni, hát oké.
De a kérdés az, ha az összes férfi egymással házasodik és a nők is egymással házasodnak, mégis hogyan lesznek egyáltalán gyerekeink?"


Forrás: RT NEWS.huRT News

(Fordította: SBG Buddha - VilagHelyzete.com)

Kapcsolódó VilagHelyzete és Alternatív Hírek Cikkek:


Az AfD politikusa rommá alázta egyetlen felszólalással a Gender-elmélet nemi kavalkádjának agyhalott ideológiáját! Íme!

A beteg transz-gender ideológiával már a gyerekeket veszik célba az USA-ban! Ha bárki azt hiszi, ez nem veszélyes, az nem látta ezt a Drag Festival-t Austinban.Íme!

Egy új izraeli genetikai kutatás igazolta az eddig is egyértelműt: A férfiak férfiak, a nők pedig nők, nem lehet átmenet biológiailag, még akkor sem, ha valaki nem érzi annak magát, ami!
◢ BLOG: VilagHelyzete.com)
◢ Youtube-csatorna: VilagHelyzeteTV


◢ Legnagyobb FB-oldal: https://www.facebook.com/AWAKENINGtheWORLD

◢ Párhuzamosan futó FB-oldal (az előző törlése esetére) : https://www.facebook.com/VilagHelyzete

◢ FB-oldal 'vész' esetére: https://www.facebook.com/VilagHelyzeteBlog◢ Azonnali Alternatív VilagHelyzete hírek: http://alternativhirek.blogspot.com


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Legfrissebb fontos YouTube-videó

Flickr Képalbum - Karikatúrák

BRICS_vs_dollar-debt-banks-768x568

Legolvasottabb cikkek az elmúlt 1 évben

Külön ROVAT